Up to work!

God morgen, morgensfugler!  Da har jeg vært oppe i litt over en time.  Jeg har OD-dag i dag og skal jobbe for “veldedighet!.  Jeg skal jobbe hjemme og kunne da sove 1 time lengre.  Jeg hadde en deal med bror om å følge han til bussen, noe jeg synes var veldig koselig.  Nå er det vell bare å starte.  Vi blogges ♥


//Husk at jeg har spørsmålsrunde HER

Har du OD-dag i dag også?

Utdanningsmesse, let me sleep!

Heei beste lesere!  Jeg er så lei meg for at jeg ikke har fått svart på kommentarer, men på fredag får jeg nytt nett igjen, og da skal jeg få fart på saker.  Da blir det kanskje bedre blogging i helga også.  Jeg blir så lei meg da jeg får så sykt fine kommentarer, og det tar flere dager og svare.  Men jeg har ikke glemt dere, kan ikke glemme dere.  Dere muntrer meg opp og gjør meg kjempeglad, dere gir meg støtte når jeg trenger det og dere gjør det gøy å blogge.  

Jeg kom hjem fra skolen for litt over en time siden og ble snakkende med naboene en liten stund.  Det er så koselig å endelig ha fått naboer vi er venner med, som bor nærme, ikke at jeg har bodd i skogen altså.  Vi har alltid hatt eldre naboer, naboen uten barn eller kjedelige naboer.  Jeg er bare overlykkelig, haha.  Nå er det nesten alltid noe å gjøre.  Som dere vet, så vet jeg 100 % hva jeg skal studere videre, og vi må på en utdanningsmesse på Flisa i kveld i flere timer, for å svare på et ark!!!  Og verst av alt, det kommer til å være sykt mange folk der.  Skulle ønske jeg bare kunne være hjemme og gjøre andre ting, men sånn er ikke livet alltid.  Man må tydeligvis gjøre ting man ikke vil også.  Vil egentlig bare hoppe i det og bli ferdig.  Gruer meg sånn.  Får tenke på at det er famtida mi det handler om, og at jeg får en fridag på slutten av året.  Ønsk meg lykke til folkens!

Spørsmålsrunde – Hva venter du på?

Heei kjære lesere ♥  I går så trente jeg fra middag til kveld, noe som var sykt deilig.  Etter treninga, så fikk vi besøk.  Det er så koselig.  Hva skulle vi gjort uten våre herlige naboen?  Hihi.  I dag derimot har det gått i nesten det samme.  Skole, sangtime og en fantastisk nyhet om at et av mine herlige søskenbarn har fått førerkort.  Kjære Monja, jeg er superstolt av deg.  Det skal du vite ♥  

Tilbake til tema.  Jeg har ikke hatt spørsmålsrunde på lenge, og tenkte det kunne være spennende og se om dere hadde noen nye spørsmål.  Så, har dere noen spørsmål?


//Pusen min.

Jeg tror kanskje det blir svar med en video.

Photoshoot – I am me, and no one can change that!

Heei puser!  Jeg har fått så utrolig mange fine kommentarer de siste dagene, og det betyr utrolig mye.  Det gjør det å blogge så mye morsommere og mer inspirerende.  Jeg vil takke deg for at akkurat DU har lyst til å lese bloggen min.  Jeg har slitt med noe de siste dagene, selv om jeg vet at de fleste jenter er sånn.  Jeg er langt ifra fornøyd med kroppen min, håret mitt ligger feil fra dag til dag, jeg kan ha en kvise som gjør at jeg føler meg styggere og sminka kan irritere meg.  Jeg har fantastiske venner og familie som støtter meg og det betyr mye.  Jeg prøver å lære meg litt hver dag at jeg er den jeg er, og folk får like meg for den jeg er.  Jeg vil ikke bli likt for den jeg ikke er, jeg vil heller ikke bli likt på grunn av utseende mitt.  Det er jo hyggelig om noen synes jeg er helt grei å se på, men det er det indre jeg vil bli likt for, fordi det er den jeg er gjennom tykt og tynt.  Hva om jeg en dag farger håret, havner i en ulykke eller får en sykdom som gjør at jeg ikke ligner på den jeg er i dag, vil folk stikke da?  Jeg deler dette med dere, fordi det er viktig.  Det er viktig å være seg selv.  Selv om du kanskje har en dårlig dag, så er du ikke stygg eller noe annet forde, INGEN er stygge.  Vi er alle forskjellige kreasjoner som ble satt i denne verden av en grunn.  Noen ble satt i denne verden for å bli frisører, andre for å bli musikere.  Hvis det var meningen at alle i denne verden skulle bli modeller, så hadde alle blitt født som modeller.  Om alle skulle ha blitt musikere, så hadde vi vært født med gitaren under armen og mikrofonen i hånda.  DU er perfekt som du er.  Jeg sier ikke at jeg er den flinkeste til å like meg selv, fordi det er et av mine største problemer, som jeg sliter med hver dag.  Jeg som alle andre har dårlige dager.  Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har venner og familie som setter pris på meg, er glad i meg og liker meg for den jeg er.  Tusen takk folkens, dere er de beste.


Hva synes du om bildene?

Kjenner du deg igjen i teksten?

Ukas blogg ble…

Da er ukas blogg kåret.  Fyy så mange fine blogger som er der ute.  Dette var en av de vanskeligste ukas blogg som jeg har hatt.  Etter god tid med scrolling nedover hver eneste blogg, sett på bilder og lest så mye som mulig, så kom jeg frem til at denne ukas blogg ble MAYA LUNDBERG fra Sverige.  Hun ble ukas blogg fordi hun hadde mye variasjon i bloggen, fine bilder og herlige antrekk.  Fortvil ikke folkens, det kommer en ny sjangse allerede til uka igjen.  Jeg synes det er spennende med ukas blogg fordi da får jeg sett hvor mange forkjellige blogger det finnes.


// Dere kan også finne henne HER

Hva synes du om bloggen hennes?

Vil dere ha ukas blogg nesteuke også?

Keep calm and live out the day

Heei søtinger!  Så ble det ingen blogging i går, dagen ble mye mer hektisk enn jeg trodde den skulle bli.  Var først 6 timer på skolen, før jeg tok bussen til bestemor for å spise middag.  Endelig har også søteste Grimur fått på seg sko igjen, så jeg må inrømme at det var sykt deilig og komme tilbake i stallen og ri igjen.  Da jeg kom hjem så gjorde jeg noe jeg ikke har fått gjort på lenge, trene.  Det bare skjedde noe, jeg følte at jeg ville gjøre noe som var bra for meg.  Fant vektene, flasker med vann, p3 på radionen og masse fine øvelser.  Trente i nesten 2 timer.  Fy så vondt og deilig det var.

I dag derimot, så våkna jeg opp til 10 ganger gjennom hele natta, så det var ganske tungt å stå opp.  Jeg greide det jo til slutt, og stressinga var på igjen, nok en gang.  På skolen i dag så har vi sett på film, pugga, vært på kjeramikken i kunst og håndtverken og laget kopp, og deretter se på film nok en gang.  Jeg kunne ta helga med god samvittinget når jeg gikk hjem med 6- på RLE framlegg.  Da jeg kom hjem så lagde jeg middag til meg og bror, og etter det har jeg vell egentlig bare vært lat, synes vertfall jeg.  Jeg lagde kyllingwrap.  Åh, det er så utrolig godt.  For det meste nå så planlegger jeg nye youtube-videoer, ser på Senkveld og drikker te.  Nå skal jeg se gjennom de herlige kommentarene deres og se hvem som blir ukas blogg.  Gleder meg til å se hva slags blogger dere har.  

Synes det er kjedelig at dere nesten ikke harm fått noen bilder denne uka, men jeg skal sove hos en av de beste imorgen, så blir nok en photoshoot da.  Forje uke, så scrolla jeg nedover facebook, da jeg fikk meg en herlig overraskelse.  For noen uker siden, så sendte jeg inn et antrekksbilde for gøy.  Bildet mitt var et av de mest likte, altså top 5, så jeg får visst en koselig premie i posten.  Gleder meg virkelig til sminkeveska kommer, er så spent på hvordan den ser ut.


Har du hatt en fin dag?

Anywhere the wind blows, doesn’t really matters to me

Hei kjære lesere!  Så har jeg visst vært borte en tur igjen da..  Det har vært mye prøver, lekser og innleveringer i det siste, noe som har tatt mye av tiden min.  Jeg har heller ikke fått kåret ukas blogg, så det er fortsatt mulighet til å melde seg på HER.  Jeg skal prøve så godt jeg kan og få kåret vinneren til helga.  Jeg har noen innkjøp jeg enda ikke har fått vist også, gleder meg til å vise dere.  Forje uke så hadde jeg omtrent besøk hver dag og hele helgen, var for en gang skyld veldig sosial og det var superkoselig.  Jeg har lært meg litt gitar på disse dagene også.  Ikke minst, så driver jeg og planlegger en sangvideo til youtube og skriver en del.  Jeg har en del prosjekter fremover, og det er superspennende.  Nå skal jeg levere en oppgave og gjøre litt lekser.  Etter der skal jeg rett og slett lage meg enda en kopp med te, sette meg i ro og lese noen av de nye magazinene mine.  Det blir tidlig kvelden på meg idag, siden jeg har prøve i morgen.  Blir mindre styr i morgen, og heldigvis mer blogging fremover.  Jeg har forresten søkt på hospitering i dag.  Synes dette er et morsomt, men skremmende tema.  Fremtiden er for meg veldig spennende, men jeg er også utrolig redd for at ting ikke går som jeg vil.  Sånn så lista mi ut når jeg søkte:  1. Musikk, dans og drama.  2.  Medier og kommunikasjon.  3.  Design og håndtverk.  Håper virkelig jeg kommer inn på førstevalget mitt og andre valget mitt.  Får vite hvor jeg skal til uka igjen.  Vi blogges, nydelige lesere.

Hva gjør dere for tida?

Hva synes du om outfitet mitt?

Dagene går de også – Hva vil du se på bloggen min?

Heei dere!  Sorry at jeg ikke blogga i går.  Jeg spilte litt fotball, men endte med å legge meg, fordi jeg ble syk.  Det var jo seffølgelig ikke noe nytt.  Var litt bedre i dagtidlig, så det ble jo skole i dag også.  I dag har vi hatt en dag hvor vi lærer om operasjon dagsverk.  Vi skal helst jobbe for å tjene opp penger til de som trenger det litt mer enn oss, og seffølgelig vil jeg gjøre noe for de som trenger det!  Må bare finne en jobb..  Ellers så har det gått i fotball og lekser i dag også.  Var på sangtime i dag da.  Vi hadde vikar og hun var kjempeflink.  Nå skal jeg rett og slett gå og slappe av med besøket vårt.  Jeg lurer på noe.  Er det noe dere savner på bloggen min, noe dere vil ha mer av eller mindre av?  Tar gjerne i mot forslag.  Ellers så fikk jeg meg en god overrakslese når jeg fikk 6’er på norsk prøva.  Vi blogges, søte lesere.

//Som jeg savner jenta mi ♥Kan ikke tro at det er over et halvt år siden hun forlot meg!

Hva skjer for tiden folkens?