2013 – Part 3

September:

Jeg var i konfirmasjonen til stesøstra mi Hanna og feira henne.  Jeg viste dere bilder av rommet mitt hos mamma.  Jeg elsker rommet mitt og er veldig stolt av det mamma har fått til.  Jeg fikk øynene opp for å bli hjerte-og lungedonor og skal bli det en gang i fremtiden.  Jeg skrev et langt innlegg om det etter en bok jeg har lest.  Jeg dro til Polen på klassetur og hadde noen fantastiske dager med shopping, sterke opplevelser og masse kos.  Jeg ble 15 år og feira med verdens beste venninner.  Vi hadde en utrolig koselig kveld.  Kamilla sov over hos meg og vi hadde en spennede photoshoot med bilder av to sider av oss begge.  Den snille nabojenta stilen og en litt mer rocka side.  Jeg synes bildene ble utrolig kule, og det var gøy og prøve noe nytt.

Oktober:

Jeg viste frem de siste innkjøpene fra Polen og var i begravelse til søsnebarnet til pappa.  Det var trist, men det er noe alle må gjennom.  Justin sin sang Heartbreaker kom ut og jeg elsket den med en gang jeg hørte den.  Jeg fortalte dere om Polenturen, et innlegg som dessverre kom en måned forsent!!  Jeg startet et hemmelig prosjekt som fortsatt er veldig hemmelig og som jeg jobber med.  Gleder meg sykt til det er ferdig.  Jeg forelsket meg i Boyfriend Jeans og var helt gal etter å finne et perfekt par til meg.  Resultetet ble dårlig og jeg har enda ikke funnet noen.  Jeg og bror var hos bestemor i noen dager.  Hos henne gikk vi et par koselige turer i skogen og dro til Oslo på shopping.  Jeg hadde funnet en side om en konkurranse i Costume bladet mitt og kikket bare innom butikken en tur.  Det hele endte med at jeg dro hjem med et ekstra par med sko som jeg hadde vunnet.  Jeg var så glad og fornøyd.  Vi var nok en gang i Elvrum og bowla.  Selv bowla jeg med navnet Miss Bieber, noe jeg syntes var utrolig gøy.  Jeg søkte hospitering på Skarnes og Kongsvinger, og var utrolig spent på svar.  Jeg sendte inn et antrekksbilde til Nivea og endte med premie i posten.  Jeg og Kamilla hadde nok en gang photoshoot, og vi ble begge ganske fornøyd med resultatene.  Jeg avslutta oktober med å dra på den kjipe utdanningsmessa på Flisa og ha OD-dag hjemme.

November:

Jeg skulle være med på en overraskelse som søskenbarnet mitt planla for meg.  Det eneste jeg fikk vite var at jeg måtte ha på meg noe fint og en tiara.  Vi endte opp på ungdomshuset og hadde det utrolig gøy.  Jeg tipsa dere om den fantastiske nettsiden Freshtops.com og delte litt høstinspirasjon med dere.  7. november begynte det og snø, og jeg var utrolig glad.  Seffølgelig ble den borte nå til jul.  Jeg var i 8 års dagen til mitt nydelige søskenbarn Kevin og feira dagen hans.  Han var i 100 som vanlig.  Jeg skulle egentlig på kino i Elverum, men det var fullt, og vi endte med en runde shopping.  Jeg var på hospitering på Skarnes.  Linja het Musikk, dans og drama.  Jeg hadde det sykt gøy der og håper jeg kommer inn til høsten.  Jeg starta 30 days challangen som jeg fullførte nå i desember.  Jeg fikk Aerosmith billetter av pappa og hoppet nesten i taket av glede.  Jeg delte også instagram bildene mine med dere.  Jeg fikk tak i Never Say Never 3D brillene, som jeg har prøvd å få tak i, i flere år.  

Desember:

Starta desember med å åpne 1 luke i kalenderen.  Nedtellinga til jul var i gang.  Jeg var en tur i Sverige, nok en gang, med mamma, Monja, Vilde og ei venninne av Monja.  Det var utrolig koselig og jeg fikk meg nok en runde med shopping.  Jeg kjøpte mitt nydelige rosa juletre, noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år.  Jeg og mamma bakte donuts med naboene våre, og de ble ganske gode.  Jeg vant også et gavekort på 2000 kr på Junkyard, som kom veldig godt med.  Lillebror fikk facebook, og storesøster med kamera fikk være så heldig og ta bilde.  Han strålte fra øre til øre når han fikk bildet.  Believe Tour ble ferdig og det gjorde veldig vondt.  Tårene presset på, men jeg var så utrolig takknemmelig for alle minnene og at jeg selv fikk oppleve den.  Jeg fikk 6 – på engelsk tentamen og ble glad for at jeg fikk tilbake for strevet.  Vi var med Mamma til Mommo på julemiddag.  Det er alltid like koselig når familien er samlet sånn.  Det burde skje oftere.  Jeg feira bursdagen til Johanne og storkoste meg med hele jentegjengen.  Tacopizza, film og herlige venner.  Det kan ikke bli bedre enn det.  Vi bakte pepperkaker og pynta pepperkakehjerter og pepperkakehus.  Det er alltid like koselig og hører jula til.  Jeg og bror sang på julekonserten i kirka, som kulturskolen arrangerte.  Jeg var på mitt siste juleball på ungdomsskolen og gikk med Stian, “bror” og bestevennen min.  Jeg var på julegaveshopping i Sverige med pappa, bror, Lukas og Anniken.  Endte opp med masse fine julegaver og litt selv.  Jeg delte et innlegg med dere som het Den redigerte virkeligheten, som jeg har skrevet til særemne på skolen.  Jeg har slappet av og nytt de siste dagene.  2013 har vært en tung og slitsomt år, men det har skjedd fine ting også.

Har du hatt et fint år?

8 kommentarer

Siste innlegg