Feelin’ 16 again

Heei fineste mennesker!  I går fikk jeg besøk av kjæresten min og så på jakten på kjærligheten.  Det oppsummerer egentlig kvelden min.  Formen er ikke helt hundre prosent om dagen, skolen krever mye.  Sovna med en gang jeg la hodet på puta som vanlig.  Det tar på å være 18, haha.  Jeg ble med kjæresten min på skolen en tur i dag tidlig, siden vi skulle ha konsert i nabobygget.  Koselig å hilse på folka han sitter med på morgenen.  Som sagt, spilte vi på musikklinja en liten konsert for 10. klasse fra Kongsvinger på Scene U.  Already gone får frem noen nerver i meg, hver eneste gang.  Den sangen betyr mye.  Læreren min trodde faktisk at jeg hadde skrevet den selv og det sier vell sitt.  Vi hadde kantine-konserten vår i dag også.  Litt kjipt og rart å være ferdig med min aller siste skoleturne, som jeg faktisk har vært med å skapt selv.  Det har vært noen helt fantastiske dager.  Masse erfaring, morsomme opplevelser og noen øyeblikk jeg alltid kommer til å se tilbake på når jeg tenker på musikklinja og latteren kommer nok til å sitte like løst da, som nå.  Det er noe spesielt med musikklinje konsertene.  Vi er så close og vi har det så gøy sammen.  Jeg er så stolt av hele gjengen♥

Tilbake til overskriften.  Feelin’ 16 again.  Litt rar følelse.  Jeg ble 16 år den høsten jeg starta på Skarnes.  Et av mine beste skoleår noensinne.  1. klasse videregående.  Jeg så gjennom noen gamle bilder på bloggen for noen dager siden.  Rart å se hvor mye som kan skje på et par år.  Hvor lett folk kommer inn i livet eller forsvinner ut igjen.  Hvor mye man vokser som menneske på bare et år.  Alle erfaringene de årene drar med seg og alle øyeblikkene man sitter igjen med.  Alle følelsene man har følt og alle millioner tankene som en gang har gått rundt i hodet, eller løpt.  Hver tanke er noe for seg selv.  Noen betyr noe, andre bare kommer og går.  Vi mennesker er så fantastiske, serriøst.  Tenk på alt vi får til, alt kroppen vår kan gjøre på bare noen sekunder, helt av seg selv.  Det er magi det.  Men da jeg så gjennom bildene, så fant jeg et bilde fra ca. to år siden, hvor jeg hadde på meg bomber jacket, svart magetopp, høytlivsbukser og army boots.  Jeg elska den stilen.  Og det gjør jeg jo fortsatt.  Men bare alle de tankene og minnene som fulgte med det ene bildet.  Wow, ord rekker liksom ikke til.  Man blir så glad, emosjonell og litt trist, og alt på en gang.  Jeg får aldri den tiden tilbake, og det hadde vært litt rart om alt hadde vært det samme i dag.  Da hadde jeg aldri vært den jeg er nå, og nå har jeg det veldig bra, så jeg vil ikke forandre på noe.  Glede gir minner og smerte gir styrke.  Og gjerne minner og smerte samtidig.  Jeg savner folka, jeg savner tiden.  Vi blir nok aldri samla igjen, alle vi.  Skolen holdt oss sammen.  Jeg har ikke sett mange, på veldig lenge.  Livet mitt er helt annerledes enn for to år siden.  Jeg står sterkere enn noensinne.  18 og 16 er ikke den største forskjellen, men akkurat nå føler jeg meg som den 16 år gamle jenta, bare litt mer uavhengig og mer trygg.  Hun med de samme army bootsene og som er forelska.  Mye har skjedd på disse to årene, men noen ting forandra seg aldri♥

Har du det bra?

Rhodos

Heei vakringer!  Søndagen før høstferien, så reiste jeg til Rhodos med pappa, Robin, tante og søskenbarnet mitt.  Vi stressa og pakka ferdig, kjørte Adrian hjem og dro til Gardermoen.  Jeg testa Pumpkin Spice på Starbucks og den var kjempegod.  Jeg testa ny mat på flyet også, selv om det ikke var så godt.  Føler jeg har vært flink til å prøve nye ting på denne ferien.  Jeg endte opp med to nye leppestifter i Taxfreen.  Når vi kom fram til Rhodos, så sjekka vi inn på hotellet og la oss.

På mandagen starta vi dagen med frokostbuffet, noe vi har gjort hver morgen.  Utrolig mye god mat.  Det gikk veldig mye i frukt, egg og grovbrød for min egen del.  Vi starta uka på stranda.  Det var kjempefint.  Vannet var litt kaldt, og dessverre var det kjempevondt å gå ned til vannet på grunn av ufattelig mye stein, så ble få turer ned dit for min del.  En mann vi bare kalte Donutmannen gikk forbi oss flere ganger og reisefølget mitt ble veldig frista til slutt.  Jeg var den eneste som ikke kjøpte donut, så han kalte meg Darling, og sa han kom igjen senere.  Dere vet det “pedotegn”emoojien?  Jeg fant endelig en slik pute og den fikk jeg god bruk for både på flyet hjem og på skolen uka etter.  Jeg fant også sjokolade dem ikke har i Norge, og herregud så glad jeg ble.  Til lunsj prøvde jeg Fish & Chips og jordbærsmoothie.  Når vi skulle spise middag, så fant vi ei handlegate med flere butikker.  En av butikkene solgte ufattelig mange minigitarer og gjett om jeg var i himmelen.  Selv endte jeg opp med å ta med meg to stykker.  Vi spiste pizza på Italiensk restaurant.  Calzone og fersk presset appelsinjuice var ikke så verst for å si det sånn.  Jeg endte også opp med å legge til ene kelneren på instagram.  Rhodos er et morsomt sted.


På tirsdagen hadde jeg en morsom frokost.  Han ene kelneren rota skikkelig og klarte å skumse borti meg minst to ganger og han ble så i fra seg.  Senere når jeg skulle hente frukt, så ble jeg skuffa fordi det ikke var igjen vannmelon og det hørte han.  Det endte med at han tok fram et helt nytt brett til meg.  Vi solte oss ved bassenget og spiste baguetter til lunsj.  Jeg spiste også Ben & Jerry’s med karamell.  Sykt god!  Det var volleyball på stranda, så vi ble med.  Det var kjempekaldt vann i bassenget.  Jeg var sliten og sovna i sola.  På kvelden kikka vi litt rundt og jeg fikk kjøpt med en minigitar med Justin på.  Til middag spiste jeg kyllingfilet med ris, pommes frittes, pitabrød, løk, hvitsløksdipp og tomat på en veldig fin restaurant.  Jeg var sykt mett, så jeg bestilte en liten bolle med frukt til dessert.  De misforsto meg og kom med et helt fruktfat, og enda på historien var at de senere kom med kake til oss alle på huset.  Jeg var så mett av jeg holdt på å sprekke.  Jeg trente litt med Robin og etter det slappet vi bare av på hotellet.  

På onsdagen var det litt overskyet, så vi spiste frokost og tok bussen inn til byen.  Vi gikk en kjapp tur på Mango, hvor jeg endte opp med et belte, før vi gikk til Gamlebyen og var der i flere timer.  En gammel, fin festning.  Jeg endte opp med noen suvernier.  Rett før vi skulle gå, så freakings holdt jeg to, helt levende pappegøyer.  Til slutt gikk vi tilbake til byen og jeg havna i himmelen.  Jeg fant en klesbutikk som het Stradivarius.  Herregud for en bra butikk, dere aner ikke!  Jeg endte opp med to jakker og en kjole.  Kunne sikkert tatt med meg halve butikken hjem.  Vi spiste den beste burgeren EVER på en grill restaurant.  Dere aner ikke, den var helt sinnssyk.  Aldri smakt bedre!  Vi tok bussen tilbake til hotellet, men bussen kjørte oss feil sted, så vi endte opp med å gå i 20 minutter og havna helt på villspor.  Til slutt kom en taxi og henta oss og kjørte oss hjem.  Resten av kvelden gikk til å holde oss rundt hotellet, kikke rundt og prøve Snickers is med karamellsmak.  Den var veldig god. 


På torsdagen bada vi og solte oss.  Jeg og Robin trente litt på treningsrommet og når jeg skulle ned og hente Volleyballen, så ble jeg stoppa i døra av han ene som jobba der.  Han begynte å tulle med meg og ville ikke slippe meg forbi.  Han het Ebby og var aktivitetsperson på hotellet.  Han slapp meg til slutt når jeg lovte å bli med han å spille volleyball.  Så jeg, pappa og Robin spilte med han og mange andre ukjente.  Det var utrolig gøy.  Vi spiste på samme sted som på tirsdag, og jeg spiste akkurat det samme, utenom frukten.  Det tok kaka forrige gang.  Vi endte kvelden med litt bordtennis.

På fredagen lå vi ved bassenget, da pluteselig Ebby ropte til meg på høytaleren og lurte på hvorfor jeg lå der, fordi jeg skulle bli med på Aqua gym.  Det ble også en runde volleyball.  Alle gikk etter hvert, så vi endte opp med å spille med en veldig hyggelig, polsk mann som het Lucas.  Etter volleyballen trente jeg litt alene på treningsrommet.  Det var BBQ night på hotellet, så vi spiste der.  Det var live underholdning og midt på kvelden, så spurte de om sanger de kunne spille.  Jeg ropte Justin Bieber og han mannen sang What Do You Mean til meg litt senere på kvelden.  Noen skrek Adele og jeg sa dem kunne synge Hello.  De ba Gud om hjelp, siden sangen er sykt vanskelig.  Jeg sa jeg kunne hjelpe på tull og plutselig sto jeg der og han Hello med hun ene dama.  Jeg begynte å lure på hva jeg dreiv med fordi jeg kom på at jeg aldri hadde fått til den sangen før.  Plutselig hadde jeg sunget den for hele restauranten og det gikk sykt bra.  Senere gikk vi på familieshowet hvor Marco og Ebby underholdte.  Det var sykt morsomt.  Jeg ble dratt med opp for å danse på slutten.  Jeg fortalte Ebby at jeg sang på restauranten og han trodde ikke på meg.  Jeg tok bilde med han og Marco og plutselig hadde jeg fått en ny venn på facebook.  Kvelden endte med at jeg tok noen bilder på stranda.


På lørdagen nøt vi sola og bada.  Det ble en liten tur ned på stranda også.  To ganger beach volleyball og Aqua gym.  Deretter fotball i en time.  Vi spiste på den Italienske restauranten hvor Vasilis var servitør og vi hadde det like gøy denne gangen.  Marco og Ebby hadde Bingo på hotellet, så vi sa farvel til dem og drakk Mickey Mouse fruktdrink.  Jeg tok ansiktsmaske og pakka kofferten min.  Beste uka ever!  Jeg ville ikke hjem.

På søndagen sola vi oss og bada og spilte litt volleyball.  Det var ingen oppsatte aktiviteter, siden lederne hadde fri.  Jeg spiste opp hele to bokser med pommes frittes til lunsj.  Vi pakka og dusja, spise pizza til middag og sa hade til folk.  Jeg facetima med verdens beste som jeg gleda meg veldig til å se.  Bussen kom og vi måtte dessverre gå på, og dra tilbake til flyplassen.  Jeg spiste Twix is og lada telefonen, den lille stunden jeg hadde igjen i Rhodos.  Jeg snappa om hvor mye jeg ikke ville reise og vi fikk first row på flyet.  Det var litt kult, og det var veldig god beinplass.  Bagasjen gikk raskt og frokosten og skolematen ble på McDonalds.  Jeg og Robin sov to timer i skolens øvningslokale, før det bare var å løpe opp til skolen.  Det var en lang skoledag for å si det slik.

Har du vært i Rhodos før?

In the Army

Heei folkens!  Forrige uke koste jeg meg en uke i Rhodos og jeg har masse bilder jeg vil vise dere, men det tar litt tid å få hele innlegget på plass.  I’ll take my time, så kommer det etter hvert.  Denne uka har vi vært på skoleturne og har enda noen dager igjen.  Jeg merker at dette virkelig er noe for meg.  Jeg er ikke like nervøs som jeg var før og omtrent alle sangene har gått bra.  Litt glemt tekst her, og spontane humoristiske innslag som ikke var planlagt.  Alt i alt så har det vært så gøy.  Fem av ni konserter fullført.  I kveld var jeg og Robin også på utdanningsmessa og spilte sammen og sto på stand.  Vi sang Knocking on Heavens door sammen og jeg sang Already Gone alene.  Det kommer noen nye Youtube-videoer de neste dagene, så dere finner meg der med navnet Nikita Bieber.  Det er gøy å snakke med folk, svare på spørsmål, informere om linja og ikke minst alle de fine komplimangene man får i løpet av noen sånne dager.  Man blir litt sliten, men med appelsinjuice og masse mat så går det fint.  Livet smiler, og jeg håper deres gjør det også♥

Hva synes du om bildene?♥

Thankful for the journey

Heei fine sjeler!  Det har skjedd veldig mye i det siste.  Det har gått mest i skole, men litt gøy utenom har det jo vært.  Vi hadde bli kjent kveld med musikklinja, hvor alle klassene samlet seg, spiste masse pizza og hadde Quiz.  En koselig måte å få bedre samhold og bli kjent med de nye.  På lørdag jogga jeg med søskenbarnet mitt og var i bursdag til det andre søskenbarnet mitt.  Masse mat og masse kake.  Vi så boksekampen til Cecilia Brækhus.  Damn, det kalles girlpower!  Ble litt bilkjøring i helga også.

 På søndag gikk vi en topptur og henta godingen min på bussen.  Det var veldig behagelig å bare slappe av med han resten av kvelden, slik som i går.  Ble en liten gåtur på kvelden også.  Feberen min har vell hengt på meg i over en uke i strekk nå, så merker at kroppen er sliten og formen er dårlig, men heldigvis er det veldig snart ferie.  Det skal bli ufattelig godt det.  I dag har vi kjørt igjennom alle numrene til skoleturneen og jeg gleder meg veldig.  Tror det blir bra!  Fikk noen tårer i øynene i dag også.  Mange tanker, men fine ord.  De satte jeg veldig stor pris på.  Ting blir ikke som man tror, rett og slett, men jeg er takknemlig for alt reisen har gitt meg.  Det har satt spor, og takknemlighet, ikke minst.  Ha en fin kveld herlige mennesker♥Har du gjort noe spennende de siste dagene?♥