2013 – Part 2

Mai:

Jeg fikk bildene av meg og Petite som vi tok under photoshooten.  De var nydelige.  Jeg var i konfirmasjonen til Thea og det virket som om hun hadde en superfin dag.  Jeg var på audition for et Voice over prosjekt, men hadde så utrlig vondt i halsen.  Jeg kom meg gjennom og fikk ros for at jeg fullførte, men selv synes jeg ikke at det gikk så bra.  Jeg var mer enn klar for sommerferie, enda jeg måtte vente noen uker til.  Jeg la ut en del ting jeg ønska meg til konfirmasjoenen og beforeIdies jeg hadde opplevd.  Jeg lagde et lite collage fra Justin konserten og tok en del naturbilder.  Jeg prøvde også og redigere litt bilder, noe som endte i spennende resultater.  Jeg fikk nok en drøm oppfylt når Justin autografen min kom i posten.  Nok en gang hadde jeg et stort smil om munnen.  Jeg fikk tak i Colaflaska med “Share a Coke with Justin”.  En annen fin ting som skjedde var at jeg fikk topp-bladet mitt som vanlig og denne gangen fant jeg ut at jeg var på en litago-kartong nederst på siden.  Det var veldig gøy.  Jeg var på P!nk konsert med pappa.  Det var en superfin konsert og P!nk er rett og slett helt rå live.  Vi startet et musikkprosjekt på skolen og bestemor strikka den berømte Skappelgenseren til meg.  Den ble utrolig fin og jeg elsker den.  

Juni:

Jeg startet en 40 days challange.  Jeg leste også Regines bok.  En sterk bok om en enda sterkere jente.  Den var veldig trist, men åpnet øynene mine og gjorde noe fint med meg.  Jeg og bror hadde det ligg gøy og jeg ble offisielt Nikita Bieber når vi googla det.  Jeg delte historien min med dere om hvordan jeg ble Belieber og hva Justin har gjort for meg.  Jeg var med herlige Johanne til Sverige.  Det var en utrolig morsom shoppingtur som vi burde gjøre opp igjen.  Jeg tok noen bilder med bestevennen min Stian, og de ble utrolig fine.  Uansett hva som skjer, så kommer han alltid til å være min bestevenn som jeg er veldig glad i.  Beliebers fikk den herlige nyheten om at Justin skulle gi ut en ny singel som het Heartbreaker.  Vi var helt ville, men ble helt gale av hele soon greia.  Vi hadde en skoleforestilling som het School of rock, som ble veldig bra til slutt.  Vi grilla masse og jeg hadde en fin photoshoot med Kamilla.  Jeg fortalte dere hva jeg ville ha gjort om jeg bare hadde en dag igjen og leve og var på klassetur i skogen, altså på telttur.  Det var en av de koseligste turene vi har hatt, utenom Polen.  Teltturen startet dårlig for min del, men endte veldig bra.  Broren min var ferdig på barneskolen med 7 år fullført, så vi var på avsluttninga hans og han nøt de siste dagene som barneskole elev.  Jeg fikk tak i Someday limited edition parfymen og var overlykkelig.  Siste skoledag så fikk jeg utdelt et gavekort fordi jeg hadde lest flest bøker i klassa.  Etter siste skoledag, så dro vi på VG-lista og hadde en superfin kveld med flinke artister.  Vi fikk også de nydelige kattungene våres, som nå er blitt store, men like søte.  Jeg var også på Flisa Mart’n.  Det er like morsomt hvert år.  Selveste Chris Medina sang og jeg var en av de få heldige som fikk ta bilde med han.  Det var utrolig stort, fordi han er en fantastisk flink sanger.  

Juli:

Jeg sov hos søskenbarnet mitt Monja og fikk øynene opp for serien One Tree Hill.  Elsker serien, den er utrolig bra.  Jegg fikk iPhone av mamma og ble superglad.  Var mer enn dritt lei telefonen jeg hadde.  Jeg var på kino med pappa, Robin og Lukas, men husker ikke hvilken film vi så.  Jeg var på rideleir en uke og hadde det helt fantastisk.  Herlige folk, nydelig sted.  Er alltid like koselig og være der.  Savner det like mye hver gang jeg tenker på det.  Søteste Victoria gjesteblogget for meg, og hun var veldig flink.  Ellers var juli en veldig rolig måned.  

August:

Jeg levde bak en maske og delte innlegger skjult bak masken.  Jeg var deprimert og lei av alt.  Jeg ville bare starte på nytt, og forandre på alt.  Jeg var så sliten og lei, så så ingen positiv utvei.  Jeg bestilte meg The Key parfymen fra USA samme dag den kom ut og elsket den med en gang jeg luktet den.  Den var så herlig.  Fantastiske Thea laget nytt design til meg, og det ble veldig bra, synes vertfall jeg.  Vi var en tur på Tusenfryd og hadde det utrolig gøy.  Jeg, Robin og Mimmi var i Oslo fordi jeg skulle på langseringen av The Key parfymen med Topp-bladet.  Jeg møtte hele toppredaksjonen og de var utrolig hyggelige hele gjengen.  Jeg starta på skolen igjen, noe jeg ikke var klar for.  Jeg tweeta 10.000 ganger på twitter.  Vi tok portrettbilder på skolen, og for første gang så synes jeg bildene ble helt greie.  

 

Hvordan var denne perioden for deg?

10 kommentarer

Siste innlegg