Fiffit.no – Sjekk ut dette!

Fiffit.no er en herlig nettbutikk med klær, klokker, sko, vesker og masse annet til både voksne damer og menn.  Det går for i det meste i merker som Diesel, Calvin Klein og D&G, dette er bare en liten del av alle de kjente merkevarene de har.  De har de fleste produkter i mange farger.  Jeg anbefaler dere og ta en tur innom nettbutikken.  Hva venter dere på?

Her er mine 3 favoritter fra Fiffit.no:

Sko fra Ana Lublin, 399 ,-  HER

Topp fra Diesel, 389 ,-  HER

Veske fra Ana Lublin, 499 ,-  HER

 

Har du tenkt til å sjekke ut nettbutikken?

Hva synes du om favorittene?

//sponset av Sponsorblogg.no

Life goes on!

Heei dere!  Sorry at jeg ikke fikk blogget i går, men satt til 18.00 med planlegging til Norsk muntlig som vi hadde i dag.  Rett etter det ble jeg med Thea på fotballkamp, fordi kjærsten hennes spilte.  Så var det bare å sykle hjem.  Plutselig var det seint og jeg var trøtt, så da var det natta.  I dag har det gått i Norsk muntlig, musikkprosjekt og teater sport, øving til konf. i kirka og rydding av rom.  Må si jeg begynner å bli klar til konf. på søndag, i forhold til at det har vært så mye for meg i det siste at folk nesten har måtte mint meg på det.  Jeg skal altså opp til alteret først, og jeg vet ikke om jeg gleder jeg eller ikke, men det går sikkert bra.  Deilig å komme hjem til grillmat var det også.  Så er det par 2 dager igjen med musikkprosjekt på skolen, 1 dag med fiksing av lokalet, så er det konf.  Gud, som tida har gått.  Savner egt. Kragerø litt med tanke på minnene, opplevelsene, de koselige kveldene, de trøtte morgenene, folka og alle turene.  Men livet går videre og sånn er det bare.  Man møter alltid nye folk, og noen ganger må man bare gi slipp på folk, selv om minnene alltid vil være der.  Men vi snakkes i morgen folkens, ville bare komme med en liten oppdatering.  Nettet er litt tregt, så derfor blir det ikke mye blogging…


Weheartit

Hva har du gjort i dag?

Har du konfirmert deg, eller skal du?

27.05.13

Hey cuties!  P!nk konserten var superbra.  For ei dame!  Hun er over alt, og fy så flink hun er live.  Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med, rett og slett fantastisk.  I går skjedde det vell egentlig ikke så veldig mye, uten om rydding, pakking og bilkjøring.  Var en tur i stallen da, men det var vell rett og slett det mest aktive jeg gjorde i går.  I dag derimot begynte vi på musikkprosjektet på skolen, hvor jeg både skal snakke, synge og danse.  Dette kan bli spennende dere…  Var rimelig sliten i dag skal jeg love dere, men jeg holder løftene mine, og seffølgelig måtte jeg gå ned til Barneskolen et par kilometer unna og hente sykkelen til bror fordi han skulle bort, jadda, deilig med litt trim.  Nå sitter jeg og ser på ettermiddagen og chiller.  Dere husker jeg egentlig skulle på konsert i dag?  Jepp, helt til jeg fikk melding av dem med info om i kveld og så plutselig var det 18 års grense, er det mulig lizzm?  Dem kunne ikke sagt det før eller?  Så da ble det ikke noe møte med petra Munkholm på meg, men de skulle prøve å sende en autograf i posten til meg som trøst da..  Ja, men sånn er livet.  Jeg får nesten bare smile og leve videre.  Dette har kanskje ikke så mye med dagen min i dag å gjøre, men jeg føler bare for å dele dette sitatet med dere.  Dere vet jo at jeg elsker å synge og sånn, og jeg vet at det er mange der ute som også vil bli sangere.  Her er et sitat til dere som jeg hørte en gang.  “Grip hver eneste sjangse til å stå på en scene, for det kan være den siste”.  Veldig kloke ord egentlig, og jeg synes at man bør ta disse til seg, vertfall om du liker å stå på en scene.  Man vet aldri om det er sin siste dag, eller sin siste sjangse til å klare eller få til noe, så grip hver eneste sjangse folkens!


Se så fin Skappel genser som bestemor strikket til meg<3

Hva har du gjort i dag?

Jeg er i TOPP-bladet!

Jepp, du leste riktig.  Jeg er i TOPP-bladet.  Neida, det er verken store overskrifter, artikler eller bilder.  Men for dere som leser topp, så vet dere at det er om å gjøre å lage en lang litago ku, og jeg sendte inn bilde.  Og jeg kom med.  Så nå er det bare å rive opp toppbladene deres på sida med HEKTA PÅ BLEKK med Miley Cyrus.  Jeg er sikkert 1 av 400, men man blir jo glad uansett når man ser trynet sitt i topp-bladet.

Jeg er nederst til venstre.


Haha, dårlig kvalitet og rart bilde.  Det ble tatt for flere måneder siden.

 

Har du havna på en Litago-kartong?

Hva mener dere?

Hver dag byr på nye overraskelser

Heei søtinger og kjekkaser.  Dette har vært en av de herligste dagene på lenge.  Våknet kl 08.00 i dag ved at broren min åpna døra.  Jeg lata som at jeg sov fordi jeg ikke orka å stå opp.  Da han kom ned igjen hørte jeg han sa til pappa at han åpna døra fordi han var redd det skulle bli for varmt til meg.  Har ikke jeg en herlig bror?  Så sovna jeg igjen og sov til 12.00, tro det eller ei.  Det var rimelig deilig og vite at man hadde fri og kunne gjøre egentlig hva man ville.  Jeg sto opp og tok meg en kopp med te og en bolle med havregryn.  Så begynte klokka å nærme seg 1 og jeg løp bort til barneskolen og møtte broren min.  Han skulle jo seffølgelig bort, så da havna jeg hjemme alene igjen.  Plutselig så jeg at noen hadde ringt meg, men jeg visste ikke hvem det var, så jeg sjekka opp nummeret.  Det var Sony Music Entertainer som hadde ringt.  Jeg ringte opp, men fikk ikke noe svar.  Så det gikk en stund og pappa lagde middag og vi spiste og litt av hvert.  Så ringte jeg igjen, manne sa jeg ahdde vunnet to billetter til Peter og noe.  Altså, det var det jeg trodde han sa, men når jeg fikk mail litt senere, så var det billetter til petra Munkholm fra Sverige nå allerede på mandag.  Og som en enda overraskelse så får vi også møte henne.  Etter et par timer så sjekka jeg facebook, og jeg hadde fått en melding jeg ikke hadde sett.  Det var en gutt som ville lage en sang med meg.  Han sa han hadde sjekka youtuben min og at han gjerne ville samarbeide med meg.  Noe jeg synes var veldig gøy.  Ellers så har vi vært hos stemora mi i dag og feirer bursdag til stebroren min nå.  Men måtte jo seffølgelig skrive litt til dere og da vet dere.  Som kanskje ikke dere vet, men alle vennene mine vet, så har jeg og ei veninne sitti på golvet på Kiwi og gått gjennom sikkert 400 cola falsker med navn for å finne Justin.  Og jeg gir ikke opp, så når vi var på Kiwi ista så starta leteaksjonen igjen, og så flaks som jeg har hatt i dag, så fant jo Robin den seffølgelig.  Så dette har vært en HERLIG dag.  

<3 Justin


Just me and my bro! <3

 

Har du hatt flaks i dag?

Har du gjort noe spennende i dag?

Remeber when I was freaking happy?

Jepp, I’m still happy.  Fikk denne i posten her en dagen.  Dere husker vell jeg fortalte at jeg hadde noe jeg gleda meg vedlig til.  For 2 dager siden så kom den i posten.  Er dere spente nå?  Jeg fikk en liten drøm oppfylt og jeg bare sto der stum.  Det skulle dere virkelig sett.  Nå må jeg kjøpe meg en ramme eller noe, for babyen min må ikke bli ødelagt.  Jeg elsker den.


Sånn så pakka ut.

Inni pakka.

Litt mer åpna.

SE DERE, mitt helt egne autograferte kort av verdens beste JUSTIN BIEBER.

HAPPY GIRL OVER HERE.

Hva synes dere?

Har du en autograf?