I’m home

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem og fått slappet av litt.. Hadde det så utrolig koselig på rideleir og møtte igjen en av mine bestevenner, søte Sofie <3 Tusen takk for at du er der for meg og at vi kan snakke om alt. Det ble ridning, latter, sene kvelder, varme dager og masse kos. Tusen takk til snille Victoria som har passet på babyen min og holdt den gående. Det kommer litt av hvert innlegg senere, men nettet hjemme er borte i et par dager, så det blir for det meste mobilblogging. Håper det er bedre enn ikke noe. Vi blogges <3

SVAR!

Da hadde jeg tenk å svare på spørsmålsrunden , kan ikke si dette var så veldig myee..menmen!
Siden det ikke ble så mange så svarer jeg for både meg og Nikita!!

-Hvilket kamera bruker du?
Nikita: Speilrefleks litt usikker på hva det heter

Victoria: Canon 1100D

-Hvilket treningssenter trener du på? (er ikke du litt for ung til det? eller går du på sånn “gruppe”trening?)

Victoria: Jeg trener på Condiz, litt usikker på om det er aldersgrense der, men jeg trener der veldig ofte.

-Hvor får du blogginspirasjonen din fra?

Victoria: Andre blogger!

Nikita: Litt usikker, men sikkert andre blogger!

-Beste med å blogge?

Victoria: få tilbake meldinger på det du skriver/legger ut 

Nikita: vet rett og slett ikke..

-Værste med å blogge?

Nikita: vet ikke..

victoria: Ehhmm.. det vet jeg ikke

-Ditt beste bloggtips?
Er ikke fink til å gi bloggtips:(


Fan av noen?

Nikita: justin bieber

Victoria: er ikke akkurat fan av noen!

ja, det var svarene på de få spm jeg fikk.

Hva synes 

spør?

Heihei!

Idag har jeg vært i tusenfryd med 2 venner av meg,derfor orker jeg ikke skrive så langt idag! men tenkte jeg måtte innom en tur!
Imorgen svarer  jeg på Spørsmålsrunden, så håper flere kommer med spm!  http://nbt.blogg.no/1373491208_snn_er_detstarter_en_.html  
SPØR SPØR SPØR!! ♥


( jeg går ikke med svart sminke til vanlig, bare jeg og Thea som hadde photoshoot igår)

 På lørdag kommer Nikita hjem. Så på Lørdag blir det siste innlegget av meg:o men kan gjerne komme innom bloggen min hvis dere har lyst,http://thosenjinta.blogg.no/
Snakkes vi! 

Sånn er det!/Starter en spørsmålsrunde!

Heihei!

Da hadde jeg tenkt og fortelle litt om meg og henne!:)

Vi ble kjent i 7klasse gjennom MSN, vi var gode venner helt til hu ble sammen med han jeg likte, da var vi på en måte uvenner, men dette ble bedre etterhvert. ble også kjent med henne gjennom håndballen, hun spilte på Hof og jeg spilte på flisa, var vel mest uvenner på banen, men etter det begynte det og bli litt bedre. Og dagen var kommet til å møte alle som skulle begynne i 8 klasse på ungdomskolen, og Nikita skulle starte på samme ungdomsskole, der kom vi i samme klasse, og etter det har vi vært gode venner,  og mer vi har vært venner jo bedre har det blitt, nå er vi bestevenner! Da vi er sammen på fritiden eller på skolen tenker vi tilbake på det, og bare begynner og le av det!

Vi er ikke kjempe mye sammen på fritiden, er mest sammen på skolen, siden vi er i samme jentegjeng. Men er jo litt sammen. Det er litt synd, men jeg spiller håndball 3 ganger i uka, og trener på treningssenter andre dagene, jeg ELSKER og trene, mens Nikita har slutta på håndball er en stund siden, hun synger og driver med hest, og jeg vet hest tar veldig mye tid!

Menmen, ikke alle har samme interesser, men bestevenner er vi!! 

Slenger inn et bilde av meg fra idag!;)) ( har hatt photosoot med Thea idag)

Tenkte å ha en spørsmålsrude!:)

Hva vil dere vite om Nikita? eller meg?
Hva synes dere om måten vi ble venner på?

Mer?

Hei  fantastiske lesere!

Siden jeg ikke vet helt hva jeg  skal skrive om her, så tenkte jeg og spør dere? hva vil dere jeg skal blogge om i den tiden Nikita er borte. Det blir en spørsmålsrunde som jeg setter igang imorgen! Men kan jo ikke bare ha spørsmålsrunde her, mens hu er borte!
 
Hva synes dere?!

Hei på dere!

Heihei, da er det Victoria(thosenjinta.bloggg.no) som skriver på bloggen til Nikita!^^
 

 

Siden Nikita har reist på rideleir, skal jeg prøve å slenge inn et par innlegg mens hu er borte. Som det står under her, så sa hu noe om spørsmålsrunde, og det tror jeg skal få til i løpet av denne tiden Nikita er borte. jeg blogger selv på egen blogg, men skal prøve og få til noen innlegg her!  men nok om det!

Siden dette er mitt første innlegg på denne bloggen så er det litt uvant, vet ikke helt hva jeg skal skrive om eller noe, men det skal vi nok få til. Og jeg kommer ikke til å kommentere andre blogger via bloggen til Nikita eller svare på kommentarer, fordi det synes jeg Nikita kan gjøre når hun kommer hjem! Men tror Nikita kommenterer på alle bloggene som har kommet under den tiden hu er vært borte!

 
tenkte jeg kunne slenge inn  et bilde av meg da!^^

Hvordan tror dere dette blir? 

Bye bye!

Heei puser.  I dag drar jeg på rideleir og blir borte i en uke.  Men ikke fortvil, det kommer innlegg.  Skal prøve og legge igjen noen innlegg mens jeg er borte, men det er nesten ikke dekning der..  Men Victoria skal blogge for meg, altså gjesteblogge, så det blir gøy.  Kanskje gøy og se bloggen min fra noen andres side.  Gleder meg til å se hva hun skal skrive om.  Har jeg rett, så tror jeg det blir en spørsmålsrunde hvor hun svarer på spørsmål om meg.  Grugleder meg til å se både spørsmål og svar..  Blir henta om ca 1 time, så har litt å gjøre nå.  Har slitt med pakking, rydding og andre greier i hele dag.  Har akkurat kommet til mamma hvor det venta en del ting på meg, som hun kjøpte til meg i helga.  Se ya later, babys.


Hva skal dere denne uka?

Wants – Sheinside.com

Hallo.  Sorry at det har blitt lite blogging, men jeg har ferie og må nesten bare nyte det.  Kinoen var sykt bra.  Den het Grusomme meg 2.  Så eneren for noen dager siden.  Det er en sånn film man går ut av med et smil om munnen og et adrenalinkick, vertfall jeg.  Utenom kino, så har vi spilt volleyball, tennis og kost oss med kyllingwokk.  Herlig dag.  

Over til noe annet.  Ser alle legger ut wants fra sheinside, så tenkte jeg kunne gjøre det også.  Har aldri sjekket opp siden sånn skikkelig, men gjorde det nå.  Synes de hadde mye spesielle og kule plagg.  Jeg elsker T-skjorter, og la kun det i wantsene mine for denne gang.


Noen dere likte?