Hva om morgendagen aldri kommer?

Hva om morgendagen aldri kommer? Har du tenkt på det?  At det siste steget du tar når du legger deg i senga de kan være det siste steget kroppen din noensinne vil ta.  At den klemmen du ga var den aller siste klemmen ditt kinn har gitt.  Jeg synes det er viktig å respektere folkene rundt seg og nyte det livet man har.  Det er en grunn til at ordet takknemlighet finnes, rett og slett fordi man skal være det.  Alle har noe å være takknemlige for.  Uansett hvor mørkt ting ser ut, så finnes det et lys der framme.  Det finnes et mål hvor ting vil begynne å gå oppover.  Man trenger en hard reise for å bli sterkere.  Hvor man kan lære og feile.  Hvor man kan innse hvor stort livet egentlig er.  Hvor man kan se livet i perspektiv.  Hvor man kan se tilbake på både det gode og det vonde og være takknemlig.  Jeg er ung, men jeg har erfart, veldig mye.  Jeg har visdom.  Det finnes mennesker som har mye mer visdom enn meg, også på andre plan.  Men vi har alle en historie, og ingen historie overgår noen andre sin.  Vi opplever forskjellige ting, slik at vi kan lære og feile av hverandre.  Man vet aldri når hjertet slår sitt siste slag.  Ville du gjort det du gjør i dag, hvis du visste at det var din siste dag?


Har du noensinne forlatt noen i sinne og fortalt dem at du hater dem eller at dem ikke er verdt en dritt?  Hvordan føltes det?  Det kan ha vært siste gangen du så denne personen.  Det kan ha vært ditt farvel.  Hvordan hadde du følt deg om ditt siste ord til en person som i bunn og grunn betydde mye for deg var: “Jeg hater deg!”.  Å hate er et ufattelig stygt og mektig ord, men husk at: “Jeg elsker deg!” er minst like mektig.  Jeg føler at begge ordene blir litt misbrukt.  Selv er jeg ikke alltid den som sier de fineste ting.  Jeg har et sinne jeg også, hvor ord som ikke skulle vært sagt, bare glipper ut.  Og jeg angrer, selvfølgelig angrer jeg sykt.  Alt i alt så mente jeg det jo ikke.  Å elske er en ufattelig fin ting, men hva er det egentlig?  Når jeg var liten trodde jeg å elske kun var for voksne, og i perspektiv er det vell også sett sånn på.  Å elske en person er å fortelle personen at du kunne gått gjennom vann og ild for dem.  At de betyr alt for deg.  Det er en veldig fin og mektig følelse.  Hva med hat?  Å si til en person at man hater dem, hva betyr egentlig det?  Jeg hater ikke, eller gjør jeg?  Er det en forskjell på å hate og hate litt?  Ordet er der uansett, og det er mange meninger bak begge ordene.  Det jeg vil fram til er at det er viktig å føle nøye på begge ordene.  Hvis du virkelig elsker en person, så fortell dem dem.  Hvis du ikke gjør det, så ikke si det.  Hvis du derimot hater en person, så ta heller avstand, istedenfor å grille deg selv i demmes nærvær.  Du har all rett til å gå din vei når som helst, men det handler om å være voksen i saken, og si det som det er.  Gjør det ærlig, men ikke hat.  Alltid si hade med kjærlighet, fordi det kan være den siste gangen du sier hade.        


Jeg har hørt mange historier om mennesker som har dratt i sinne og havna i en ulykke.  Sett deg inn i den følelsen.  At du krangler med moren din, eller venninna di eller kanskje kjæresten din og at de velger å reise.  At de er så forbanna at de setter nøkkelen i bilen og reiser.  Det siste du sa var at du hatet dem og at du aldri ville se dem igjen.  Du får en telefon om at personen har havnet i en bilulykke og at vedkommende er livløs.  Personen døde.  Personen som betyr så ufattelig mye for deg, er borte, for alltid.  Og det siste du sa var at den personen ikke betyr en dritt for deg og at du ikke vil se dem igjen.  Du fikk viljen din, men var det det du egentlig ville?  Du må leve med en smerte som du ikke kan ordne opp.  En smerte som vil være der for alltid.  Bare tenk på det.


Fremtiden er uviten.  Man aner ikke hva som skjer rundt neste hjørne.  Man aner ikke hvordan ting blir.  Man aner ikke hvor lenge man lever, og man aner ikke hvor lenge andre lever.  Man vet ikke når hjertet slår sitt siste slag og man aner ikke når man tar sitt siste steg.  Ulykker kan skje når som helst og kroppen kan slutte å virke når som helst.  Man skal ikke gå å tenke på det hele tiden, men jeg vil at dere skal tenke på det.  Ta vare på hver dag og alle du har rundt deg.  Spre kjærlighet og hold det negative for deg selv.

 

Hvis morgendagen aldri kom, hva ville du gjort i dag?♥

  

20 kommentarer

Siste innlegg