Katastrofe

Heei dere herlige! Jeg får ikke blogga så mye vertfall før søndag fordi jeg har ikke nett som fungerer før det. Har vært i Leksand og har masse bilder fra der og hadde en photoshoot med beste Vilde i går. Nå er jeg på tur til Oslo, og skal deretter shoppe litt i Charlottenberg. Gleder meg! På mart’n så møtte jeg Katastrofe, så tenkte jeg kunne vise dere bildene! Ha en fin dag:) btw, jeg var den eneste der som fikk prøve capsen, fordi jeg venta til alle andre hadde gått:*

Leksand

Heihei dere nydelige vesen!  Nå er jeg på tur som dere sikkert har skjønt.  Jeg visste ikke hvor vi skulle, men hadde en anelse.  Vi reiste på søndag.  På turen stoppa vi i Syslebeck i Sverige og kjøpte is, før vi deretter kjøpte mat på Sibylla i Malung.  Vi endte i Leksand som jeg trodde.  Jeg var her masse da jeg var liten.  Vi koser oss masse, selv om jeg har litt problemer med å ha de samme folkene rundt meg 24/7.  Jeg er en person som trenger litt tid for meg selv, noe som er ganske vanskelig her..  Vi har vært inne i lekeland hver dag.  Kjørt gocart, hoppa på en diger hoppemadrass, gjort masse barnslige ting (Man blir ikke voksen før man tørr å være barnslig) og kjørt masse sklier.  Jeg elsker å kjøre tube.  Det er kjempegøy.  Utenom å være inne i Leksand sommarland, så har vi spilt volleyball og fotball på stranda, spilt kort ved hytta, shoppa litt (Jeg har kjøpt en superfin kjole som jeg må vise dere en dag) og spist kjempegod pizza på en pizzarestaurant i sentrum.  Vi spilte også minigolf første dagen, noe jeg fant ut at jeg var flinkere til før.  Da vi var nede og spilte fotball, så kom det en gjeng forbi.  Det var en jente og flere gutter.  Guttene gikk ganske raskt, og plutselig kom jenta bort til meg.  Jeg skjønte ingenting først.  Hun sa hun hadde en kamerat som var litt sjenert, men lurte på om han kunne få nummeret mitt.  Hun sa selvfølgelig alt på svensk.  Jeg holdt på å le meg ihjel, men tok det som et komplimang.  Akkurat nå så sitter jeg egentlig bare på pc’n.  Noen av oss sover, andre slapper av eller nerder pc’n med meg.  Himmelen var SYKT fin i går.  Den kan ikke engang ses så nydelig på bilder som den var i virkeligheten.  Jeg har seffølgelig tatt bilder som dere skal få se.  Legger med outfitet fra søndag og noen innkjøp.  Bladet, Baby lips og sports bhen er alle tre fra en matbutikk.

Koser du deg?♥

The last weeks

17. juni – Baksjøen

Vi var på et sted som heter Baksjøen og grilla og koste oss med klassa.  Det endte seffølgelig med at jeg ble så kald at jeg frøs meg syk, sånn at pappa måtte hente meg.. Vi sykla dit og jeg grudde meg til å sykle, men det gikk helt fint.

19. juni – Bowling med klassa og avsluttning på ungdomsskolen

Siste skoledagen vår fikk vi beskjed om at det var en overraskelse til oss.  Hele klassa skulle bowle og kose oss.  Vi fikk is og brus også.  Det var kjempegøy, selv om det skjedde ting sånn at jeg måtte kjempe med tårene før jeg kom dit litt etter de andre.  Det er grunnen til at øynene mine ikke er 100% normale på bildet.  På kvelden hadde vi ungdomsskole avslutning og det var veldig koselig.  Selvfølgelig var det trist å ta farvel og skille veier med folk man har gått i klasse med siden barneskolen og de tre siste åra.  Livet må nesten gå videre.  Jeg er spent på fremtiden.  Jeg fikk vitnemålet og en nydelig rose, før vi stakk til skolen for siste gang.  Vi spiste pizza, så en film som hadde blitt filma på juleballet og koste oss.  WOW.  Var så rart å tenke på at jeg aldri skulle inn den døra som en elev igjen.  Det rant et par tårer, siden jeg synes det alltid er vanskelig å ta farvell,  Et farvell er starten på noe nytt, men det er jo også en avskjed med noe man skal forlate. 

20. juni – VG-lista

20. juni var vi på VG.lista.  Kamilla var med oss.  Oss er altså jeg, bror, pappa og stemora vår med familie.  Det er alltid gøy på VG-lista.  Herlig stemning og fantastisk bra musikk.  På T-banen til by’n, så så vi Robin Stones fra Robin og Bugge.  Han satt sånn to meter fra oss og så på oss.  Fant ut at det var han først da jeg hadde gått av.

27. og 28. juni – Flisa Mart’n og Katastrofe

På fredagen og lørdagen var jeg på Flisa mart’n med herlige venner.  Tok en karuselltur, ville heller kjøpe klær i syden og på ferietur.  Spiste herlig Hofferburger.  Det er alltid en opptur på mart’n.  Katastrofe spilte også.  Tok bilde med dem, men de ligger på telefonen så hvis dere vil kan dere se de senere.

8. juli – Tusenfryd

På tirsdag var vi på Tusenfryd.  Det var veldig gøy og veldig veldig varmt.  Noen perioder på dagen ble det tordenvær og det slo ned i flere karuseller.  Spinnspider var en av de som det slo ned i.  Den sto og spinna rolig i over en halvtime med folk i, men dem fiksa den og jeg tok den flere ganger før jeg dro hjem når det stengte.   

9. juni – Shopping

For noen år siden var vi på outletene i Oslo på Vestby og Outlet 1.  Selv likte jeg meg best på Outlet 1.  Jeg fant ikke så mye på den i Vestby.  Sånn ble det vell egentlig denne gangen også.  Pappa og bror shoppa på den i Vestby, men denne gangen var det de som shoppa mest på Outlet 1.  Jeg ble mer ivrig på Carlings og shoppa der.  Vi dro hjem fra Oslo og det var deilig og komme hjem.

Annet – Opptaksprøve 5/5 og kom inn, trening

Uten om alt dette, så har jeg gjort mye dagligdagse ting også som å ta bilder, trene daglig, hjulpet til litt hjemme, lagt meg seint og stått opp der etter.  Var også i stallen.  Det begynte å sprutregne da jeg var ute og red, og jeg var livredd for at Grimur skulle stikke fra meg.  Jeg gikk av og fikk roa han ned.  Han ble til slutt rolig, og selv om han ble litt redd og vi begge ble kvissvåte, så var det koselig å se Grimur igjen.  For noen uker siden fikk jeg svar på opptaksprøva mi fra jeg var på Skarnes.  Jeg syntes det gikk bra, men var usikker på om de mente det gikk helt til tops.  Jeg fikk poengsummen 5 av 5.  Jeg ble så glad at jeg nesten hoppa i taket.  Nå har jeg fått vite at jeg kom inn på Skarnes Musikk, dans og drama.  Jeg er så spent på å starte et nytt kapittel, men synes det er trist å måtte skille vei med de folkene jeg har gått med hver dag siden barneskolen.  Jeg håper at de alle får det fint der de begynner og at livet går dems vei.  Jeg er vertfall klar for å begynne et nytt kapittel i mitt liv og se hvor jeg ender en dag.

 

Hva har du gjort de siste ukene?♥

Challenge: Day 10

Put your music player on shuffle and write the first ten songs that play

Hozier – Take me to church

Moment 4 life – Nicki Minaj ft Drake

Mirror – Justin Timberlake

Beautiful – Carly Rae Jepsen ft Justin Bieber

Money/Penger – Alexander Rybak

Who says – John Mayer

Born to be somebody – Justin Bieber

Be alright – Justin Bieber

So sick – Ne-Yo

Belieber for life – Charlie Jones

Har du hørt noen av sangene før?♥

New in – Summer lovin’

Capser – Carlings

Hatt – Carlings

Sokker – Long Island

Lommetørkler – Hello Kitty

Klelange sokker – Carlings

Leopard og prikkete bikinitruse – H&M

Blomstrete bikinitruse – Va Vite

Blazer – DONNA

Magetopp – Carlings

Skjorte – Carlings

Jakke – Carlings

Sandaler – H&M

 

NOE DU LIKTE?♥

Challenge: Day 7, 8 and 9

Five pet peeves

Det er ikke så mange ting jeg irriterer meg over, men et par er det jo.  Jeg hater når folk ta litt for mye smør på slik at de tar det siste tilbake i smørdunken, slik at det blir ekkelt smør og brødsmuler i smøret.  Det er i mine øyne ekkelt.  Jeg klarer ikke komme på så mye annet nå, men det er nok en del ting til.  

What you ate today

 I går spiste jeg ikke så veldig mye spennende.  Spiste ostebriks og drakk sitron vann til frokost.  På dagen var vi på Subway.  Der spiste jeg en halv grov baguett med ost og skinke.  Da vi kom tilbake til leiligheten spiste jeg en youghurt og en liten sjokolade kjærlighet.  På turen hjem spiste jeg en is på Shell.  Når jeg kom hjem spiste jeg en ostebriks og ananas.  Dette er langt ifra det jeg bruker å spise.  Det går som oftest i knekkebrød, youghurt og frukt, men ikke ostebriks og is.

How important you think education is

Jeg synes det er veldig viktig å gå på skole og lære så mye som mulig.  Det er viktig å få en grunnleggende opplæring og etter det studere og jobbe med det man vil.  I Norge i dag må man ha en utdannelse for å få en vanlig og godt betalt jobb.  Man trenger penger for å overleve i dagens samfunn.  Så jeg synes alle burde få sjansen til å gå på skole og få en mulighet til å overleve i framtiden.

Hva mener du?♥

Challenge: Day 6

Your views on mainstream music

Jeg hører på det meste som egentlig heter musikk.  Mainstream eller ikke.  Selv er jeg en person som liker å styre musikken min selv på telefonen eller en ipod, men jeg hører også på radioen i ny og ne.  Hører ofte på P4.  Der dukker det opp sanger man ofte ikke har hørt på lenge, eller derimot hørt 1000 ganger.  Folk kan høre på hva de vil.  For min del er mainstream greit, så lenge det ikke ødelegger favorittsangene mine! 

Hva synes du om mainstream musikk? ♥