Året som gikk.. Januar – April

Januar:

Endelig var det et nytt år og det var noe jeg var veldig klar for.  Jeg syntes 2013 var et vanskelig år, selv om det skjedde bra ting også.  Jeg feira nyttårsaften hos pappa med slekta på sida hans.  Vi sendte opp raketter og jeg finne endelig bruke paljettkjolen min.

Bloggen fylte 1 år og jeg lagde meg en ny header.  Vi var i Branes og kjørte litt ski og snowboard og Kamilla var seffølgelig med♥

Jeg tok en del outfitbilder og føler a stilen min har forandret seg bare fra i junuar, men det er jo helt normalt.  Depresjonen snek seg sakte men sikkert på meg igjen.  Jeg følte meg helt lost, alt ble svart.  Mitt eneste håp var å møte min lifesaver Justin som holdt meg oppe da og som holder meg oppe nå.  Var i Trysil og kjørte snowboard og bowla med venner.  Livet har oppturer og nedturer.

Hadde en photoshoot med Kamilla ♥

Februar:

Jeg mista nettet for en lang periode og fikk nesten ikke blogga noen ting.  Jeg var på radioen en tur og sang Beautiful av Christina Aguilera på UKM.  Jeg skrev masse ny musikk og fikk tilbake en del av livsgnisten i peioden jeg var borte fra bloggen.  Shoppa litt og kjørte snowboard.  

Mars:

Verdens beste idol ble 20 år og som en tradisjon, så bakte jeg og Kamilla kake♥

Jeg kjøpte verdens kuleste t-skjorte og tok noen outfitbilder, og ikke minst naturbilder.

Jeg begynte allerede og telle ned til sommerferien.

Jeg lagde meg ny header igjen.

Hadde nok en gang en photoshoot med Kamilla♥

April:

Aprilsnar hører med til April og jeg tulla med at jeg skulle slette bloggen, ingen fare folkens!  Det var et år siden jenta mi måtte forlate meg og bli himmelens engel♥

Jeg lagde mange quote-bilder.

Jeg fikk de fine Serafini skoene mine av mamma ♥

Jeg var i Sverige med pappa, bror og Kamilla og shoppa litt.

Jeg la ut et antrekkbilde.

Jeg hadde en liten photoshoot med de beste, bror og Kamilla ♥

Gjorde du noe spennende i denne perioden?♥

10 kommentarer

Siste innlegg