17. mai på etterskudd

Hei hei dere!  Så ble det lite med blogging nok en gang.  Tregt nett kom i veien denne gangen også.  Men det går fint, fordi jeg har hatt flere photoshooter i helga, og tatt utrolig mange fine bilder som jeg gleder meg til å vise.  I uka har Kamilla og Vilde sovet hos meg omtrent annen hver natt.  Det er så koselig!  Sitte og prate, ta bilder og f.eks. spille kort om kveldene.  Skulle ønske det alltid var sånn!  Endelig begynner virkelig dette skoleåret og ta slutt.  Vi har hatt vårt siste framlegg i RLE i uka, og det gikk veldig bra.  6’er faktisk.  Føler at skolen har gått litt bedre de siste ukene.  Kom opp i skriftlig engelsk eksamen, ble utrolig glad fordi det var det eneste jeg ville komme opp i.  Skal ha eksamen på tirsdagen som kommer.  I natt har både Vilde og Kamilla sovet hos meg.  17. mai var en lat, men herlig dag.  Jeg og Vilde valgte å bli hjemme, isteden for å dra på russetoget på Flisa.  Vi tok heller masse fine bilder.  Vi koste oss med grillmat, masse godteri og hadde det rett og slett herlig.  Føler at alt høres så super-fantastisk ut når man leser det på blogger, men det var rett og slett en så herlig dag.  Jeg legger med et av bildene vi tok i går på selveste 17. mai, så får dere de andre seinere.  Håper dere hadde en fin 17. mai dere også.  Vi blogges! ♥

Hadde du en fin 17. mai?

Vil du se resten av bildene? 

 

Overhappy and Justin Timberlake consert

For en herlig uke!  Jeg føler nesten at jeg svever litt om dagen.  Skolen er bra og karrakterene er mye bedre enn på lenge, latteren sitter utrolig løst igjen, treningsmotivasjonen er tilabke, jeg er mer enn noen sinne klar for å nå drømmene mine og jeg har sett selveste JUSTIN TIMBERLAKE!  Wow.  Jeg sitter her med et ekte smil om munnen.  Jeg er ikke lykkelig, men jeg er så utrolig glad.  Heldigvis er det ikke bare fordi jeg har en bra dag, men fordi jeg føler meg så utrolig glad innvendig.  Ting er på vei oppover og det føles så deilig.  Jeg vil at dere skal ha det bra også.  Jeg vil at dere skal gjøre det bra i hva som helst, jeg vil også seffølgelig at deres drømmer går i oppfyllelse.  Drømmer er viktig!  Jobb for dem, drøm om dem og gjør hva som helst for dem, så lover jeg at de går i oppfyllelse hvis det er en mening at den skal det.  Det kommer dessverre ikke av seg selv.  Selv skal jeg skrive enda mer fremover, både sanger og det hemmelige prosjektet mitt.  Jeg skal prøve og covre litt igjen.  Jeg skal gjøre hva som helst for å møte Justin.  Han er mitt alt, og uten han er det ingen meg.  Jeg skal bli flinkere på gitar og virkelig holde ut de siste skoledagene.  Det er ikke mange skoledager igjen nå.  Sommerferie blir superherlig.  Nyte sola med god musikk og en smoothie.  Drømmer meg bort allerede.  Det kommer noen goder før sommerferien også.  Jeg skal få se Miley Cyrus og Aerosmith.  2 drømmer som går i oppfyllelse.

Men tilbake til Justin Timberlake.  Fy fader for en konsert.  Jeg tipper at hvis noen av dere også var der så mener dere mest sannsynlig det samme.  Konserten var full av hits og stemmen hans var minst like bra live.  Han er virkelig en flink artist.  Han er en flink danser også.  Jeg elska at han kjørte scena over hele salen, sånn at han fikk sett alle.  Det viser at fansen betyr mye for han.  På det nærmeste så var han ca. 20-30 meter unna meg.  Det er stort.  Jeg kun Belieber, og litt småfan av mange artister.  Justin Timberlake er en av de.  Han har fått til mye, og som sagt, han er en fantastisk artist og entertainer, men en nydelig stemme.  Rett og slett en fantastisk klonsert! 

Hvordan har du det for tida?

Var du på Justin Timberlake konserten?