Days are days, or what?

Heei dere.  Det er hektiske dager uten tid til mye blogging under Solør Mart’n dagene.  Håper dere tilgir meg og ikke har forlatt meg.  Det har skjedd veldig mye.  Jeg har fått oppfylt en drøm, jeg har hengt med masse herlige folk, jeg har kjøpt og fått masse fint og det har rett og slett vært kjempekoselig.  Det er jo ikke ferdig før i morgen, men jeg tror det er det for min del.  Ble så utrolig svimmel, kaldt og sliten i går.  Jeg har også hatt feber i et par dager, så da ble jeg hjemme for å slappe av og blogge litt til dere.  Det er nesten det eneste som skjer for meg i dag, uten å leve twitterlivet mitt, grille med koselige folk etterpå og kanskje gå meg en tur hvis jeg får tilbake energien.  Men tenk da dere, jeg elsker drømmer og føler at alle bør få oppfyllt, ikke bare noen av sine, men alle.  Jeg lever i en drømmeboble, som folk hele tiden prøver å sprekke.  Jeg har skrevet litt over 20 A4-sider med before I dies.  kall meg gal, men det er rett og slett sånn jeg er.  Jeg har skrevet de ned for at hver gang jeg får oppfylt en av de så skriver jeg ned datoen og sånn for når det skjedde.  Jeg synes det er viktig å leve hver dag som om det er den siste.  Man vet aldri når det sier stopp.  Så denne helga har jeg fått møtt Chris Medina og fått et plekter under en konsert.  2 i en smekk, som det så fint heter.  Jeg må lade kameraet mitt, men det kommer litt av hvert innlegg etterpå, som innkjøp, 40 days challenger og annet 🙂  Vi blogges herlige folk.


Gammelt bilde..

Hva har dere gjort/skal i helga?
 

I met him!

Som dere sikkert har fått med dere, så var jeg jo på Chris Medina konsert.  Det hele var magisk.  Føler at dette var en kveld jeg sent vil glemme.  Jeg sto nesten fremmest emd mine søte venninner, helt til de ble utålmodige, og gikk.  Jeg følte meg veldig alene der jeg sto, men det ble fort glemt når han så i kameraet flere ganger, sånn at jeg fikk perfekte bilder.  Det var også en sånn dude som sto og snakka til meg flere ganger, og spurte om jeg hadde det gikk, sang til meg og slik, han var egt. ganske kul.  Det var et par jenter foran meg som klarte å få tak i sånne kort Chris kasta ut, så da fikk jeg et av dem.  Det toppa jo det hele, når jeg igjen følte meg forlatt, hahahha, at Chris sang, pekte på meg og smilte under ene sangen.  Da var den kun en glad jente som sto der, alt annet var glemt.  Søte Gry hadde også klart og rote seg bort fra de andre ell no, så hun ble med meg resten av konserten.  Når det begynte å gå mot slutten, så spurte jeg Gry om vi kunne gå bak scena og prøve å få et bilde, og det gjorde vi også.  Plutselig strømma folk på, det var sykt irriterende.  Han gikk forbi meg, så jeg prikka han på skuldra ett par ganger og sa “Chris, Chris, Chriiis!, men det var så utrolig mye styr rundt det hele, så han la ikke merke til det.  Vakta dro han videre, og jeg visste at jeg ikke fikk noe bilde, men jeg ville ikke gi opp.  Jeg fulgte etter dem med resten av folka, så dem mista en del folk etter seg når de kom over fotgjengerovergangen, men jeg klarte å holde med dem.  Til slutt fikk jeg spurt han om et bilde, og han sa: “Sure” mens han smilte.  Jeg fikk 2 bilder, fordi jeg heldigvis hadde på sport.  TAKK GUD for det!  Jeg løp i all glede tilbake til scena, og fant ut at Gry hadde fallt av lasset.  Til min lykke så sto hun ved scena.  Jeg var så glad.  Når vi kjørte fra Flisa så gikk han ene mannen som var på scena med han og delte ut noen plekter, og jeg bare:  “Tante, stopp bilen, åpne vinduet.”  Hun gjorde det også, men han mannen hadde akkurat gått forbi, så jeg sa at vi bare kunne glemme det, fordi han hadde gått.  men tante ville at jeg skulle få det plekteret, så hun stoppa bilen litt lengre bort, så kom mannen forbi og jeg tok opp ruta og spurte om å få et plekter.  Han kasta et til meg, siden jeg satt i bilen, men det havna utenfor bilen, så han ga meg et til, som havna under setet på bilen.  Jeg gikk ut og henta det andre plekteret, så nå har jeg og bror et plekter hver.  FOR EN HERLIG KVELD.

Altså, skal innrømme at jeg ikke tar meg så godt ut fra den posisjonen der, MEN jeg fikk bildet mitt.  Hihi, happy girl over here.


Har du møtt Chris Medina?

Hvis nei, har du møtt noen andre kjendiser?

Chris Medina – Dreams do come true

Fyyyy, for en kveld det var i går.  Først møtte jeg Victoria, Emilie, Vilde, Charlotte og Gry på Spar.  Så da ble jeg med dem og henge rundt.  For dere som ikke vet hva Flisa Mart’n er, så er det altså et sted nærme der jeg bor som heter Flisa.  Flisa Mart’n er en av Norges største markneder, eller hvordan det skrives.  Det er boder gatelangs nedover hele kaffegata, det er karneval for de minste den første dagen, vi har en utrolig stor plass med tivoli, det er salg over alt, folk strømmer til, du møter folk du ikke har møtt på lenge og det er alltid konserter hvert år.  Vi har hatt Cir. Cuz, Erik og Kriss, Vinni, Plumbo, Chris Medina i går og masse flere.  Jeg har så utrolig mange bra minner fra de fleste konsertene på Flisa, men gårsdagen var SPESIELL, mildt sagt.  Så da vet dere litt mer hva Flisa Mart’n er.  Men så over til de søte venninnene mine igjen.  Vi fortsatte å gå rundt og se, snakke med folk og rett og slett nyte å se at det faktisk finnes folk på Flisa..  Plutselig var klokka 10 på halv 10, og jeg freaka totalt ut, fordi jeg hadde planlagt å gå 1 time før sånn at jeg fikk sykt bra plass, men 10 minutter før er vell det samme eller? Haha, men jeg skulle stå så langt frem som mulig.  Tro det eller ei, men jeg dro med meg hele gjengen mellom 1000vis av folk, og jeg sto til slutt nesten fremmerst.  Skjønner ikke at jeg klarte det, men det var vell drivkraften.  Da han kom ut, kunne du kjenne energien fra hele Flisa gata.  Han har så sykt fin stemme, og den er så utrolig spesiell.  Han er faktisk enda bedre live, og det sier jo litt.  Lykkelig jente gikk innom Snacsen og kjøpte ost og skinke baguett.  Dn var passe lang, og jeg hadde kanskje spist en bitteliten del på 1 time, fordi jeg hadde så mye å fortelle.  Klarte heldigvis å få den i meg til slutt, men serriøst, for en kveld.  

Følte for å legge med disse bildene, siden har ser i kameraet, hihi.  Har noen til, men gidder ikke legge ut 10 bilder, hvis dere skjønner.

Hva gjorde du i går?

Har du vært på Chris Medina konsert?

Flisa Mart’n next

Åhh, som jeg gleder meg til jeg skal på Flisa Mart’n etterpå.  Har ikke tid til å fortelle så mye om hva det er nå, men det varer hele helga, og jeg kan fortelle i kveld eller i morgen.  Klarer bare ikke å skjønne at selveste Chris Medina skal synge i kveld..  Jeg gleder meg sånn, vi snakkes senere puser.  Btw, har klipt meg i dag.  Må jo være fin til halve verden kommer til den ellers ganske forlatte Flisa, haha.  Nei, Flisa er faktisk verken forlatt eller hjemsøkt.

Liker du Chris Medina?

Har du vært på Flisa Mart’n før?

40 days challenge – Day 21

♥ Day 21 – Et sted du vil til akkurat nå

Åhh, er dette et sånt innlegg der man virkelig kan drømme seg bort?  Kan vell ikke si at jeg egentlig vil rømme så langt vekk her ifra akkurat nå som søteste Kamilla og beste bror er her med meg og hører på musikk, tar køddebilder og koser oss masse.  Sånne minner som er herlige og se tilbake på.  Men hvis jeg kunne vært på 2 steder på en gang, så hadde jeg rømt til en strand i LA eller til hawaii med Justin♥  Tenk å sitte på stranda alene og snakke, se på solnedgangen, bare være seg selv og være med den man er glad i.  Jeg er da vertfall glad i han, så da har han og være glad i meg også, lol.  Men se for dere at vi sitter der, ingen andre lyder enn bølgene, og kun vi som snakker.  Jeg drømmer meg serriøst bort nå, og føler at dette er et innlegg det er greit på, håper dere er enige.  Det er viktig og kunne rømme litt vekk fra virkeligheten iblandt og kunne tilbringe litt tid i drømmeverden, for da går jo alt som man vil.  Men dere vet vell at ingenting er umulig?  Så lenge du tror på deg selv, jobber så hardt du kan, har et stort håp og et enda større hjerte, så kan du nå utrolig langt.  Det har jeg selv lært, og jeg vil gjøre hva som helst for at nå mine drømmer bare i fremtiden var høye mål.  Hadde gitt alt for en kveld i armkroken til justin på stranda.  Never say never, right?


Hvor vil dere være akkurat nå?

Working out for the moment

Heei dere.  Var i bursdag i går som dere husker, det var utrolig koselig.  Uten om en uventa gjest, som på en måte ødela kvelden min.  Men jeg har bestemt meg for at ingen skal få knekke meg, så jeg overså han.  SYnes jeg var flink som hadde trent flere timer i går.  Vi ba søskenbarna våre og dama til han ene på grillmat, men de skulle trene på Condiz, så da ble jeg like godt med og trente et par timer til.  Synesn det var utrolig deilig.  SÅ dro vi hjem og spiste grillmat etter en lang dag.  Ble mest sofakos helt til jeg skulle legge meg.  Sto opp ca 11.00 tida i dagtidlig.  Skulle egentlig jogge, men det regne ute stoppa meg, så det får bli en annen dag.  Driver med litt styrkeøvelser nå.  Jeg skal ikke bli bigger, men better, faster and stronger.  Vi snakkes litt senere.  Ha en fin dag folkens.

Liker du å trene?

Hvis ja, hva trener du?

Special moments in life

Jeg har opplevd så utrolig mye spennende ting i mitt 14, snart 15 år lange liv.  Når har jeg ikke tenk å fortelle om alle turer, osv., men om ting jeg kanskje aldri trodde jeg skulle få oppleve.  

 • Når Vinni rakte meg mikrofonen under Flisa Mart’n.  Jeg ble så flau at jeg gjemte meg bak en venninne.
 • Når jeg tok på hånda til Erik og fikk klem av Erik og Kriss under Flisa Mart’n.
 • Når Eric Saade pekte på meg under P4 Kreftforeningen i Hafjell tidligere i år.
 • Når jeg møtte Envy, Marion Ravn og Alejandro under P4 Kreftforeningen i Hafjell 2012.
 • Når jeg vant backstage pass og fikk møte Eric Saade, Karpe Diem, Marcus og Martinius, Sval, Lise Karlsnes og danserne til Eric under P4 Kreftforeningen 2013 på Gjøvik.
 • Når jeg og veninna mi Emilie møtte Plumbo på Flisa Mart’n 2012.
 • Når jeg var sykt WigWam fan som liten, og fikk møte dem.  Jeg fikk også autograf av dem, og han trommisen skrev:  Rock on Nikita.
 • Når jeg var liten elska jeg Lisa Børud.  Vi var på en konsert med henne og da fikk vi komme opp på scena.  Etter konserten så fikk jeg signert plakat og møte henne.
 • Når jeg møtte Nilsi før Justin konserten.
 • Når jeg var på Lady gaga konsert 06.12.12, også min aller første ekte konsert.
 • Når jeg var på Justin Bieber konseten 16.04.13, best day in my freaking life ♥
 • Når jeg vant signert Spirit magazine av Lido Lido.
 • Når jeg vant en rosa kjole som var plukket ut av Samsaya.  Den var også med i en film.
 • Når Carly Rae Jepsen fulgte meg på twitter.
 • Når ene danseren til Justin fulgte meg på twitter.
 • Når Moche, livvakta til justin, fulgte meg på twitter.
 • Når Stian Blipp sa hei til meg når jeg var publikum på norske talenter i fjor.  Jeg og Thea satt på første rad, så det endte med at vi også kom på TV 3-4 ganger.
 • Når jeg var på audition for Nrk, Kampen for tilværelsen.
 • Når jeg møtte Petter Solberg som liten.
 • Når jeg fikk Justin Bieber autografen min i posten 22.05.13 ♥
 • Når jeg var på VG-lista for bare noen dager siden.  For en herlig konsert det var, og ikke minst, når alle artistene kom ut på scenen igjen, så holdt jeg opp hjerte med hendene.  Han ene i The Wanted lagde hjerten tilbake til meg.
 • Når jeg var 8 år, ell no, så digga jeg Jorun Stiansen.  Jeg ville til og med klippe meg som henne…  Da husker jeg at jeg fikk signert Idol cd av henne til bursdagen min.
 • Når jeg fylte 13 år, så var vi i Åsnes hallen, fordi Marco El Safani (Fra Blanke Ark) skulle holde et foredrag for oss.  Det var 8, 9, og 10. klasse fra Grue, Flisa og Våler + 1. klasse videregående fra Flisa i den hallen da.  Noen venner fortalte at jeg hadde bursdag, og jeg måtte opp på scene fordi de skulle synge for meg.  Sykt flaut der og da, men et herlig minne i ettertid.
 • Når jeg fylte 14 år, så var vi på gjensynstreff for Kragerø.  Noen ledere hadde visst fattet opp at jeg hadde bursdag og jeg måtte nok en gang opp på scena for sykt mange folk.  Det avr også 2 andre jenter som måtte opp.  De sto stive som stokker, mens jeg lo så jeg holdt på å gå i golvet.  Spesielt etter at et par gutter på fremeste rad satt og ropte : “Banken, Banken, Banken” når jeg gikk forbi.
 • Når jeg havna på en “Litago-kartong” i Topp-baldet.
 • Når jeg, bror og søskenbarnet mitt gikk opp på scena til bestefar under en konsert i Sverige.  Det er noe som kommer til å sitte langt inne hjertet mitt, for resten av livet.  For dere som ikke vet hvem haner, søk opp Håkon Banken.

Har du opplevd noe spessielt?