2013 – Part 1

Januar:

I januar så åpnet vi alle dørene for et nytt år.  Jeg var ikke veldig klar for et nytt år og skjønner nå hvorfor.  Året kom og jeg var klar eller ikke, og det var nok en gang på tide og starte med blanke ark.  5. januar startet jeg denne bloggen og var utrolig spent på hva blogging innebar og hvordan det var å leve som en blogger.  Jeg har funnet ut at de ikke lever så mye annerledes, men at det er en spennende ting.  Noen av mine første innlegg innebar litt av hvem jeg var og hva jeg sto for.  Jeg hoppet opp på 2. plass i Hedmark første kvelden og var overlykkelig.  Bloggingen handler ikke om antall lesere for meg, men om de søte folkene som faktisk vil kikke innom en tur.  Jeg shoppa en del i januar og delte masse inspirasjon med dere.  Jeg var på audition for en serie som skulle gå på NRK og jeg synes det var utrolig gøy.  Jeg lignet ikke på foreldrene som skulle være med, så fikk dessverre ikke være med.  Jeg tok med meg dette videre og tok det som bra erfaring.  Vi fikk også besøk av Nrk som filma et nytt program som skulle hete Dialektriket.  De kom til oss på konfirmasjonsmøtet vårt og filma et par timer.  Det var utrolig gøy.  Jeg reiste på Fristil og var utrolig spent på hva det var for noe.

Februar:

Februar startet fint og trist.  Som sagt, så var jeg på Fristil og kom hjem derifra første helga i Februar.  Det er en av de hyggeligste samlingene og kursene jeg noen gang har vært på.  Møtte så utrolig mange fantastiske folk som fikk meg til å smile og le.  Fristil er noe jeg aldri kommer til å glemme.  Jeg sang hallelujah foran ordføreren.  Det var første gang jeg sang for skolen, og jeg var sykt nørvøs.  Det gikk veldig fint.  Jeg så Riverolf 3D på kino og elsket den.  En morsom og koselig film.  Jeg kjørte snowboard i branes, og testet ut det nye snowboarded mitt for første gang.  Jeg hadde et par photoshooter med Thea og hadde min første 30 days challange på bloggen.  En av mine beste venner Thea hadde bursdag i slutten av måneden, så jeg la ut en liten hilsen til henne 🙂

Mars:

Jeg startet mars med å dra i studio og spille inn et par låter med en som heter Vidar fra et band som heter Solør.  Jeg ble veldig fornøyd og hoppet i taket når han sa jeg hadde en spennende stemme han gjerne ville jobbe mer med.  Jeg fikk en mail om at jeg hadde vunnet backstage billetter til P4 kreftforeningen.  Jeg fikk møte Eric Saade, Karpe Diem og mange flere.  Jeg og Kamilla hadde det supergøy.  Jeg sang på UKM og fikk veldig bra kritikk fra dommerne.  Jeg var på Fristil opplevelse og fikk møte igjen de beste folka fra Fristil.  Det var utrolig koselig og rart å se de igjen, og ikke minst like trist å dra igjen.  Vi fikk oppdrag, hadde konkurranser og koste oss masse.  Vi fikk vite at vi skulle ha utplassering i ei uke og jeg ble med pappa på jobb som håndtverker.  Helt grei uke, selv fikk jeg et helt outfit med jobbklær.  Vi var i Elverum og bowla, noe som var utrolig gøy.  

April:

April har vært en av de beste, men tyngste månedene i år.  Jeg mista hesten min som jeg hadde hatt siden jeg var 9 år gammel.  Hun betydde alt for meg og nyheten kom som en sjokk, enda jeg visste hun ikke var frisk.  Det gjorde så vondt, og smerten ville ikke gi seg.  Med en gang noen nevne hest, død eller savn eller noe som det, så knakk jeg sammen.  Jeg var stum i flere dager og det eneste som kom ut av meg var sorg og tårer.  9. april ble hun en engel, og hun har vært med meg siden.  Samme dag hadde jeg og Petite en photoshoot, sånn at jeg hadde masse fine bilder og ta med meg videre.  Elsker bildene og de er noe av det kjæreste jeg har igjen av prinsessa mi, utenom alle minnene.  Noe som gjorde ting litt lettere var at kun en uke seinere så var jeg på Justin konserten.  Noe jeg har ventet på siden 2010.  Har aldri følt meg så glad og så levende, som den dagen.  16. april vil foralltid minnes med glede og lykke.  Justin konserten vil alltid være den beste konserten jeg har vært på, fordi det var på den konserten jeg fikk se Justin, fikk oppfylle drømmen min og gråte av glede.  Jeg fikk høre at jeg aldri fikk møte Justin av en i familien min.  Jeg får ofte høre det, men han tok det til et nytt nivå og jeg har ikke pratet med han siden den.  Jeg har ikke respekt for han lenger og har ikke pratet med han siden.  Når en mann på 60 år prøver og knuse deg, og er så barnslig at han snakker dritt om personen som er grunnen til at du er her hver dag og står opp om morgenen, så gidder jeg ikke og ser ingen hensikt i å være snill tilbake.  Jeg og bror var med på en forestilling som var satt opp av kulturskolen.  Temaet i år var Astrid Lindgren og jeg sang ulvesangen.  Jeg skulle også synge på en veldedighetskonsert i Kongsvinger, men stemmen min var ikke bra, så jeg måtte droppe det.  Vi hadde konfirmasjonsmøte med de andre kommunene og skulle ha et skuespill.  Selv skulle jeg spille Maria Magdalena og så ut som en gjeter med pleddet som kappe.  var ikke lett å spille sjokkert, når jeg lo like mye, men det var veldig gøy.  Jeg skrev litt om temaet treningspress og kroppsfiksering, noen tema jeg synes er veldig viktig.  Jeg laget meg også en ny header, som ble helt grei.

Hva synes du om del 1?

Gjorde du noe spennende i denne perioden?

14 kommentarer

Siste innlegg