Aerosmith, you freaking rock!

WOW!  04. juni var jeg på Aerosmith konsert på Odderøya i Kristiansand.  Det regnet utrolig mye på turen til Kristiansand, men det var opphold omtrent helt til konserten var over.  Honningbarna varmet opp aller først, før Alice Cooper deretter gjorde scenen klar.  De var flinke og det var gøy å se Alice Cooper.  En kjent rocker!  Da klokka var ca halv 10 begynte de å spille.  Vi sto et stykke unna når Alice Cooper spilte, men når Aerosmith starta sto jeg 2 meter fra scena.  Kun 2-3 personer sto foran meg.  De spilte den ene bra sangen etter den andre.  Det ble et moment for meg da Steve Tyler sang I don’t want to miss a thing.  Mamma hørte hele tiden på den sangen da hun var gravid med meg.  Midt i sangen så så Steve utover publikum, nesten som om han så på hver eneste.  Han så meg rett i øynene.  Han er over 60, ikke missforstå.  Det var ikke slik som at han var et crush, men det var et moment fordi det var som at han skjønte alt.  Som at han leste en historie når han så meg.  Det var som at han visste at mamma hele tiden hørte på den og at den sangen betydde mye for meg.  Det var veldig stort!  Konserten var sykt bra, og jeg gikk der ifra med masse bra energi, en opplevelse jeg aldri vil glemme og med øre som ville høre Dream on hele tiden.  Elsker den sangen, er helt hekta.  

Har du sett Aerosmith på konsert? ♥

Go Cart

Heihei! Idag har vi kjørt Go cart med klassa. Var utrolig gøy! Lenge siden jeg har kjørt nå. Jeg kjørte ned noen kasser, havna på gresset og hadde dessverre et lite alvorlig krasj, men ellers har jeg kost meg masse og nytet den nest siste skoledagen på ungdomsskolen. Har du kjørt Go cart før?

Hello

Hallo nydelige skapninger!  Det har vært noen superfine, hektiske fine dager.  Jeg har så utrolig mye som skal publiseres her på bloggen.  Bilder, vanlige innlegg og andre ting jeg håper vil gi interesse.  På tirsdag var jeg på konsert i Kristiansand på Aerosmith, mer om dette kommer også senere.  Det var vertfall en sykt fin og herlig tur.  I dag kom jeg opp i muntlig eksamen.  Jeg fikk heldigvis viljen min denne gangen også, og kom opp i engelsk.  De neste dagene går til lesing, men dere er og blir ikke glemt.  I kveld har vi forestilling med kulturskolen, som vi har øvd masse til.  Gleder meg, men gruer meg også en del.  Jeg skal kun synge, men dere vet jo hvordan halsen min er..  Satser på at det går fint i kveld også.  Ville bare stikke innom og si hei, så blogges vi senere ♥

//På tur til Kristiansand

Hva har dere gjort de siste dagene? ♥