Turist i egen by

Heei kjære mennesker!  Forrige uke så var jeg i Oslo og vi nøt en dag helt inne i byen.  Vi gikk av t-banen på National galleriet.  Så en gigantisk kaffekopp der som var litt fasinerende og den fine fontena.  Vi starta i den nydelige slottsparken og kikka rundt.  Tok noen bilder foran slottet, med en klein gardist og noen statuer.  Jeg fikk endelig brukt solbrillene mine igjen også, det er lenge siden.  Vi gikk videre og så at universitetet var åpent, så vi tok turen inn.  Vi fikk se på noen av de spennende verkene Edvard Munch hadde malt.  Det var nydelig der inne.  Gammelt og elegant.  Åhh ble helt forelska i bygget.  Det var kjempekleint når jeg skulle ta bilder der inne.  Jeg spurte vakta veldig pent og det var veldig greit at jeg kunne ta bilder.  Folk satt der inne og så rundt seg som om de hadde sett Gud.  De var helt stille og nøt det de så.  Selv ble jeg ikke i ekstase, men bildene var jo fine.  Kameraet lagde lyd og jeg hadde glemt å tatt av blitsen, så vakta spurte om jeg kunne ta den av.  Det var så utrolig kleint.  Vi ble ikke så lenge der inne for å si det sånn, men GAD så nydelig det var.  Vi gikk videre til stortinget og jeg ble utrolig sulten, så jeg måtte løpe på Narvesen og kjøpe meg en baconpølse.  Vi satt på krakken og så på menneskene som gikk forbi, mens jeg spiste.  Det er alltid like spennende.  Vi gikk videre, ganske langt og kikka rundt om oss.  Vi endte opp på McDonalds og spiste litt.  Det ble mitt vanlige valg; Kyllingwrap med sweet chili saus, sidesalat og jordbær og banan smoothie.  Den perfekte meny, synes nå vertfall jeg.  Til slutt gikk vi en tur på Oslo City og det ble jo litt shopping på turen.  Skal ærlig innrømme at jeg var helt utslitt når vi kom tilbake til leiligheta.  Jeg tror faktisk at alle sammen sovna da vi kom tilbake og sov en liten stund.  Men alt i alt, så var det en veldig fin og innholdsrik dag.      

Har du vært turist i egen by før?♥

7 months

I dag har jeg vært sammen med verdens beste gutt i 7 måneder.  7 måneder er lenge, men herregud så fort det har gått.  Jeg har virkelig lært at man kan være sammen med noen i uendelig lang tid og det trenger ikke være noe spesielt, og man kan ha vært sammen i under et år og det betyr alt.  Steffen har lært meg masse, på alle måter.  Han fikk meg til å fortsette da jeg ville gi opp.  Han han gitt kjærlighet er ny og mye sterkere betydning.  Han gjør meg lykkelig, og jeg trodde aldri at jeg kunne bli lykkelig før jeg hadde oppfylt drømmene mine.  Han vet alltid hvordan han skal få meg til å smile.  Han får meg alltid til å le.  Han er så herlig når han sitter der med gitaren som han kler veldig godt, de super-sjarmerende smilehullene, de ærlige og fine øynene og den beroligende stemmen.  Ord finnes ikke for hvor mye den gutten betyr for meg.  Jeg trodde det ikke var mulig å finne noen som vil få deg til å føle noe sånt, vertfall ikke på så “kort” tid.  Jeg er så utrolig stolt av han, alt han er og alt han gjør.  

Steffen!  Tusen takk for alle fine dager, minner og øyeblikk.  Tusen takk for at du er du og for alt du gjør for meg.  Du gjør meg lykkelig!  Du har meg en sterkere livsgnist, jeg har blitt mer åpen til å snakke om ting og jeg kan være meg selv 100 % på alle mulige måter.  Du har enda ikke stukket av eller freaka ut, uansett hvor merkelig jeg er.  Du er virkelig en keeper, og jeg vet hvor heldig jeg er.  Jeg kunne ikke vært mer heldig!  Tusen takk for alt gutten min.  Jeg elsker deg ♥   


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Osl<3

Hallo kjære mennesker!  De siste dagene har jeg ikke hatt nett, dessverre, så jeg har noen innlegg å ta igjen, men det fikser vi.  På søndag reiste jeg, pappa og bror til Oslo.  Vi var på overraskelsebesøk hos kjæresten min på jobb og det er alltid like søtt å se hvor glad han blir.  Ingenting slår det!  Bestemor har leilighet i Oslo som vi har vært i, mens pappa har jobba.  Jeg har sitti i to dager i strekk og skrivi ned sanger fra mobilen og PC’n, og det har vært veldig nyttig.  Vi har også vært ute i flere timer hver dag og spilt fotball.  Bestemor kom på onsdagen og da tok vi oss en gåtur for å handle inn litt, og det var veldig koselig.  Vi var omtrent hos bestemor hver dag før, og nå ser vi henne veldig sjeldent, så det er jo alltid koselig å finne på noe.  Som bestemor, så er hun ufattelig god på det bestemorkonseptet som er å stappe i deg så mye mat, is, godteri og alt som er mulig.  Og det ble is, men det skader vell ikke innimellom.  Is er alltid en vinner.  Vi var på shopping og var turister i “egen by”, men de bildene kommer i eget innlegg.  På fredag dro vi hjem og møtte Steffen på Skarnes.  Sååå herlig å se han igjen!  Vi har spilt Buzz, fotball og chilla for det meste i helga.  I går reiste vi til han og det ble et lite innkjøp da også.  Han forresten veldig lyst til å lage inkjøpsvideo til dere, siden jeg har vært veldig ivrig på shoppingfronten nå i sommer og ikke har vist dere et eneste innkjøp enda.  Og nå sitter jeg i senga og skriver, og må snart hoppe i dusjen.  Skal snart være med Steffen og familien hans i bursdag.  De har sagt masse rart om bursdagen, så vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Haha det ordner seg sikkert!  Ha en fantastisk dag alle sammen, så blogges vi!

Hva har du gjort de siste dagene?

Gustaf Wasa

Heei kjære lesere!  Forrige uke når jeg var i Leksand, så ville mamma prøve noe nytt.  Vi har vært i Leksand sååå mange ganger og sett den fine båten kjøre forbi campingplassen, men vi har aldri kjørt den før.  Det var heldigvis akkurat plass til oss på båten når vi ringte og skulle bestille, så da ble det båttur.  Gustaf Wasa er jo en utrolig gammel båt og i Sverige er den antikk.  Turen varte i totimer, hvor vi kjørte fra Leksand til Rættvik og tilbake til Leksand igjen.  Det var en ufattelig koselig tur.  På turen kjøpte vi banansplitt, is og kaker.  Dem hadde ufattelig mye god mat ombord, som ble laget på båten og ble servert fersk.  Personalet var kjempehyggelige!  Halvveis på turen vippa plutselig båten veldig mot høyre, så noen folk måtte bytte side.  Det var egentlig litt skummelt, når man så vannet nærme seg ruta du sitter ved, men heldigvis så gikk alt veldig bra.  Alt i alt en veldig koselig tur med kjæresten min, mamma og stefaren min og en vi hadde med oss.  Jeg anbefaler virkelig å ta en tur med båten, fordi det var veldig koselig.

Har du kjørt Gustaf Wasa før?

Leksand was fun

Heei nydelige mennesker!  Forrige onsdag reiste jeg til Leksand i Sverige med den herlige kjæresten min, mamma og stefaren min, bror og en kompis av han.  Det var en kjempekoselig tur med mye kos og spenning.  Det ble kyllingburger på Sibylla til middag på turen dit og maten var god, men det var ganske stressende, når vi allerede var sent ute og bare måtte krysse fingrene og håpe på at vi rakk å få nøklene til hytta.  Første dagen reiste vi inn til sentrum for å handle litt, men det ble dårlig med handling.  Det var omtrent ikke noen butikker å shoppe i, men det ble litt godteri og en smart kopp med lokk jeg kan ha youghurt og nøtter i da jeg begynner på skolen igjen.  Vi var nede ved restauranten begge kveldene, men hele uka var det overraskende lite folk, og det er veldig trist å se, siden det alltid har vært vanskelig å i det heletatt finne et ledig bord.  Nå var det nesten vanskelig å finne et med folk på.  Også hadde de fjerna den gamle golfbana og lagd en ny, kjedelig en.  Det var utrolig skuffende.  Før lå den rett foran restauranten og vi har hatt så mange gode minner og morsomme kvelder der helt siden jeg var liten, så det var ufattelig skuffende og dårlig.  

Vi var i lekeland i flere dager.  Det gikk i gocart, segway, forskjellige sklier og ringer i badeland og masse annet morro.  Det blir ikke morsommere enn man gjør det til selv. I år hadde dem bygget en ny hinderløype som var minst 10 meter over bakken.  Vi hadde sele på og måtte ha et lite sikkerhetskurs først, før vi fikk klatre opp den lange stigen og utfordra oss skikkelig.  Det var VELDIG høyt og hinderløypene var ikke de enkleste, så man fikk litt adrenalin av å komme seg gjennom dem.  På to av banene var det zipline på slutten.  Zipline er at man aker bortover tauet mens man er festa til selen.  Det var kjempemorsomt.  På bane 3 måtte man hoppe i strikk for å komme seg ned.  Det så utrolig kult ut, HELT til man sto der selv og skulle hoppe.  Jeg bare sto der og lurte på hvordan dette skulle gå.  Tilslutt måtte jeg bare be hun som jobba der til å telle til 3.  Jeg hoppa og det var utrolig kult og ha mestra løypene.  De var ikke enkle, men jeg greide det og det var en fantastisk følelse.  Jeg og Steffen tok en koselig tur i “Parishjulet”.  Turen gikk overraskende fort, men den var jo kjempekoselig så lenge den varte.  Både jeg og mamma synes hoppeslott er supergøy og jeg har lært at man blir ikke voksen, før man tørr å være barn.  Jeg og mamma løp inn i hoppeslottet, mens de andre kom etter.  Aldersgrensa var på 12 år, but rules are made to be broken, right?  Vi var de eneste der inne og herregud så morsomt det var.      

Og selv om det for det meste var en familietur med felles hytte, koselige grillkvelder med alle og dager hvor alle var inkluderte, så ble det en liten kjærestetur også, oppi det hele.  Jeg og Steffen gikk et par turer på stranda og kikka på området.  Vi slappa av i TV-stua og så på den gamle TV-en med ubrukbare kanaler.  Vi bestilte pizza og hadde pizzadate på stranda, noe som var utrolig koselig.  Føltes litt som at det var en filmscene, en sånn veldig romantisk en.  Og siste kvelden, så gikk vi en tur og havna på lekeplassen.  Det var noen sånne greier som snurra av seg selv og de var utrolig morsomme.  Vi snurra og snurra til vi tryna i bakken.  Deretter var det en bitteliten landsby med hus i miniformat, som vi sykla i, på minisykler.  Jeg har ikke ledd så mye på lenge som jeg gjorde når jeg sykla rundt.  Det var kjempegøy.  Vi endte kvelden med å gå ned på stranda og lage søte, og superteite videoer.  Satte kameraet på to solsenger.  De som så oss må ha lurt på hva i svarte som var galt med oss.  Vi lagde komediefilmer, hvor den ene løper etter den andre, og hvor den ene løper forbi den andre og sånn.  Kan ikke forklares, må nesten ses.  Så kanskje dere får se dem?  Da får dere vertfall se en helt ny siden av meg, som ikke er så veldig ny for de som kjenner meg. 

 


 Har du vært i Leksand før?

Hva synes du om bildene?

Beauty needs

Tenkte jeg kunne skrive bitte litt om noen produkter jeg er veldig fornøyd med og bruker for det meste daglig.  Det er alltid greid å bli informert om nye tips og produkter iblant, ikke sant?

Garnier Pure Atractive 3 in 1 er en rensekrem som fungerer som vanlig rens, skrubb og ansiktsmaske, alt i en.  Jeg bruker den alltid på kvelden, sånn at jeg fjerner alle sminkerenser og får en ren hud som kan jobbe med gløden hele natta.

Ren Aloe Vera gele fungerer bra som hudkrem, siden det kun er naturlig Aloe Vera i den som fukter huden og gir den næring.  Jeg bruker innimellom Aloe Vera over nattkremen.  Jeg synes det funker bra for huden min.

Sitron på flaske er kjempefint å ha i kaldt vann eller ha i kokt vann på morgenen for å få i gang forbrenningen og rense kroppen for avfallsstoffer.

White Now Triple Power Gold er faktisk den første tannkremen jeg har prøvd som gjør tennene litt hvitere, den har en god smak og renser veldig bra.  Den anbefales!

Og det beste av alt, er at alle produktene kan kjøpes i vanlig dagligvarekjeder for en billig penge.

Bruker du noen av disse?

Music is my drug

Hei kjære mennesker!  Når jeg var på shopping for ikke så lenge siden, så var jeg faktisk innom Clas Ohlson for å kjøpe blekk til pappa.  Plutselig fant jeg en boks med masse CD’er.  Jeg elsker jo musikk og måtte selvfølgelig rote litt i den, siden jeg egentlig aldri kjøper CD’er.  Hva har vi ellers internett for?!  Jeg ble kjempeglad når jeg fant CD’ene jeg endte opp med.  Whitney Houston, Michael Jackson, Miley Cyrus og Guns N Roses.  Whitney Houston hadde en av de vakreste stemmene jeg visste om og selv om hun ikke skrev “I will always love you”, så er det hun som eier sangen om jeg kan få velge.  En veldig fantastisk dame!  Og Michael Jackson, The king of pop.  Han var en utrolig flink musiker, låtskriver og ikke minst danser.  En superflink artist.  Mange har hatt mye i mot Miley Cyrus de siste årene, men jeg digger henne.  Hun er talentfull, åpen og ærlig, og er seg selv på godt og vondt.  Hun tørr å være annerledes i en verden hvor det forventes at alle skal være like.  Det er GirlPower det!  Jeg var på konserten hennes i Mai og jeg angrer ikke et sekund.  Hun er en spennende og flink artist, som gjerne prøver noe nytt og overrasker stadig.  Men noe som er veldig nytt for meg de siste årene, er Rock.  Jeg har alltid vært ei Pop-jente, hvis det er noe som heter det.  Pappa har alltid vært en Rocke-elsker, så de siste årene har jeg blitt mye mer åpen for musikkstiler og jeg har funnet ut at rockebalader og egentlig all rock, utenom scream og hard rock er ganske greit.  Guns N Roses er et band jeg har hørt mye på i det siste og jeg digger dem.  Mine favorittsanger av dem må være Patience, Knocking on heavens door og Don’t cry.  Evig klassikere!

Hva slags musikk liker du?

Chocolate love

//Jeg ble overraska av verdens beste kjæreste med sjokolade i en supersøt, fargerik hjerteformet boks.  Sjokoladen var sykt god forresten.  Det aller søteste var at han hadde skrevet you og stryket ut Milka.  Haha han er så søt!  De søte plastrene kjøpte jeg på TGR.

Har du blitt overrasket i det siste?

Blue love

Heei kjære mennesker!  Jeg er tilbake fra en herlig 5-dagers tur i Leksand i Sverige.  Jeg har tatt masse fine bilder som dere får se senere.  Turen var kjempekoselig og det ble bading, god mat og shopping.  Var også veldig deilig å komme hjem en tur i går, før turen gikk videre til kjæresten min.  Håper dere nyter ferien!


Hva synes du om bildene?