Hi sweethearts

Heei.  Unnskyld at jeg har vært borte så lenge uten å ha sagt ifra, men jeg har vært så sliten i det siste og sånn, så stikker bare innom for å si hei.  Så får vi se om det kommer noen innlegg senere da vet dere.  Takk for at dere stikker innom enda jeg ikke har blogga.  Dere er best, love u all.

(Lovte broren min og skrive at han tok bildet)

Skjera folkens?

Har dere en fin påske?

 

NATTA – 30 days challenge

Heei igjen!  Så tok det et par dager før jeg fikk blogget igjen da, men tusen takk til alle som stikker innom en tur forde.  Jeg var på NATTA for 2 dager siden.  NATTA er et arangsjemang for alle konfirmanter som skal konfirmere seg i Kirka i Hedmark og oppland.  Det går ut på at vi skal være oppe hele natta og ha volleyball og fotball turneringer, konserter og annet kos.  Man møter jo ofte nye folk, eller folk du ikke har sett på lenge.  Jeg må innrømme at når du står opp halv 7 på morgenen og er oppe til mellom halv 8 og 8 dagen etter, så er det rimelig godt og legge seg.  Velleyball-laget mitt kom til bronsefinale også ble jeg med på fotball-laget til Våler, og spilte semifinale og finale med de, så det var utrolig gøy.  Tante og søskenbarnet mitt kom og henta meg klokka 7, så da dro vi til dem og spiste egg og bacon, før jeg gikk og la meg.  Var utrolig koselig, fordi når jeg skulle legge meg, så hadde verdens nydeligste søskenbarn på 7 år, lagd masse pledd, saueskinn, bamser og annet chill i senga sånn at jeg skulle fryse som han sa.  Kevin, du er en gentleman, det skal du vite <3

Day twentyfour – Noe du er redd for :  Å miste de jeg er glad i.

Day twentyfive – Tre ting du hater:  Når folk får deg til å falle, prøver å knuse drømmene dine og haters.

Day twentysix – Yndlingspillet ditt:  Har ikke noe yndlingsspill.

Bowling

Halla!  Igår var jeg og bowla i Elverum.  Det var utrolig koselig, etterpå så dro vi til Peppes og spise pizza.  Da vi kom frem så var det egentlig fulle baner, men hvis vi venta 5 min, så var det plass.  Så ble nesten litt redd, før jeg fikk vite at vi fikk bane alikevell.

Da får jeg vell spise opp Kyllingwoken min og pakke ferdig, så er det bare å dra til Kongsvinger på NATTA.

Liker du å bowle?

Skal du på NATTA?

Video – Svar på spørsmålsrunda

video:capture20130314
Heihei!  Da var videoen i boks, så nå er det bare og se på den og for min del, håpe at dere får svar på alt dere lurte på.  Jeg lagde den i går, det er derfor jeg sier:  Hade, nå skal jeg dra og bowle.  Yess, da da håper jeg dere fikk de svarene dere trengte, ellers er det bare å stille spørsmål, fordi jeg svarer med glede.  Bye bye.  Btw:  Den ligger også på youtube, hvis den klikker her på bloggen.  http://www.youtube.com/watch?v=SHm78C34c1Y
Fikk du svar på det du lurte på?
Har du noen nye spørsmål?

30 days challenge – Dag 13 – 23

Heei puser!  Jeg har vært dårlig på å oppdatere mine 30 days challenge, så da tar jeg de jeg mangler hittil nå.

Day thirteen – Sminken du bruker:  Bruker nesten ikke noe annet enn maskara, øyenbrynsgele og øyenbrynspenn til hverdager.

Day fourteen – Det du alltid har med deg overalt:  Jeg drar ikke noe sted uten telefonen min og en god leppomade, og kanskje en god fuktighetskrem.

Day fifteen – Din verste uvane:  Bite negler!!!

Day sixteen – Om fritidsaktivitetene/sporten du har gått på:  Jeg har gått på Hof håndball og deretter Flisa håndball, men måtte gi meg pga. at det ble ALT for mye for meg.  Nå rir jeg og tar sangtimer en gang i uka.


Ja, jeg og mine veninner er ganske normale til tider.  (2012)

Day seventeen – Din favoritt blogg:  Det er mange bra blogger, men jeg elsker Nettenestea.no, fordi hun inspirerer meg til 1000.

Day eighteen – Smykkene dine:  Jeg har veldig mange smykker, men halvparten er kun til pynt på rommet mitt.  Kan lage et eget innlegg om dem senere og legge ut bilder, siden jeg er borte akk nå.

Day nineteen – Drømmeferie:  Reise verden rundt!

Day twenty – En artist du liker: JUSTIN BIEBER! <3

Day twentyone – Tre ting du vil gjør før du dør:  Møte Justin Bieber, kunne leve av min egen musikk og drømmene til alle som står meg nær.

Day twentytwo – Alle premiene du har vunnet:  Hvor skal jeg starte?  Dette kommer som eget innlegg.

Day twentythree – En ting du aldri kommer til å gjør:  Jeg kommer ALDRI til å knuse noen andres drømmer, fordi drømmer er det viktigste vi har.