Tiden fra februar til nå

Ble offisiell deltaker I Miss Norway:

Jeg meldte meg på fordi jeg trengte noe nytt i livet mitt og bare ett par dager senere fikk jeg beskjed om at jeg var blitt en offisiell deltaker og det var både gøy og stort.  Siden da har jeg hatt flere kurs med dem, vært i media og hatt en photoshoot og jeg er så takknemlig for all kjærlighet jeg har fått gjennom konkurransen.  På grunn av regler i konkurransen, så får jeg kun lov til å bruke bloggen på Miss Norway og dette er grunnen til at dette blir et innlegg oppsummert med alt som har skjedd i perioden jeg er med i konkurransen.

Valentinesdate med Teodor:

Valentinsdagen kom og for første gang på flere år så hadde jeg ikke en kjæreste å feire med.  På grunn av avstand så har jeg faktisk aldri fått feiret en valentinsdag med en kjæreste, men jeg har i vertfall hatt en Valentin.  Denne dagen ble feiret med biff og valentinen min var Teodor, min kjære hund.  Bedre selskap kan man ikke ha.

UKM for aller siste gang:

Etter å ha deltatt i mange år på UKM, så sto den aller siste deltakelsen min for tur.  Jeg var visst allerede ett halvt år for gammel, men de lot meg opptre allikevel.  UKM har gitt meg så utrolig mye.  Jeg har gått videre til fylkesmønstringa og fikk opptre foran et herlig publikum.  Jeg har fått lære, erfare og vokse på den scenen.  Jeg har fått lov til å synge alt fra Beautiful av Christina Aguilera til All because of a boy, min egen låt som jeg framførte med min rosa gitar og mye følelser.  Lite visste jeg da jeg skrev den sangen et par måneder før hvor mye den kom til å bety og at den skulle bli basert på en sann historie.  Min siste opptreden noen sinne var fin og den gikk som den skulle.  Koselige folk, bra opplegg og mye følelser.  Jeg sang Making me a fighter og spilte den på piano.  Jeg skrev den sangen i fjor når livet var tøft og den sangen knekker meg hver eneste gang.  Den betyr så mye for meg.

Tidenes jentehelg i Oslo:

Endelig var det tid for en skikkelig jentehelg etter å ha vært fra dem i nesten ett år.  Vi møttes i Oslo og bodde hos Mia.  Det ble masse mat, god stemning og koselig med en reunion.  Party, shopping og lange samtaler ble det også.  Overraskende nok god plass til at sju jenter skulle dele en leilighet i en helg.  Siste kvelden så ble det forspill med herlige jenter og god musikk, for deretter å komme inn som VIP på Nox.  Jeg vet fortsatt ikke hvordan vi kom inn der, men hu ene kjente noen gutter fra BI og det var visst ikke vanskeligere enn det.  Det var vertfall en helt sinnssyk kveld, utenom litt drama, men sånn er det på party.  Vi bowla også ene kvelden på Solli Bowling og det var utrolig gøy.  Jeg vant begge gangene, så konkurranseinstinktet mitt fikk virkelig kjørt seg.  De andre dro på søndagen og jeg ble til mandag, så jeg og Mia koste oss med fiskegrateng, potetgull med Dipp og Grammy-utdelingen på TV.  For en helg!  Men det var litt deilig å komme hjem igjen også og få sove ut.

Oslotur med Mimmi:

Men det var ikke lenge jeg var hjemme.  Oslo sto for tur igjen.  Jeg hadde et par jobbintervjuer som betydde ganske mye og i skrivende stund så har jeg ikke fått svar på noen av de enda.  Jeg fikk en god dose healing, fikk shoppet litt og var på et musikkseminar med Silje på Dansens Hus hvor både Ida Maria og Sigrid hadde foredrag.  For noen damer!  Og for noen talentfulle mennesker som snakket oppe på den scenen.  Noen utrolig fine dager i Oslo.

Photoshoot i Oslo:

Og nok en gang var det ikke lenge jeg fikk være hjemme.  Jeg hadde ett jobbkurs og var en tur til Sverige, så gikk turen tilbake til Oslo.  Denne gangen med ett litt roligere program.  Noe kreativ shopping og en bytur slår ikke feil.  Men hovedgrunnen til denne Osloturen var photoshoot til semifinaleuttaket for Miss Norway.  Jeg tok noen utrolig fine bilder med ei flink jente som heter Heidi.  Å få ha på seg fine kjoler og høye hæler foran kamera slår aldri feil.  Deilig å føle seg litt ekstra fin i ny og ned.

Semifinalist i Miss Norway 2019:

Wow!  11. mars ble jeg faktisk semifinalist i Miss Norway 2019.  Jeg er en av 12 jenter, av 180 søkende, som skal kjempe videre mot en eventuell finale.  Så stolt, ydmyk og takknemlig at jeg faktisk ikke har ord.  Jeg gråt og smilte, og alt på en gang.  Ble intervjuet av SolørRadioen, og Glomdalen om saken og det var utrolig stas!  Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle være en deltaker i Miss Norway og nå er jeg semifinalist.  Det er så stort at jeg faktisk ikke har ord.

Ute på byen:

For første gangen sånn noen sinne så har jeg vært på party to helger på rad.  Jeg har en sånn trang til å være sosial om dagen og jeg elsker det.  Jeg har overskudd til å være lenge oppe og møte nye mennesker.  Ene fredagen ble det en kveld på Dogans med gode venner og neste helg ble det feiring av St. Patrick´s Day på ett leid lokale her hjemme.  Ekstra stas å være ute på byen når folk her hjemme kommer bort og vil ta bilde, gir meg klemmer, sier så mye fint og sprer så mye kjærlighet.  Det ble også en dag med shopping i Hamar og jeg endte opp med så mye fint.  Og plutselig kom 18. mars og det var ett år siden Bæppen døde.  Sorgen vil alltid være stor og han vil alltid vært dypt savnet <3

Jeg fikk lærlingplass:

Etter å ha vært arbeidsledig siden august 2018 pga. konkurs i min tidligere jobb, så kan jeg endelig si at jeg har fått meg en ny jobb.  Ikke minst, så føles dette som drømmejobben.  Jeg søkte lærlingplass i Norwegian når de utlyste stillingen, kom på intervju og følte at jeg rotet det til litt fordi jeg var så nervøs med tanke på at denne plassen hadde betydd alt.  Etter to uker og ett par dager, så ringte de meg og fortalte at jeg hadde fått plassen og jeg begynte å gråte.  Lærling innen reiselivsmedarbeider med fagbrev, det er så stort!  Endelig skal jeg få oppleve den verden jeg har ønsket meg siden jeg var liten.  Jeg skal få se verden, møte nye mennesker og få lov til å være en omsorgsperson i tillegg, og det er tre av de viktigste verdiene for meg i en hverdag.  Ikke minst at det ikke er en A4-jobb og at det er en jobb hvor ingen dag er lik.  Jeg feiret med alkoholfri sjampis og starter 8. april.  Jeg er så spent!

Flyttet til Oslo:

Jeg flyttet til Oslo i starten av april og har hatt det veldig fint her siden.  Måtte flytte pga. lærlingplassen.  Startet reisen med å feire bursdagen til min bff Silje, og det ble en veldig koselig kveld!  Startet på Cabin Crew kurset like ved Gardermoen og møtte så mye folk, både lærere og kollegaer.  Jeg går fortsatt på kurset og har under en uke igjen.  Det er både veldig spennende og bittelitt skummelt, men alt blir nok bedre bare vi kommer på flyet.  Ellers ble det litt shopping i byen med McDonalds mat og sightseeing når jeg hadde besøk av bror.  Jeg hadde en koselig hjemmepåske og koste meg med noen fridager.  Vi har hatt både brannslukkingskurs, livredningskurs, svømmetester med livbåter og hele pakka og tiden har gått så fort.  Føles ut som at jeg har bodd i Oslo i fire måneder, men det har ikke engang gått fire uker.  Det har vært en veldig spennende reise hittil!

Forrige helg var dødsbra!  Spiste frokost i Slottsparken, gikk 1,4 mil rundt om kring i byen, satt på operataket og så utover i flere timer og spiste middag på Pincho Nation, som forresten er tidenes kuleste restaurant med sirkustema og minimat.  Jeg hadde veldig koselig selskap i tillegg, som gjorde helga enda bedre.  Man vet aldri hva som venter rundt neste sving.  Og grunnen til at jeg endelig er tilbake på bloggen, er at jeg valgte å trekke meg fra Miss Norway pga. prioriteringer, men jeg kommer til å lage et eget innlegg om det.  Det er vertfall veldig fint å være tilbake på bloggen, som jeg har hatt i over seks år.  Å legge den ned hadde knust hjertet mitt, så jeg gir meg ikke her.  Jeg vil bare si tusen takk for all den kjærligheten, støtten og alle de fine ordene jeg har fått de siste månedene, jeg er så takknemlig og jeg håper dere vil følge reisen min videre <3