Work hard, go hard!

Heei puser!  Dere skulle bare visst hvor lei jeg er av å måtte gå glipp av bloggingen pågrunn av dette nettet.  For en gangs skyld så funket det faktisk nå, men det skulle jo bare mangle.  Jeg tror vi heldigvis skal få et nytt, sånn at det faktisk går ann å komme inn på nettet, sjekke mailen, blogge, osv.  De siste dagene har faktisk vært veldig koselige.  På onsdag skulle pappa kjøpe seg ny dress og klippe seg, så vi tok turen til Kongsvinger hvor vi spiste hos tante og søskenbarnet mitt.  Vi dro på Kongsenteret og så litt.  Ble på en måte litt jentetur også, fordi bror og søskenbarnet mitt ble med pappa, så jeg og tante gikk og kikka litt rundt i butikkene.  Seffølgelig hadde jeg satt inn alle pengene mine på kortet, og lagt igjen det hjemme..  Det ble ikke så veldig mye shopping på meg kan man si.  Men det var jo en fordel da, fordi jeg drar jo til Polen på klassetur på onsdag, og vet at kortet mitt kommer til å bli godt brukt der.  Hele turen endte med en topp fra Vero Moda som det står #SWAG på.  Tenkte jeg skulle vise dere den i morgen.  Jeg fikk også en førbursdagsgave av Kevin, altså søskenbarnet mitt.  Jeg fikk noen supersøte tøfler fra Cubus, og jeg elsker de.  Har omtrent gått i de helt siden jeg fikk de.  Mån tro hvem som skal vandre i disse på hotellet i Polen?  Dere skal få se de i morgen også, om dere vil det.  Ellers har det egentlig ikke skjedd så mye.  Jeg har vell for det meste rydda og planlagt pakkinga til Polen, og ikke minst, pugget til prøver.  Vil man ha bra karrakterer folkens er det bare å jobbe hardt.  Work hard, go hard!  Har også skrevet et par sanger, og har planlagt noen nye youtube videoer.  Er heldigvis på bedringensvei, så nå får jeg håpe stemmen også er på riktig vei.  Forresten, var det noen som så på The Voice i går?  Åhh, jeg elsker virkelig det programmet.  Jeg blir så inspirert av alle de fantastiske talentene som trapper opp på scenen en etter en og trollbunder både publikum og dommere.  Har utrolig lyst til å være med på noe lignende en dag, for å få en ærlig tilbakemelding som jeg kan jobbe videre med og få mål jeg kan jobbe mot.  Vi blogges!


Hva har dere gjort de siste dagene?

Ser DU på The voice?

Outfit, denim – 27.08.13

Heei nydelige dere!  Sorry for seine innlegg og lite blogging, men det har ikke skjedd så mye etter jeg begynte på skolen og jeg gidder ikke spamme dere med kjedelige ting, som at jeg har gjort lekser, hva jeg har spist til middag eller hvem jeg hang med, fordi det har liksom ikke så mye å gjøre hvis man vil ha en spennende og underholdende blogg.  Det blir også veldig mye bilder, og det har det også blitt i det siste, men håper det går bra.

Likte dere outfiten?

Keep your head up princess!

Heei dere!  Har ikke skjedd noe spennede de 2 siste dagene, så dere har ikke gått glipp av noe. Problemet er bare at jeg har så dårlig nett..  Har tatt portrettbilde på skolen i dag, og synes det ble helt greit 😉  Jeg elsker virkelig dette sitatet her: Keep your head up princess!  You’re tiara is falling.. – Justin Bieber ♥


Hva synes du om bildet?

Days after days..

Heei dere!  Sorry for null blogging i går, men hadde en del og gjøre.  Var på skolen til halv 3 og da var det enedelig helg.  Jeg synes jeg fikk gjort mye når jeg kom hjem.  Gjorde leksene for hele uka, rydda rommet mitt og gikk min daglige tur.  Det er så herlig og gå den runda.  Samle tankene, få brukt litt energi (Selv om jeg heller burde ha fått energi..), rett og slett komme seg ut litt.  Like før jeg gikk så fikk vi besøk, og de ble til seint på kveld.  Det er så utrolig koselig med besøk.  Det var vell egentlig det jeg fikk gjort i går.  I dag blir det for det meste blogging, trening, skriving, kanskje bursdag og besøk.

Hva skal du i dag?

Before I die – I did it!

Dere vet jeg har en sånn before I die liste som jeg vil fylle ut.  Og noen av dere vet kanskje at jeg elsker twitter.  Jeg laget kun twitter på grunn av Justin, som de fleste andre Beliebers.  Har blitt en del tweets, og ikke minst timer etter jeg lagde brukeren for noen år tilbake.  28. juli så kunne jeg krysse ut enda en fullført ting på lista.  Jeg klarte nemmelig og tweete 10.000 ganger.  For noen er det lite, for andre er dette sykt mye.  Jeg aner ikke hva som er normalt, men gøy var det vertfall.

Har du noen fullførte before I die?

What’s going on?

Heei nydelige mennesker.  Skolen har jo begynt på igjen, så det skjer ikke sånn alt for mye for tiden.  Men seffølgelig skjer det jo noe.  Jeg sitter jo 6 timer på skolen hver dag, og føler jeg har fått en grei start på året, nå som jeg har kommet litt i gang.  Heldigvis har også de fleste guttene i klassa vokst opp og skjønt at hating og barnlighet ikke er kult!!  Jeg håper helt ærlig at dette året går fort, samtidlig som at jeg ikke vil gi slipp på det.  Dette er jo ungdomstiden min, og den kommer jeg aldri til å få tilbake.  Jeg burde ha det utrolig gøy, finne på ting med venner nå som jeg enda bor hjemme og har tid, og ikke minst, jeg burde lære at man ikke alltid må være serriøs.  Jeg var flink til det før, men blir visst mer og mer dårlig på det.  Hadde en karlsten-test på mandag og jeg synes den gikk greit.  Hadde 0 feil på diktaten, 5 % feil på lesegreia og 390 ord i minuttet.  Tror derimot ikke at Myre matteprøva gikk bra, siden matte er langt ifra min sterkeste side.  På skolen i dag hadde vi et komeniusmøte og det var da det virkelig gikk opp for meg at jeg ikke har en eneste forventning til dette skoleåret.  Jeg vil jo gjøre det bra, men for meg er ikke det en forventning.  Det er noe man må gjøre selv, og det er noe man må ville.  Synes det er litt rart, siden jeg alltid har store forventlinger, positivt og negativt.  I dette tilfellet tror jeg det er ganske bra, for da kan jeg på en måte starte med blanke ark.  Jeg kan ta alt som det kommer, og jeg vil verken bli skuffa eller overrasket.  Utenom skolen så har jeg gått meg noen turer, tatt bilder, skrevet og rydda rom, og en del andre hverdagslige ting.  That’s it.  Når jeg satt på bussen i sta, så fant jeg ut at 25. august, så er det 1 år siden jeg la ut min første youtube video, og dere kan sjekke videoene mine HER.  Som dere vet, så er halsen min utrolig hoven, og det har den vært siden desember, og legene finner ikke ut noen ting.  For meg er det slutten, men jeg prøver hver dag som går og tenke at dette fikser jeg, dette skal gå bra, jeg skal bli frisk.  Jeg skal gjøre så godt jeg kan og legge ut en video 25. august, siden jeg har “1 år jubileum”.  Jeg vil gjerne vite hva dere vil se mer av på bloggen min, noe dere vil jeg skal skrive om, osv.  Det er bare og si ifra, jeg vil gjøre bloggen mest spennende som mulig for dere herlige lesere.  

    

Hva har du gjort i det siste?

Hva vil du se på bloggen min?