Bye for a while

Heihei.  Neei, jeg skal ikke slutte å blogge, men jeg skal på kurs for skolen i helgen med Sirine, Marte, Johanne og noen til.  Blir jo nesten ikke noe fritid, men får jo forhåpentligvis møtt nye folk og sånn, noe jeg gleder meg til.  Jeg begynner å få sånn leirskole/Kragerø vibber igjen.  Jeg elsker å reise på steder og lære nye ting, samt å møte nye folk.  Det vi lærer der, må vi lære videre til klassa da vi kommer tilbake.  SÅ hvis jeg ikke får blogga noe i helga, så snakkes vi vertfall på mandag igjen.  Ha en fin helg alle sammen, dere er best.

Skal du på fristil?

Hva skal du i helga?
 

Good news

Heihei!  Idag har det skjedd en del.  Har jo vært på skolen fra halv 9 til halv 3, siden bussen kommer dit så tidlig om morgenen.  Etter skolen var det bare å løpe over til barneskolen for å rekke sangtimen min.  Lærte mye nyttig idag, som har mye og si for meg i fremtiden.  Utover det så har jeg bare chilla, sett litt på eBay og tatt et skjønnhetsbad, haha.  Men de gode nyhetene, vertfall for meg, var at i siste friminuttet i dag så fikk jeg en utrolig hyggelig beskjed av 2 gutter fra 10. klasse.  De kom og sa til meg at de hadde meldt meg på, så jeg skal synge under åpningen av kjøkkenet, eller hva det var, siden vi har fått helt nytt skolekjøkken.  Det ble utrolig fint og gleder meg til  prøve det imorgen.  Jeg regner med at det blir Girl on fire, siden den er en sang jeg er veldig glad i.  SÅ tusen takk gutter for en så koselig oppmuntring, det trengte jeg virkelig.  Så nå skal jeg spise opp knekkebrødet mitt og fikse ferdig noe småtteri på fremføringa mi til imorgen. Har du fått en hyggelig overraskelse i dag?

Nrk1 Idag

Hallo.  Skolen i dag var herlig.  Vi hadde framlegg, eller jeg så på, siden jeg skal ha neste uke.  Vi ahr også bare sett på film og rydda kjøkkenet, siden vi har gått nytt skolekjøkken, noe jeg gleder meg veldig til å prøve.  Da vi kom på konfirmasjonsmøtet i dag, så fikk vi vite at Nrk 1 kom og skulle komme og snakke litt med oss og sånn.  På juleaften så hadde de oversatt juleevnageliet til solong i kirka, noe som det ble veldig fokus av.  Mange synes det var så kult og morsomt.  Jeg snakker selv bokmål, men det var jo gøy at de gjorde noe nytt, og at vi konfirmanter får komme på TV for det.  Vi får alltid pølser og potetgull, bris, brus, bananer, boller eller grøt når vi kommer dit etter skolen.  Kanskje ikke så sunt, men det er jo max 1 gang i måneden, så det går jo.  Innspillinga i dag var kjempegøy fordi jeg var jo med mine “normale” venner som er akuratt som meg.  Vi lo og lo og lo, og hadde det utrolig gøy.  Så hvis dere skal se på oss til høsten igjen, så er det min latter dere hører høyt i bakgrunn, haha.  Har fått litt oppmerksomhet for den og vet ikke om det er positivt eller negativt.  Jeg ler veldig mye, og jo gøyere det er, jo høyere ler jeg, noe som ofte kan være litt flaut, men også gøy.  Har også vært en liten tur i stallen i dag, men ikke så mye mer enn det.  Kan vell si at jeg er for rosa av varme og kulde i dag, så jeg legger med noen inspirasjonsbilder istedenfor.  Får se om det kommer noen selvtagende bilder i morgen.  Vil bare si at dere er fantastiske, love u all.


Skal du konfirmere deg/er du konfirmert?

Audition for NRK

Heei dere!  13. desember så dro jeg, bestemor og min besteveninne Thea (tcbl.blogg.no) til Oslo på audition.  Jeg sendte bare inn et sånt skjema på nettet, som jeg fant når jeg søkte på google.  Jeg satt på PC’n og sjekka e-mailen min.  Plutselig så står det audition og jeg bare trykker meg inn som en gal.  Der står det at dem vil jeg skal komme dit på audition for en serie som heter “Kampen for tilværelsen” som skal gå på Nrk i 2014.  Den skal spilles inn mellom august og desember nå i år.  Da jeg kom dit var jeg så nærvøs at jeg trodde jeg skulle dø.  Plutselig kom det en rolig og hyggelig dame bort og spurte om jeg skulle på audition, så jeg og ei annen jente ble med henne ned i et lydrom.  Vi fortalte litt om oss selv og spilte litt foran et kamera etterpå.  Det gikk kjempebra og jeg synes det bare var så utrolig gøy.  Kom ut derifra og smilte fra øre til øre.  Så jeg venter fortsatt på svar, noe som er UTROLIG nervepirrende.  Men jeg krysser fingrene og håper på at jeg snart får svar.  Tusen takk til bestemor som ble med oss til Oslo og takket være deg, sp fikk jeg gjennomført dette.  Tusne takk til verdens beste veninne også som tok seg fri fra skolen for å bli med meg.  Det betydde sykt mye, du skal vite at jeg er veldig glad i deg, Thea.


(Gammelt bilde)

Har du vært på audition før?