Last page of a long story

Heei nydelige mennesker!  Her kommer innlegget jeg har gledet meg i utrolig langt tid til å skrive.  I dag er den siste siden av et 365 siders langt kapittel.  Hver dag er og har vært et uskrevet eventyr.  Vi kan være med på og bestemme hvilke veier eventyret skal ta, men noen ting kommer om du vil eller ikke.  2013 har vært et kjipt år.  Seffølgelig har det skjedd herlige ting.  Jeg har sett idolet mitt, møtt nye mennesker, og prøvd nye ting som jeg har likt.  Noen ting i år har forandra meg positivt, noen mennesker har gitt meg ny glede.  Det har skjedd mye fint, men lista på det positive er ikke like lang som den negative.  Det er utrolig trist å tenke på.  For akkurat et år siden, så sto jeg på trappa hos tante og ventet spent og litt trist på ett nytt år.  Jeg var ikke klar for ett nytt år og jeg skjønner en dag i dag hvorfor jeg ikke var det.  Jeg ville ikke helt gi slipp på 2012.  Jeg husker ikke helt hva som skjedde i 2012, men noe fint må det jo ha vært.  Jeg gikk uviten inn i 2013 med et håp om at det skulle bli et fint år.  2013 har vært et år med naturkatastrofer, kjipe nyheter og depresjon.  Jeg bar en maske, som var veldig tung å bære.  Den er ikke lenger der, og jeg håper at når jeg går inn i 2014, så er den borte for godt.  Jeg kommer aldri til å få se jenta mi igjen, og det kan til tider være veldig vondt.  Jeg har ikke fått ridd så mye i 2013, og jeg har utrolig dårlig samvittighet for det.  Jeg er fortsatt utrolig glad i hester og ridningen, men når den du var mest glad i og trygg på av alle og alt, blir tatt fra deg, så vil det alltid være et tomrom.  Grimur er en fantastisk og nydelig hest og jeg er utrolig glad i han, men han er og kommer aldri til å være Petite.

 

Jeg er bare så klar for å starte på nytt.  Jeg er så utorlig sikker på at 2014 kommer til å bli et superbra og uforglemmelig år.  Jeg kan kjenne det på hele meg.  Det er så utrolig mye jeg gleder meg til og jeg har aldri vært så klar for et nytt år før.  Det har vært nyttårsaftener hvor jeg har grått fordi året har vært så fint, det har vært år hvor jeg har vært likegyldig til hele greia, og år hvor jeg ikke ville innse at året var borte.  Nyttårsaften har aldri vært noe fint for meg, om jeg skal være ærlig.  Tiden har flydd fra meg i håp om at jeg en dag skal få oppfylle mine største drømmer og leve det livet JEG vil.  Jeg er ikke et A4-menneske og kommer aldri til å bli det.  Å være stucked på skolebenken dag etter dag, kommer hjem til de samme rutinene som lekser, rydding og andre ting, ommgå de samme menneskene og gjøre dette dag etter dag etter dag.  Jeg blir gal av det.  Noen ganger så går det til hodet på meg.  Det er ikke sånn jeg vil ha det.  Jeg vil reise verden rundt og se nye steder, møte nye mennsker, leve ut drømmene mine, få nye utfordringer, prøve ut nye ting.  DET ER MEG.  Jeg håper virkelig ikke jeg er skuffet når 2015 nærmer seg, fordi jeg har forhåpninger til det nye året.  Jeg har hemmelighe prosjekter jeg skal få igjennom, jeg skal på konserter jeg har gledet meg lenge til, jeg skal flytte til Skarnes og studere musikk, jeg skal finne meg selv 100 % og ikke bry meg ett sekund om de som ikke liker meg sånn.  Jeg har satt opp nyttårsfortsetter, kanskje litt for mange, men dette året vil jeg faktisk holde de.  Jeg vil vise både meg selv og andre, spesielt meg selv, at jeg kan få til ting, uansett om folk ler eller om de tror på meg.  Jeg er meg og det skal jeg fortsette og være.  Kjære 2014, blir BRA! 

NYTTÅRSFORTSETTER 2014:

Ingen omtrent holder de, vertfall ikke alle, men jeg skal prøve så godt jeg kan fordi dette er ting jeg virkelig vil.  

 • Følge drømmene mine, uansett hva.
 • Trene oftere og komme i bedre form.
 • Blogge mer og oftere.
 • IKKE bite negler, min verste uvane.
 • Legge ut nye youtube-videoer, hvis noen er interisserte i det.
 • Ta flere outfit-bilder.
 • Ta sjangser, fordi jeg angrer alltid når jeg ikke gjør det.
 • Skrive flere sanger.
 • Gjøre ferdig alle uferdige prosjekter.
 • Ta vare på meg selv, like mye som alle andre.
 • Oppfylle flere BeforeIdie.
 • Gjøre alt jeg kan for å møte Justin.
 • Få mer søvn.
 • Prate om ting, isteden for å stenge alt inne.
 • Hjelpe til mer hjemme.
 • Fortsette og møte folk med åpne armer og uten fordommer.
 • Konsentrere meg og studere mer på skolen, bli flinkere i spansk og matte.
 • Bli flinkere til å prøve nye sminketips, klesstiler og hårfrisyrer.
 • Dra oftere i stallen og ri.
 • Bli flinkere til å være med venner og finne på ting.
 • Flytte til Skarnes og studere musikk. 
 • Være meg selv fullt ut og ikke bry meg om de som ikke liker meg sånn.

 

Er du klar for et nytt år?

Hvilke forsetter har du?

2013 – Part 3

September:

Jeg var i konfirmasjonen til stesøstra mi Hanna og feira henne.  Jeg viste dere bilder av rommet mitt hos mamma.  Jeg elsker rommet mitt og er veldig stolt av det mamma har fått til.  Jeg fikk øynene opp for å bli hjerte-og lungedonor og skal bli det en gang i fremtiden.  Jeg skrev et langt innlegg om det etter en bok jeg har lest.  Jeg dro til Polen på klassetur og hadde noen fantastiske dager med shopping, sterke opplevelser og masse kos.  Jeg ble 15 år og feira med verdens beste venninner.  Vi hadde en utrolig koselig kveld.  Kamilla sov over hos meg og vi hadde en spennede photoshoot med bilder av to sider av oss begge.  Den snille nabojenta stilen og en litt mer rocka side.  Jeg synes bildene ble utrolig kule, og det var gøy og prøve noe nytt.

Oktober:

Jeg viste frem de siste innkjøpene fra Polen og var i begravelse til søsnebarnet til pappa.  Det var trist, men det er noe alle må gjennom.  Justin sin sang Heartbreaker kom ut og jeg elsket den med en gang jeg hørte den.  Jeg fortalte dere om Polenturen, et innlegg som dessverre kom en måned forsent!!  Jeg startet et hemmelig prosjekt som fortsatt er veldig hemmelig og som jeg jobber med.  Gleder meg sykt til det er ferdig.  Jeg forelsket meg i Boyfriend Jeans og var helt gal etter å finne et perfekt par til meg.  Resultetet ble dårlig og jeg har enda ikke funnet noen.  Jeg og bror var hos bestemor i noen dager.  Hos henne gikk vi et par koselige turer i skogen og dro til Oslo på shopping.  Jeg hadde funnet en side om en konkurranse i Costume bladet mitt og kikket bare innom butikken en tur.  Det hele endte med at jeg dro hjem med et ekstra par med sko som jeg hadde vunnet.  Jeg var så glad og fornøyd.  Vi var nok en gang i Elvrum og bowla.  Selv bowla jeg med navnet Miss Bieber, noe jeg syntes var utrolig gøy.  Jeg søkte hospitering på Skarnes og Kongsvinger, og var utrolig spent på svar.  Jeg sendte inn et antrekksbilde til Nivea og endte med premie i posten.  Jeg og Kamilla hadde nok en gang photoshoot, og vi ble begge ganske fornøyd med resultatene.  Jeg avslutta oktober med å dra på den kjipe utdanningsmessa på Flisa og ha OD-dag hjemme.

November:

Jeg skulle være med på en overraskelse som søskenbarnet mitt planla for meg.  Det eneste jeg fikk vite var at jeg måtte ha på meg noe fint og en tiara.  Vi endte opp på ungdomshuset og hadde det utrolig gøy.  Jeg tipsa dere om den fantastiske nettsiden Freshtops.com og delte litt høstinspirasjon med dere.  7. november begynte det og snø, og jeg var utrolig glad.  Seffølgelig ble den borte nå til jul.  Jeg var i 8 års dagen til mitt nydelige søskenbarn Kevin og feira dagen hans.  Han var i 100 som vanlig.  Jeg skulle egentlig på kino i Elverum, men det var fullt, og vi endte med en runde shopping.  Jeg var på hospitering på Skarnes.  Linja het Musikk, dans og drama.  Jeg hadde det sykt gøy der og håper jeg kommer inn til høsten.  Jeg starta 30 days challangen som jeg fullførte nå i desember.  Jeg fikk Aerosmith billetter av pappa og hoppet nesten i taket av glede.  Jeg delte også instagram bildene mine med dere.  Jeg fikk tak i Never Say Never 3D brillene, som jeg har prøvd å få tak i, i flere år.  

Desember:

Starta desember med å åpne 1 luke i kalenderen.  Nedtellinga til jul var i gang.  Jeg var en tur i Sverige, nok en gang, med mamma, Monja, Vilde og ei venninne av Monja.  Det var utrolig koselig og jeg fikk meg nok en runde med shopping.  Jeg kjøpte mitt nydelige rosa juletre, noe jeg har hatt lyst til å gjøre i mange år.  Jeg og mamma bakte donuts med naboene våre, og de ble ganske gode.  Jeg vant også et gavekort på 2000 kr på Junkyard, som kom veldig godt med.  Lillebror fikk facebook, og storesøster med kamera fikk være så heldig og ta bilde.  Han strålte fra øre til øre når han fikk bildet.  Believe Tour ble ferdig og det gjorde veldig vondt.  Tårene presset på, men jeg var så utrolig takknemmelig for alle minnene og at jeg selv fikk oppleve den.  Jeg fikk 6 – på engelsk tentamen og ble glad for at jeg fikk tilbake for strevet.  Vi var med Mamma til Mommo på julemiddag.  Det er alltid like koselig når familien er samlet sånn.  Det burde skje oftere.  Jeg feira bursdagen til Johanne og storkoste meg med hele jentegjengen.  Tacopizza, film og herlige venner.  Det kan ikke bli bedre enn det.  Vi bakte pepperkaker og pynta pepperkakehjerter og pepperkakehus.  Det er alltid like koselig og hører jula til.  Jeg og bror sang på julekonserten i kirka, som kulturskolen arrangerte.  Jeg var på mitt siste juleball på ungdomsskolen og gikk med Stian, “bror” og bestevennen min.  Jeg var på julegaveshopping i Sverige med pappa, bror, Lukas og Anniken.  Endte opp med masse fine julegaver og litt selv.  Jeg delte et innlegg med dere som het Den redigerte virkeligheten, som jeg har skrevet til særemne på skolen.  Jeg har slappet av og nytt de siste dagene.  2013 har vært en tung og slitsomt år, men det har skjedd fine ting også.

Har du hatt et fint år?

2013 – Part 2

Mai:

Jeg fikk bildene av meg og Petite som vi tok under photoshooten.  De var nydelige.  Jeg var i konfirmasjonen til Thea og det virket som om hun hadde en superfin dag.  Jeg var på audition for et Voice over prosjekt, men hadde så utrlig vondt i halsen.  Jeg kom meg gjennom og fikk ros for at jeg fullførte, men selv synes jeg ikke at det gikk så bra.  Jeg var mer enn klar for sommerferie, enda jeg måtte vente noen uker til.  Jeg la ut en del ting jeg ønska meg til konfirmasjoenen og beforeIdies jeg hadde opplevd.  Jeg lagde et lite collage fra Justin konserten og tok en del naturbilder.  Jeg prøvde også og redigere litt bilder, noe som endte i spennende resultater.  Jeg fikk nok en drøm oppfylt når Justin autografen min kom i posten.  Nok en gang hadde jeg et stort smil om munnen.  Jeg fikk tak i Colaflaska med “Share a Coke with Justin”.  En annen fin ting som skjedde var at jeg fikk topp-bladet mitt som vanlig og denne gangen fant jeg ut at jeg var på en litago-kartong nederst på siden.  Det var veldig gøy.  Jeg var på P!nk konsert med pappa.  Det var en superfin konsert og P!nk er rett og slett helt rå live.  Vi startet et musikkprosjekt på skolen og bestemor strikka den berømte Skappelgenseren til meg.  Den ble utrolig fin og jeg elsker den.  

Juni:

Jeg startet en 40 days challange.  Jeg leste også Regines bok.  En sterk bok om en enda sterkere jente.  Den var veldig trist, men åpnet øynene mine og gjorde noe fint med meg.  Jeg og bror hadde det ligg gøy og jeg ble offisielt Nikita Bieber når vi googla det.  Jeg delte historien min med dere om hvordan jeg ble Belieber og hva Justin har gjort for meg.  Jeg var med herlige Johanne til Sverige.  Det var en utrolig morsom shoppingtur som vi burde gjøre opp igjen.  Jeg tok noen bilder med bestevennen min Stian, og de ble utrolig fine.  Uansett hva som skjer, så kommer han alltid til å være min bestevenn som jeg er veldig glad i.  Beliebers fikk den herlige nyheten om at Justin skulle gi ut en ny singel som het Heartbreaker.  Vi var helt ville, men ble helt gale av hele soon greia.  Vi hadde en skoleforestilling som het School of rock, som ble veldig bra til slutt.  Vi grilla masse og jeg hadde en fin photoshoot med Kamilla.  Jeg fortalte dere hva jeg ville ha gjort om jeg bare hadde en dag igjen og leve og var på klassetur i skogen, altså på telttur.  Det var en av de koseligste turene vi har hatt, utenom Polen.  Teltturen startet dårlig for min del, men endte veldig bra.  Broren min var ferdig på barneskolen med 7 år fullført, så vi var på avsluttninga hans og han nøt de siste dagene som barneskole elev.  Jeg fikk tak i Someday limited edition parfymen og var overlykkelig.  Siste skoledag så fikk jeg utdelt et gavekort fordi jeg hadde lest flest bøker i klassa.  Etter siste skoledag, så dro vi på VG-lista og hadde en superfin kveld med flinke artister.  Vi fikk også de nydelige kattungene våres, som nå er blitt store, men like søte.  Jeg var også på Flisa Mart’n.  Det er like morsomt hvert år.  Selveste Chris Medina sang og jeg var en av de få heldige som fikk ta bilde med han.  Det var utrolig stort, fordi han er en fantastisk flink sanger.  

Juli:

Jeg sov hos søskenbarnet mitt Monja og fikk øynene opp for serien One Tree Hill.  Elsker serien, den er utrolig bra.  Jegg fikk iPhone av mamma og ble superglad.  Var mer enn dritt lei telefonen jeg hadde.  Jeg var på kino med pappa, Robin og Lukas, men husker ikke hvilken film vi så.  Jeg var på rideleir en uke og hadde det helt fantastisk.  Herlige folk, nydelig sted.  Er alltid like koselig og være der.  Savner det like mye hver gang jeg tenker på det.  Søteste Victoria gjesteblogget for meg, og hun var veldig flink.  Ellers var juli en veldig rolig måned.  

August:

Jeg levde bak en maske og delte innlegger skjult bak masken.  Jeg var deprimert og lei av alt.  Jeg ville bare starte på nytt, og forandre på alt.  Jeg var så sliten og lei, så så ingen positiv utvei.  Jeg bestilte meg The Key parfymen fra USA samme dag den kom ut og elsket den med en gang jeg luktet den.  Den var så herlig.  Fantastiske Thea laget nytt design til meg, og det ble veldig bra, synes vertfall jeg.  Vi var en tur på Tusenfryd og hadde det utrolig gøy.  Jeg, Robin og Mimmi var i Oslo fordi jeg skulle på langseringen av The Key parfymen med Topp-bladet.  Jeg møtte hele toppredaksjonen og de var utrolig hyggelige hele gjengen.  Jeg starta på skolen igjen, noe jeg ikke var klar for.  Jeg tweeta 10.000 ganger på twitter.  Vi tok portrettbilder på skolen, og for første gang så synes jeg bildene ble helt greie.  

 

Hvordan var denne perioden for deg?

Last christmas days

Hei puser!  Det er så utrolig deilig med ferie.  Håper dere nyter feriedagene, det har vertfall jeg gjort som dere sikkert har skjønt.  Har vært lite blogging, men man trenger å slappe av og nyte livet i jula.  Det er ikke vits i å spamme ned bloggen med at man ligger på sofaen dagen lang, hva man gjør med familien til dags dato og hvem man er med hele tiden.  Juleaften var en utrolig fin dag.  Vi dro til mamma klokka 12.00 og spiste grøt med de herlige naboene våres, før jeg hoppa i kjolen og vi dro til bestemor.  Vi var hele 17 stykker på juleaften og det var en utrolig fin kveld.  Hele slekta var samlet på sida til mamma og vi har ikke feira sammen alle sammen siden jeg var 7-8 år.  Jeg fikk utrolig mye fint, men tårene begynte nesten å trille når bror fikk sin gave og mamma, og tantene mine fikk en gave av min 3 tante.  Bror slang seg rundt halsen til mamma og ble helt i fra seg.  Han fikk iPhone og hadde ønsket seg det sykt lenge.  Tante hadde gitt et sånt gavekort til noen damer i utlandet med medisiner og andre ting.  Jeg ble så rørt, fordi mamma og de andre har det de trenger og jeg synes det var en fin tanke.  Det syntes vi alle sammen, så tårene trilla nedover kinnene våres.  Vi dro ikke hjem så seint, så da kom verdens beste naboer over og var med oss.  Vi har vært med de hver dag, og jeg kunne ikke fått bedre naboer (Utenom at Justin kunne ha flytta på andre sida av huset mitt da, hihi).  De er ikke alle naboer som sitter og spiller quiz midt på natta og ler så de faller av stolene.  Uten om det så har jeg bare slappet av som sagt, lett etter inspirasjon og kost meg.  Nå skal vi snart spise taco, så blogges vi kanskje senere i kveld ♥

//Bildene ble tatt på juleaften, før jeg bytta til kjole.

Koser du deg i jula?

Dagen før dagen

Hallo nydelige lesere!  Tenk at det er jul i morgen.  Lillejuleaften i dag.  Jeg har forsjåvidt allerede feiret litt jul.  Våknet av at bestemor kom inn døra med ribbe og kjøttkaker i dag tidlig.  I kveld har vi nemlig feiret en liten juleaften hos pappa med bestemor og bestefar, stemora mi og stesøstrene mine, pappa og bror, tante og søskenbarnet mitt.  Det har vært utrolig koselig og jeg er fortsatt helt stappa av all den gode maten.  Det er nesten så jeg gruer meg til i morgen.  “It’s the most beautiful time of the year”.  Julen er en så utrolig koselig høytid.  Familietid, masse kos og god mat, eller ekstra god da.  Ikke minst en høytid hvor skjørt og kjoler kan bli brukt masse.  Selv har jeg aldri vært noe glad i kjoler og skjørt, men har fått opp øynene mine for det, sånn virkelig.  Jeg har begynt og elske kjoler.  Spesielt lange og glamorøse.  Jeg har ikke engang åpnet halvparten av julegavene mine, kun de hos pappa, og jeg er så utrolig fornøyd og takknemmelig.  Klær, Justin ting, smykker, klær, pynteting og en nydelig klokke er noe av det som er på lista.  Det er så fantastisk og gi bort gaver, men det er alltid koselig og få også.  Selv kjøpte jeg gave til lillebror på egenhånd og gledet meg som en unge til han skulle åpne den.  Jeg elsker klær og mote, og broren min får ikke lov til å unngå det han heller.  I helga fikk han et par nye sko og kjøpte seg noen nye klær.  Jeg elsket det og at han begynner å få stil.  Han har fortalt at han ser litt opp til storesøster og gjerne tar i mot litt hjelp.  Jeg endte opp med å kjøpe basis t-skjorter i svart og svart og hvit stripete.  Han fikk også en blå skjorte og grå lue.  Og seffølgelig har han åpnet den og ble superfornøyd, ellers hadde jeg ikke skrevet det her.  Legger med et lite bildedryss med de nydelige gavene mine og kveldens outfit.  Fikk akkurat bror til å prøve de nye klærne og nå advarer jeg dere, pass dere jenter.  Bror er blitt en en jentemagnet!!  Jeg er en stolt storesøster, for å si det sånn.  Ha en nydelig jul folkens, vi blogges ♥

Har du hatt en fin lille juleaften?

Likte du bildene?

2013 – Part 1

Januar:

I januar så åpnet vi alle dørene for et nytt år.  Jeg var ikke veldig klar for et nytt år og skjønner nå hvorfor.  Året kom og jeg var klar eller ikke, og det var nok en gang på tide og starte med blanke ark.  5. januar startet jeg denne bloggen og var utrolig spent på hva blogging innebar og hvordan det var å leve som en blogger.  Jeg har funnet ut at de ikke lever så mye annerledes, men at det er en spennende ting.  Noen av mine første innlegg innebar litt av hvem jeg var og hva jeg sto for.  Jeg hoppet opp på 2. plass i Hedmark første kvelden og var overlykkelig.  Bloggingen handler ikke om antall lesere for meg, men om de søte folkene som faktisk vil kikke innom en tur.  Jeg shoppa en del i januar og delte masse inspirasjon med dere.  Jeg var på audition for en serie som skulle gå på NRK og jeg synes det var utrolig gøy.  Jeg lignet ikke på foreldrene som skulle være med, så fikk dessverre ikke være med.  Jeg tok med meg dette videre og tok det som bra erfaring.  Vi fikk også besøk av Nrk som filma et nytt program som skulle hete Dialektriket.  De kom til oss på konfirmasjonsmøtet vårt og filma et par timer.  Det var utrolig gøy.  Jeg reiste på Fristil og var utrolig spent på hva det var for noe.

Februar:

Februar startet fint og trist.  Som sagt, så var jeg på Fristil og kom hjem derifra første helga i Februar.  Det er en av de hyggeligste samlingene og kursene jeg noen gang har vært på.  Møtte så utrolig mange fantastiske folk som fikk meg til å smile og le.  Fristil er noe jeg aldri kommer til å glemme.  Jeg sang hallelujah foran ordføreren.  Det var første gang jeg sang for skolen, og jeg var sykt nørvøs.  Det gikk veldig fint.  Jeg så Riverolf 3D på kino og elsket den.  En morsom og koselig film.  Jeg kjørte snowboard i branes, og testet ut det nye snowboarded mitt for første gang.  Jeg hadde et par photoshooter med Thea og hadde min første 30 days challange på bloggen.  En av mine beste venner Thea hadde bursdag i slutten av måneden, så jeg la ut en liten hilsen til henne 🙂

Mars:

Jeg startet mars med å dra i studio og spille inn et par låter med en som heter Vidar fra et band som heter Solør.  Jeg ble veldig fornøyd og hoppet i taket når han sa jeg hadde en spennende stemme han gjerne ville jobbe mer med.  Jeg fikk en mail om at jeg hadde vunnet backstage billetter til P4 kreftforeningen.  Jeg fikk møte Eric Saade, Karpe Diem og mange flere.  Jeg og Kamilla hadde det supergøy.  Jeg sang på UKM og fikk veldig bra kritikk fra dommerne.  Jeg var på Fristil opplevelse og fikk møte igjen de beste folka fra Fristil.  Det var utrolig koselig og rart å se de igjen, og ikke minst like trist å dra igjen.  Vi fikk oppdrag, hadde konkurranser og koste oss masse.  Vi fikk vite at vi skulle ha utplassering i ei uke og jeg ble med pappa på jobb som håndtverker.  Helt grei uke, selv fikk jeg et helt outfit med jobbklær.  Vi var i Elverum og bowla, noe som var utrolig gøy.  

April:

April har vært en av de beste, men tyngste månedene i år.  Jeg mista hesten min som jeg hadde hatt siden jeg var 9 år gammel.  Hun betydde alt for meg og nyheten kom som en sjokk, enda jeg visste hun ikke var frisk.  Det gjorde så vondt, og smerten ville ikke gi seg.  Med en gang noen nevne hest, død eller savn eller noe som det, så knakk jeg sammen.  Jeg var stum i flere dager og det eneste som kom ut av meg var sorg og tårer.  9. april ble hun en engel, og hun har vært med meg siden.  Samme dag hadde jeg og Petite en photoshoot, sånn at jeg hadde masse fine bilder og ta med meg videre.  Elsker bildene og de er noe av det kjæreste jeg har igjen av prinsessa mi, utenom alle minnene.  Noe som gjorde ting litt lettere var at kun en uke seinere så var jeg på Justin konserten.  Noe jeg har ventet på siden 2010.  Har aldri følt meg så glad og så levende, som den dagen.  16. april vil foralltid minnes med glede og lykke.  Justin konserten vil alltid være den beste konserten jeg har vært på, fordi det var på den konserten jeg fikk se Justin, fikk oppfylle drømmen min og gråte av glede.  Jeg fikk høre at jeg aldri fikk møte Justin av en i familien min.  Jeg får ofte høre det, men han tok det til et nytt nivå og jeg har ikke pratet med han siden den.  Jeg har ikke respekt for han lenger og har ikke pratet med han siden.  Når en mann på 60 år prøver og knuse deg, og er så barnslig at han snakker dritt om personen som er grunnen til at du er her hver dag og står opp om morgenen, så gidder jeg ikke og ser ingen hensikt i å være snill tilbake.  Jeg og bror var med på en forestilling som var satt opp av kulturskolen.  Temaet i år var Astrid Lindgren og jeg sang ulvesangen.  Jeg skulle også synge på en veldedighetskonsert i Kongsvinger, men stemmen min var ikke bra, så jeg måtte droppe det.  Vi hadde konfirmasjonsmøte med de andre kommunene og skulle ha et skuespill.  Selv skulle jeg spille Maria Magdalena og så ut som en gjeter med pleddet som kappe.  var ikke lett å spille sjokkert, når jeg lo like mye, men det var veldig gøy.  Jeg skrev litt om temaet treningspress og kroppsfiksering, noen tema jeg synes er veldig viktig.  Jeg laget meg også en ny header, som ble helt grei.

Hva synes du om del 1?

Gjorde du noe spennende i denne perioden?

Last challange

Heihei nydelige!  Da er det kun 2 dager igjen til jul og min siste dag av 30 day challange.  22. desember er det.  I dag har vært en ganske chill dag.  Våkna klokka 12.00 og bestemte meg for å stå opp.  Klokka er snart ni på kvelden og jeg sitter fortsatt i stolen og koser med med blogger, skriving og leter etter inspirasjon i pysjen.  Jeg føler meg lat, men har godtatt det siden det er jul og jeg faktisk fortjener og slappe av litt.  Det gjør vi alle.  Endelig kan jeg slappe av litt, på ordentlig, etter et halvt skoleår med jobbing, pugging og stress.  Den karrakteren jeg fikk nå, skal jeg søke på videregående med.  Den kan faktisk bestemme fremtiden min, noe som er veldig skremmende.  Hva om jeg ikke kommer inn?  Hva om jeg faktisk gjør det?  Jeg velger og tenke at jeg skal komme inn og at ting skal ordne seg.  Det ordner seg for snille jenter, ikke sant?  

Day 30: 5 gode ting som skjedde iløpet av disse 30 dagene. 

 • Jeg har bestilt billetter til Aerosmith og Miley Cyrus, og gleder meg som en unge.

 • Jeg har vært på mitt 3. og siste juleball på ungdomsskolen.

 

 • Vi har hatt julekonsert i kirka med Kulturskolen.
 • Jeg har vært på flere koselige julemiddager, bursdager og shoppinger.

 

 • Jeg oppfyllte en BeforeIdie og kjøpte meg verdens fineste rosa juletre.

 
Har du hatt en fin dag?

Hva har du gjort de siste 30 dagene?

Den redigerte virkeligheten

Jeg skrev dette innlegget til særemnet mitt som skal leveres neste år.  Jeg synes vi burde få opp øynene våres, fordi mesteparten av tiden er de lukket.  Hvis noen vil låne innlegget eller kun deler av det, så MÅ dere spørre meg, fordi dette er en innlevering.  Vær så snill, ta dere god tid og les igjennom.  Innlegget skulle handle om noe som engasjerte meg i samfunnet, så jeg kikka nedover VG.no, når jeg fant et innlegg der det sto at toppbloggerne redigerte bildene til det ugjenkjennerlige.  Jeg er langt ifra den som elsker kroppen min, men vil at folk skal respektrere seg selv.  Takk for at du kikker innom bloggen min og bruker litt av din tid på det jeg skriver.  TUSEN TAKK ♥©

Vi lever i et samfunn der utseende er viktigere enn noensinne.  Det perfekte kroppsidealet er for de fleste uoppnåelig, men hvorfor er det sånn?  Hvorfor er det et fast utseende eller kroppstype som skal regjere?

Enten skal man være syltynn, ha langt skinnende blondt hår, være fit, ha norges største rumpe eller ha de nydeligste øynene som finnes.  Kroppsfokuset har gått til hodet på folk.  Man føler aldri at man er bra nok som man er.  Ikke alle kan eller har mulighet til å trene hver dag og bli fit med markert sterke kropper.  Ikke alle kan være syltynne heller.  Kroppsfokuset har vært et stort tema hele veien, i alle år, men hvordan kan det forandre seg så mye på så kort tid?

På 50-tallet var Marilyn Monroe dronningen av kroppen alle ville ha.  Hun var verken syltynn eller full av muskler.  Hun hadde kvinnelige former.  Nå, i 2013, hadde hun blitt kalt overvektig av moteindustrien og den hverdagslige verden.  Syltynne modeller får ikke jobber, fordi de ikke er tynne nok, enda de er farlig tynne.  Klesplaggene blir mindre og mindre i størrelse, fordi kleskjedene forventer at kjøperne skal se ut som dems egene modeller.

Kroppsfokuset ødelegger jenter og gutter verden over.  Det er stadig glere mennesker med spiseproblemer, selvmordtanker og depresjon.  Det er blitt mye mer populært å trene.  Det er bra å trene og holde kroppen frisk, men ikke i alt for store mengder…  Toppbloggerne er et bevis på hva dette gjør med verden.  Jeg har ikke noe i mot noen som helst.  De fortjener å ligge på toppen, fordi de har jobbet seg dit og klart og opprettholde bloggene.  Dette er ikke hat mot noen, men sannhetenstime.  De blir sett av tusenvis av mennesker hver dag som klikker seg inn på bloggene deres.  De føler presset av å se bra ut, og får kritikk av folk som mener de ikke gjør det.  Det er blitt veldig lett å redigere bilder, noe som har endt med at folk redigerer seg selv, med blandt annet tynnere midje, mindre lår, større lepper, renere hud og blankere øyne-  Kjendiser blir tvingt ned i vekt for filmroller, turneer og award show.

// Bilder lånt fra weheartit.com

Hvorfor kan man ikke bare være seg selv?  Selv er jeg langt ifra den som trives i bikini eller smiler når jeg ser meg selv i speilet.  Helt ærlig, så er bikini min største fiende, takket være det samfunnet jeg lever i.  Alle er forskjellige og det må vi godta.  Hvis du ikke respekterer deg selv, hvem skal gjøre det da? 

Hva synes du om innlegget?

Hva mener du om saken?

Sweden, and a lovely day

Day 29: 3 ting du hater.

 1. Jeg HATER når folk skal slenge dritt og få deg til å føle at du ikke er bra nok.  Eller ta opp ting som er veldig sårt å prate om unødvendig, spesielt av feil folk i feil sammenheng…
 2. Mobbing!!  Det blir litt av det samme over her, men mobbing er noe av det værste som finnes.
 3. Jeg hater når jeg føler meg unyttig og som verdens lateste.  

Nok kjipe ting for i dag.  Heei forresten!  I dag har jeg vært i Sverige som sagt.  Endelig er julegavene handlet og pakket inn, lagt under treet.  Fy så deilig det er å være ferdig.  Gleder meg sånn til å gi de og se ansiktene deres.  Spiste på McDonalds, før vi gikk rundt på senteret og så litt.  Hadde egentlig ingen planer om å kjøpe meg noe siden det er jul om kun noen dager, men seffølgelig endte det ikke sånn.  Endte opp med en kopp, en genser, en skjorte, et iphonedeksel og et par med sko.  Har lett lenge etter sånne sko, så jeg superglad når jeg fant de.  Viser dere alle innkjøpene mine i morgen, alt fra det jeg kjøpte i Sverige sist, pakken fra Junkyard og det jeg kjøpte i dag.  Jeg har enda ikke vist dere ordentlige bilder av vinterjakka og skoa mine heller.  Tida løper fra meg.  Nå har jeg heldigvis fri til 2. januar, så blir litt blogging da.  Må ta igjen det tapte.  Tenk at det bare er 3 dager til jul.  Jeg har ingen julestemning i år og synes det er veldig trist, men seffølgelig er det fortsatt superkoselig med jul.  Være med familien, spise god mat, slappe av og helt ærlig, alle elsker gaver, store som små.  Jeg skal jo feire litt jul allerede på mandag.  Vi bruker alltid å feire 2 juleaftener.  En hos mamma og en hos pappa.  Det blir jo ikke to superhøytidelige da, juleaften er jo den som er den ordentlige.  Blir bare en liten feiring hos den andre parten som vi ikke feirer juleaften hos.  Sorry hvis dette ble veldig forvirrende, men det er ikke så lett å forklare.  Har vertfall hatt en fin dag for det meste.

Hva har du gjort i dag=