I put on my purple glasses

Heei dere!  Endelig er jeg ferdig med tentamene og synes de har gått ganske bra, alle uten om matten..  Har øvd til juleavsluttning på sangtimen i dag og det gikk ganske greit.  Halsen er fortsatt ganske sår og vondt, men det har den jo vært i et år.  Fikk en skikkelig god start på dagen i dag.  Min bestevenn Stian kom og sa jeg var skikkelig fin på håret i dag.  Tusen takk bestevenn, you made my day ♥  Ellers har jeg vært ganske lat i dag også, men det er viktig og slappe av når man er sliten.  Fikk noe herlig i posten i dag også.  Sist uke så bestilte jeg noe jeg har lett etter i flere år, og når jeg har funnet det, så har de ikke sendt til Norge.  Dette er nok mest normalt en ting for Beliebers, så regner med at flere kommer til å himle med øynene og riste på hodet.  Jeg tror dere alle husker Never say never.  Filmen Justin lagde i 2010.  Jeg fikk filmen, men fikk derimot aldri tak i de kjente 3D brillene fra filmen. Men ENDELIG, nå er de mine.  Tenkte jeg skulle være litt flink jente og rydde rommet mitt nå.  See ya later!

Nå kan jeg lyse opp lilla på kino ♥

Day 4: Noe du gleder deg til.

Jeg gleder meg masse til jul, og ekstra mye til et nytt år.  Jeg vet jeg har et spennende år i vente.  Det har skjedd så utrolig mye det året her, oppturer og nedturer.  Jeg føler at jeg trenger en skikkelig opptur nå og vet at jeg venter på en.  Gleder meg til den dagen jeg kan dra på Justin konsert igjen.  Gleder meg virkelig til den dagen jeg kan møte Justin og holde rundt han, føle han i armene mine, klemme han hardt, høre pusten hans, kjenne hjertet hans dunke.  Vite at jeg hadde hele min verden i armene mine.  SOMEDAY!  Jeg gleder meg til den dagen alle drømmene mine går i oppfyllelse.  Jeg gleder meg til å begynne på Skarnes videregående.  Jeg gleder meg til så utrolig mye, og er mer enn klar for jul og nyttår.  

Hva synes du om 3D-brillene?

Hva gleder du deg til?

Day 3

Day 3: Noe eller noen du savner.

Det er så mye jeg savner, både mennesker og minner.  Jeg savner å være liten og leke når jeg ville, leksene var å tegne og alt var så mye enklere.  Jeg savner å gå de første årene på barneskolen hvor livet var en lek og det største presset vi hadde på oss var oss selv.  Ikke noe treningspress, ikke noe utseendes press, og karrakterer var ikke engang et ord.  Jeg savner å dra til Årdal og besøke oldefaren min.  Det er litt over 4 timer fra her jeg bor, så det ble ikke mange turene.  Alltid når jeg var hos han så sang og dansa jeg hele tiden.  Den siste gangen tante var hos han så ba han henne om å danse og synge litt.  Hun nekta og hun hadde ikke sett han så trist, nesten noen gang.  Det gjorde utrolig vondt å høre for en 8 år gammel jente, og like etter døde han 96 år gammel.

 Jeg savner også jenta mi, Petite.  De fleste som har lest bloggen min siden april vet hvor mye hun betydde og fortsatt betyr for meg.  Hun var mitt alt og vi hadde noe utrolig spesielt.  Å vite at hun ikke er der gjør utrolig vondt, men ting begynner å gå mye bedre.  Jenta mi forlot meg 9. april tidligere i år.  Kun en uke etter, så fikk jeg drømmen min oppfylt og så mitt store idol.  Jeg har nesten aldri følt meg så levende og følt meg så glad, på ekte, som da han kom flyvenes ut på den scena.  Tårene rant og tante begynte nesten å gråte selv, fordi hun ble så rørt.  Det er en av de beste dagene i hele mitt liv, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne få oppfylt den kvelden igjen.  Dette er ting og personer jeg virkelig savner, og det er så mange flere minner og personer som også jeg har et stort savn til, men ingen nevnt, ingen glemt.  Nå vil jeg bare se fremover til et nytt år, nye minner, nye personer.  


Er det noe/noen du savner?

Lazy day!

Hei puser!  Nå har jeg vært i bursdag til tante.  Spist masse kaker og slappet av med familien.  Det er så utrolig koselig.  Ellers så har jeg rydda og vært litt kreativ i dag.  Laget meg 4 inspirasjonscollager.  Har egentlig ikke så mye annet å fortelle i dag.  Har gjort leksene og er fornøyd med det.  Tok noen bilder i sta, og tenkte jeg kunne dele de med dere.  Nå skal jeg drikke opp gløggen min og legge meg.  Er alltid så sliten om morgenen.  God natt ♥ 

Day 2: Et bilde av deg som barn. 

Dere kan se det HER.

Hva har du gjort i dag?

23.11.13

Heei nydelige!  I dag har jeg ikke gjort så veldig mye spennende.  En skikkelig late seg dag.  Har ridd litt og ryddet litt, men det var ikke så mye  Ellers så har jeg vært på middag hos bestemor med hele familien.  Det er alltid så koselig.  Ribbe, kjøttkaker, julepølse, poteter og masse annet digg.  Jeg derimot spiste verken ribbe eller drakk julebrus, fordi jeg synes det hører julen til.  Det er fortsatt November og vi har ikke engang begynt å telle ned med kalendere.  Jeg elsker jula, men jula er i desember.  Jeg har begynt med julegaver og litt planlegging.  Jeg blir alltid så fort lei julemat også, så der er en god grunn til å vente en stund.  Vi blir alltid bedt på en del julemiddager og jeg er alltid like lei maten når jula begynner og ta slutt.  Og forresten, tusen takk folkens.  Jeg har ligget på 2. plass i Åsnes hele uka.  Jeg blolgger ikke for fame eller topp-plasseringer, men det er alltid like koselig og se at ting går bra og at hard arbeid lønner seg.  Love u all.

Day 1: 3 av dine yndlingssanger akuratt nå.

YkzfyVyNaRM

77RGt6dqCPE
Hva synes du om sangene?
Hva har du gjort i dag?

Aerosmith, can’t wait!

Æhh, folkens.  Nå er det virkelig!  Endelig ble Aerosmith konsertbillettene bestilt og 04. juni nesteår skjer det.  Jeg elsker konserter og Aerosmith er noen av mange band jeg har vokst opp med.  Mamma hørte alltid på “Miss a thing” når hun gikk gravid med meg, og ettersom tiden har gått har også den sangen betydd utrolig mye for meg.  Den er så utrolig fin og herlig, og får meg alltid i godt humør.  Det bare kribler i kroppen og jeg gleder meg sånn.  Det er utrolig mye som er før konserten, så har nesten ikke tid til å glede meg, fordi jeg gleder meg til så mye.  I can’t wait!

/Nydelige sangen ♥
Skal du på Aerosmith konseren eller har du sett dem live før?

Ny challenge?

Heei puser!  Jeg hadde en 30 days challenge i sommer, men den gikk ikke så veldig bra.  Siden motivasjonen er mye bedre nå og ting går veldig bra, så tenkte jeg at jeg kunne ha en ny.  Dette er ikke den samme som jeg hadde sist, så dette blir spennende.  Det synes vertfall jeg!  Nå skal jeg rett og slett kose meg litt med familien, og slappe av.  Ha en herlig kveld, love u all.

Day 1: 3 av dine yndlingssanger akuratt nå.

Day 2: Et bilde av deg som barn.
Day 3: Noe eller noen du savner.
Day 4: 
Noe du gleder deg til.
Day 5: En person du ser opp til.
Day 6: 
En kjendis du ligner på.
Day 7: 
Ditt favoritt sitat.
Day 8: Skriv om tattoveringen din.
Day 9: 5 ting du ønsker deg.
Day 10: En kjendis du har sett live.
Day 11: Fortell om din bestevenn.
Day 12: En sang som beskriver hvordan du føler det nå.
Day 13: En vits/sketsj du syntes er morsom.
Day 14: Parfymen du bruker.
Day 15: 3 ting du liker med personligheten din.
Day 16: Din favoritt film.
Day 17: Fortell om din sivilstatus
Day 18: Din favoritt serie.
Day 19: Din favoritt disney film.
Day 20: Fortell om ditt favoritt minne.
Day 21: Et bilde av håndskriften din.
Day 22: 5 steder du vil reise til.
Day 23: 10 faktasetninger om deg.
Day 24: 3 ting du ikke liker med deg selv.
Day 25: En sang du er skikkelig lei av.
Day 26: Ditt siste innkjøp.
Day 27: Fortell om din favoritt bok.
Day 28: Mobilen din.
Day 29: 3 ting du hater.
Day 30: 5 gode ting som skjedde iløpet av disse 30 dagene. 

 

Er dere klare for en ny challenge?

Hva skal dere gjøre i kveld?

What a beast!

Heihei!  Nå er jeg hos bestemor og har vært her siden jeg kom fra skolen i sta.  De siste dagene har gått i skole, spising og soving.  Det er ikke lett å ha en spennende og morsom blogg på sånne tider, men jeg vil ikke skuffe dere og gjør så godt jeg kan.  Selv om det ikke blir så veldig mye “personlig”, så blir det heller mye annet.  Heldigvis har vi siste tentamen på tirsdag, og den verste, som altså er matte.  Utenom det så tror jeg ikke det blir så mye på skolen, utenom noen smårprøver og lekser.  Det er kun 20 skoledager igjen til jul, og det går fort.  Det er ikke mer enn 9 dager til 1. desember.  Så går dagene slag i slag etter det.  Nå må jeg skrive litt og rett og slett nyte en leksefri dag.  Dere er fantastiske, og det håper jeg dere vet.  Tok med meg kameraet hit, og tok noen bilder til dere.  Blir en blanding av dagens outfit, portrettbilder og naturbilder.  

Er det travle dager hos deg?

Hva synes du om bildene?