Bowling with pretty shoes…

Forrige helg var vi å bowla i Lørenskog.  Det er en stund siden jeg har bowla, så det var kjempegøy.  Jeg blir bare mer og mer elendig med åra, men jeg er heldigvis ikke verdens dårligste taper da.  Det er lenge siden jeg har bowla med familien, så det var koselig.  Det var ikke så veldig mye folk der, men en rolig kveld er jo ganske greit.  Bowling-sko er et fascinerende fenomen.  Hva er greia med at de absolutt skal se ut som klovnesko?  Er det virkelig så vanskelig å lage sko i nøytrale farger?  Jaja, det gjør det jo ekstra spennende å bowle, ikke sant?  Haha neida, men skoene har sin sjarm.  

Liker du å bowle?

My addictions

//Jeg har ufattelig lite nett for tida.  Vet ikke helt når jeg får tilbake nettet helt, men et par uker kanskje?  Jeg lever og blogger så godt jeg kan på vegne av dårlig nett.  Tusen takk for at dere er så herlige og kommer innom selv om det skjer lite her.  Ha en fortsatt fin dag!

Hva er dine addictions?♥

Konfirmasjonen til Robin

07. 06.15 var verdens herligste lillebror konfirmant.  Herregud som tida flyr.  Jeg er så stolt av han.  Han er min bedre halvdel og han er alltid der for meg.  Først var vi i kirka.  Tommy Michaelsen sang noen sanger og han er så utrolig flink!  Det var koselig å se bror gå opp og bli konfirmert, tenk at det allerede er to år siden jeg gikk opp der. Presten viste oss det vakreste Gud har skapt.  Han viste det i et speil og jeg er enig med han.  Mennesker er merkelige, kan være sykelig slemme, men tenk så vakre mennesker er.  Tenk alt vi er og alt vi får til.  Jeg fikk æren av å tenne lyset og hånda mi skalv helt sykt.  Jeg var kjempeflaut å stå der med en hånd som rista og skjelvende bein.  Never again!  Robin koste seg utrolig mye og det gjorde vi andre også.  Feiringa på Grendehuset var kjempefin og han fikk masse fint.  Fikk heldigvis også tatt mange bilder som han kan se tilbake på da han blir eldre.  Når han smiler, så smiler jeg.  Han smilte og var fornøyd etter dagen, så da var jeg også fornøyd.

Har du vært i konfirmasjon i år?

Makeup and blue top

Kjøpte denne blå toppen på Bikbok for en uke siden.  Elsker den!  Den er veldig basisk, har god passform og en utrolig fin farge.  

Jeg prøvde en ny makeup look, eller ny og ny…  Smokey eyes og røde lepper er alt annet enn nytt, men det er veldig sjeldent jeg sminker meg, så det var ganske morsomt å teste seg litt frem.  Jeg prøvde først litt contouring, noe jeg helt ærlig greide dårlig, mest sannsynlig siden jeg kun brukte pudder istedenfor foundation.  Et smokey eyes sett og en rød leppestift var den enkle oppskriften.  Jeg fulgte ikke “bruksanvisningen” siden jeg ville ha blitt helt svart rundt øynene, og jeg følte ikke helt for det i går.  Brukte først dekkstift for å fjerne mørke ringer under øynene og deretter brukte jeg en hvit eyeliner for å åpne blikket nede på våt-kanten under øye.  Jeg tok en basisk øyenskygge først, deretter en lysebrun øyenskygge for å få litt farge på øyelokket.  Jeg tok svart og mørkebrun ytterst på øyelokket etterpå.  Jeg brukte også en svart eyeliner på vippekanten og en volum maskara for å få litt ekstra fylde på vippene.  

Det er alltid herlig å pynte seg og teste seg litt frem!    Hva synes du om bildene og sminka?

Goodbye 3MUA

På tirsdag sto jeg opp klokka 07.00 på fridagen min og tok buss til Skarnes.  Der møtte jeg en veldig nervøs gjeng som var klare for muntlig eksamen.  Alltid like koselig å møte dem.  Steffen fikk 6’er på RLE-eksamen og jeg er så sykt stolt av han.  Jeg var minst like gira og glad som han.  På kvelden hadde dem avslutning på VGS.  Det var dekket på fine bord i kantina med blomster og annen fin pynt.  Rektor og daglig leder holdt fine taler, etterfulgt av elevtaler.  3MUA hadde noen musikkinnslag som var både morsomme og fine.  Musikklærerne hadde også laget et lite lærerband som dem underholdt med.  Det var en kakepause mellom det hele og etter det fikk jeg sitte med 3MUA siden de hadde to stoler for mye.  Var litt mindre kleint å sitte der med dem, enn å sitte på en bord et stykke unna dem.  Jeg satte meg tilbake på den gamle plassen min når dem skulle opp å få vitnemålet.  

Jeg er så stolt av dem alle sammen.  De er en så utrolig herlig gjeng.  De gikk til slutt tilbake i klasserommene for å ta farvel, og jeg greide heldigvis å holde tårene tilbake hele kvelden.  Det ble verre når de en etter en kom gråtende ut av klasserommet.  Da greide ikke jeg å holde på tårene heller.  De rant og rant.  Jeg klemte alle sammen og ønska dem lykke til i livet og videre på veien.  Jeg kommer til å huske i lang tid at hun ene sa; “Ta vare på hver eneste dag du har her Nikita.  De går sakte, men plutselig er dem borte” og at han andre ønska meg lykke til videre i livet.  Det er disse herlige menneskene som tok meg i mot og gjorde skolen til et herlig sted for meg når jeg starta på Skarnes i fjor.  Det er disse menneskene som har gitt meg trygge skoledager, som har fått meg til å le og tok meg med når jeg satt alene, og som har gitt meg et skoleår jeg ikke trodde var mulig.  Jeg har vært med dem omtrent hver eneste pause vi har hatt på skolen det siste året.  Nå er dem borte, og dem kommer ikke tilbake.  Det blir tomt og rart på skolen til høsten igjen.  De som gjorde skolen verdt å gå på, uten om musikken, de er borte.  De har gått videre i livet og har startet et nytt kapittel.  Jeg vil ønske dem alt godt videre i livet fordi dem fortjener det virkelig.  Jeg har blitt veldig glade i dem alle sammen og jeg kommer til å savne dem ufattelig mye.  Blir også ufattelig vondt å vite at Steffen er milevis unna og ikke i neste korridor, og at jeg ikke kan løpe ut av klasserommet for å snakke med han eller klemme han når vi har pauser eller fri.  På torsdag så ble jeg kjørt til skolen og det var rart å gå inn alene, mens Steffen ble igjen utenfor.  Jeg kom inn til en tom skole og jeg vet at dette er fremtiden i de to neste årene.  Det er en veldig sår tanke.  Men nå er dem i Berlin på klassetur og jeg håper at de koser seg ufattelig mye og at de har en utrolig koselig og morsom tur.  Og jeg håper virkelig at de nyter hverandres selskap til det fulle, fordi jeg vet at når de kommer hjem fra turen, så går de hvert til sitt og man vet aldri hvem som dukker opp eller ikke, ikke minst hvem som fortsatt er med, når man møtes igjen.     

 

Kjære 3MUA! Tusen takk for et utrolig fint år og for at dere tok meg så utrolig godt i mot når jeg kom alene ved skolestart i fjor. Dere gjorde skolen til et mye bedre og koseligere sted for meg og jeg kunne ikke vært mer takknemlig. Dere er en herlig gjeng og dere er unike, snille og talentfulle hver og en av dere. Det blir rart og veldig trist å komme på skolen til høsten uten at dere er der. Jeg kommer til å savne dere masse. Jeg har jo blitt glad i dere alle. Jeg skal innrømme at det var en veldig tung kveld for meg i går også. Jeg greide ikke å holde tårene tilbake jeg heller. Jeg håper dere får en utrolig fin tur til Berlin og at dere koser dere max. Gratulerer så mye med 13 års skolegang gjennomført og lykke til videre i livet. Husk at dere kan bli akkurat hva dere vil og at dere er mer enn bra nok. Jeg håper vi møtes igjen på veien. Tusen takk for alle fine dager og minner!

Er du ferdig på skolen eller har du vært på noen avslutninger?

Rainbow days

Heei kjære lesere!  I dag hadde vi eksamentrekk og jeg er så sykt glad nå.  Kom ikke opp i noe som helst.  Det betyr at vi kun har sett ferdig en film på skolen i dag og at jeg skal hjemme å pakke og kose meg masse på hytta i helga og bare slappe av.  På mandag har jeg min siste skoledag som førsteklassing og det blir kjempedeilig å bli ferdig, men også utrolig rart.  Klarer ikke helt å skjønne at det er sommerferie om bare noen dager.  Siden jeg ikke kom opp i eksamen, så har jeg fri på tirsdag og onsdag.  Skal være med på avslutninga til Steffen på tirsdag og bare chille på onsdag.  På torsdag er det skole til 13.00 med eget opplegg, og da er det to måneder med ferie.  Klarer ikke vente, det blir så sykt deilig.  Men vi blogges, fordi nå blir jeg snart henta.  Ha en fantastisk helg alle sammen og nyt de siste dagene sammen med klassene deres (Så lenge dere trives selvfølgelig, og det håper jeg jo av hele mitt hjerte).  Og masse lykke til med eksamen for dere som skal opp.  Kom noen gledestårer når jeg fikk vite at jeg slapp å ha eksamen i år.  Jeg har sett på 3. klasse musikklinja hatt musikkeksamen de siste to dagene og de er så sykt flinke.  Veldig inspirerende og motiverende å se på dem.  Som sagt, nyt fridagene, så blogges vi ♥

All after a rainful stormy day, you can enjoy the rainbow.


Hva synes du om bildet?♥

Kom du opp i eksamen?♥

New Design

Heei kjære lesere!  I går fiksa jeg nytt design for første gang selv, forje gang var nesten to år siden og det gjorde ikke jeg en gang.  Nesten litt flaut å innrømme.  Men jeg har aldri skjønt meg på det.  Så jeg fikk en impulsiv tanke om å fikse på bloggen, så da gjorde jeg det, OG jeg tror jeg faktisk greide det ganske bra.  Lagde meg en ny header også.  Jeg elsker blomster og headerne jeg lagde ble aldri passe til størrelsen på headeren, men det ordna seg til slutt.  Øvelse gjør mester, håper jeg.  Ble så motivert av at jeg fikk det til, at jeg sykla 1,1 mil på spinningsykkelen.  Hvor kom den energien fra?  Mest sannsynlig fra all isen jeg har spist på skolen og kakene jeg har spist hjemme etter konfirmasjonen til bror, haha.  Deilig å få rørt litt på seg.  Gleder meg sykt til sommerferie.  Ha en fin dag!♥

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Hva synes du om det nye designet og headeren?♥