Velg meg // Late night thoughts

Late night thoughts // 11.08.19

Velg meg // En drøm om noe fremtidig

Velg meg når du kjenner på en indre ro og har det godt i eget selskap, ikke bare når du er ensom og trenger noen.  Velg meg når du trenger noen å starte dagen med, ikke bare når den mørke kvelden gjør deg redd.  Velg meg når du trenger noen å le med, ikke bare noen å gråte til. Velg meg når sola skinner og stemningen er på topp, ikke bare når regner høljer og sorgen er stor. Velg meg når spenningen er i lufta og du ser frem mot bedre tider, ikke fordi du grøsser over at sommer blir til høst. Velg meg når solskinnet stikker inn ruta og viser meg for den jeg er i dagslys, ikke når sminken sitter perfekt en kveld ute på byen. Velg meg når du trenger noe trygt og stabilt å bygge noe større på, ikke når du kjenner lystene er større enn kjærligheten. Velg meg når du trenger et hjerte å bygge ditt hjem i, ikke når du føler deg rotløs og trenger et oppholdsrom. Velg meg når du ønsker å bli til noe mer enn bare deg og meg, ikke når du trenger å få utløp for andres sjalusi.

Velg meg når du ser for deg noen å dele livet med, ikke når du ønsker ett tøm og røm. Velg meg når natta kommer og feiringen har gjort oss både trøtt og vill, og ikke bare fordi jeg var den vakreste i hvit kjole som du sa ja til. Velg meg når huden min eldres og smilerynkene blir tydeligere, men fordi du vil, ikke fordi du er stuck. Velg meg når jeg er trist og sorgfull og håpløs, ikke bare når jeg fyller deg med mitt store smil. Velg meg når du kjenner deg sliten og at det ikke er noen vits, husk hvorfor vi kom så langt og aldri ga opp. Velg meg selv om det kommer noe vakrere og bedre, og husk hvorfor det var meg du ble forelsket i. Velg meg når jeg er sint og kan si den mørkeste ting, fordi du vet at etter tårene, så er jeg tilbake igjen. Velg meg til jeg tar det siste åndedrag og skal videre på min vei, og velg meg når vi møtes igjen. Velg meg igjen og igjen, selv når du er sliten av å velge og velg meg en gang til. Velg meg fordi det er meg du elsker, ikke bare fordi du trenger noen. Og husk at uansett hvor mange ganger du går fra meg, du sårer meg, du elsker meg, du ser meg, du knuser meg.

Jeg velger alltid deg, så lenger du aldri slutter å velge meg.

Ti tusen minutter

 

Heei fininger!  Da har det gått sju dager, 168 timer og litt over ti tusen minutter siden jeg delte noen ord med dere her.  Og nok en gang så klyper jeg meg selv i armen og lurer på hvor tiden ble av.  Fløy den forbi meg da jeg var opptatt med noe annet?  Sa den hei og ga meg en klem mens jeg så en annen vei?  Kanskje den holdt meg hele tiden, mens jeg ikke var helt til stede.  Tiden forvirrer meg, og jeg er så glad for den tiden jeg har, men det stresser meg at den holder meg i hånda mens jeg løper sikksakk i livets hinderløype.  At jeg kanskje noen ganger tok den litt for gitt, og at tiden tok meg for gitt og at noen av de fine minuttene bare forsvant, akkurat som at beina noen ganger forsvinner under meg mens hodet snurrer og tankene krøller huden i panna mi.  Jeg blir aldri helt klok på den tiden.  Og her er jeg, nesten tjue en år senere siden mine fotspor traff jorda for aller første gang, og jeg kjente vibrasjonen av energi og luft helt ned i mine små, nyfødte lunger.  Og nå har disse lungene pustet hver dag i nesten tjue en år og hjertet har holdt den unge kroppen og den gamle sjela i live.  Og det er så fantastisk, at uansett om man elsker eller hater denne kroppen, så gjør den alt den kan for å elske deg og la deg puste, uansett.  Det er vakkert.

 

 

Og når tankene har fått skyldt seg ut av hodet bit for bit og hjertet har grepet tak i dype følelser og poesi, og kreativiteten har fått ta grep i de små tingene i livet som kan bli veldig store, da kjenner man at man lever.  Ikke bare at man puster og er til stede, men at man faktisk lever.  Jeg har det faktisk for det meste ganske bra om dagen.  Jeg trives godt med alt jeg lærer og at jeg får utvikle meg og dele enda mer kjærlighet innen mote og sko, og at jeg får spre den kunnskapen og gleden med andre mennesker.  Jeg møter nye, spennende mennesker hver dag og jeg gleder meg faktisk, sånn helt genuint, til å gå på jobb hver dag.  Uansett om jeg kaldsvetter bittelitt, eller om matlysta kanskje er litt dårlig eller om hodet ikke har fått noe søvn i løpet av natta.  Selv da er det stor motivasjon for å hive på seg noen klær, bli fresh og møte dagen i et sko-paradis.

 

Og jeg kan ikke få sagt nok hvor bra kollegaer jeg har.  Og jeg er så takknemlig for at de tar i mot meg, enda det er dype samtaler, klumsete hender, triste sanger eller dårlig humor.  Jeg er så takknemlig for at jeg får være meg.  Og jeg får være meg selv helt ut om dagen.  Og jeg har fått tatt masse bilder om dagen og det er spennende å utvikle seg, og jeg liker å se at jeg blir litt bedre for hver gang, enda det er foran eller bak linsa.  Og jeg har spist godteri, vært et par turer nede i byen og sett film, flere faktisk.  Jeg har kost meg, jeg har latt tankene surre og noen ganger latt hodet ta over, men jeg er ganske sterk om dagen.  Hjertet kan briste og sanger kan knuse, men smilet kan smile større enn det.  Og jeg liker at rutinene mine faller på plass, bit for bit og at ting blir litt lettere for hver dag som går.  Og jeg har savnet sånn å skrive.  Å bare la hendene gli over tastaturet, og la ordene komme nakne og ærlige, sånn rett fra hjertet.  Jeg var så flink til det før.  Å skrive uten filter, akkurat sånn det føltes.  Jeg er ærlig nå også, men jeg pynter kanskje litt på det og pakker det litt inn.  Før skrev jeg om det mørkeste dypet, om knuste hjerter, tanker fra himmel og helvete og kjærlighet.  Jeg håper at jeg kan bli tøffere igjen, og la de blanke arkene vise vei.  Jeg er jo sterkere enn jeg var da.  Og jeg føler at poesien i meg gradvis skinner sterkere og jeg håper dere fortsatt henger med på reisen.  Den reisen jeg startet her da jeg var femten år.  Litt eldre, litt oppdatert, litt mer vis, men i bunn og grunn den samme <3

 

Almost all black

 

Heei nydelige mennesker!  Da har nok en uke i ny jobb gått og jeg trives fortsatt like godt!  Kollegaene mine er så trivelige og jeg elsker at jeg kan få være den jeg er og ha på meg det jeg vil, og at jeg mestrer jobben min mer og mer for hver dag som går.  Jeg gleder meg til å dra på jobb og det må være ett godt tegn.  Tre skopar er lagt av til meg og jeg gleder meg til å ta dem med hjem i september.  Uka går så fort når man trives og det merkes.  Jeg innså akkurat at det nesten hadde gått en uke siden jeg blogget sist og jeg måtte sjekke to ganger.  Jeg føler meg mye bedre om dagen og selv om søvnen ikke er på topp, så holder kaffe og en bra hverdag meg oppe.

 

 

Siden sist jeg var inne her så har egentlig livet mitt bestått av jobb for det meste.  Jeg hadde fri fredag og søndag forrige uke og benyttet meg av premien min hos Monky Bubble Waffle nede i Oslo og det kommer bilder senere.  Jeg fikk vertfall sukkerdosa mi!  Jeg hadde besøk i helga, spiste på Fridays og slappet av foran TV´n med serier og filmer.  Jeg har fortsatt frysninger etter Bohemian Rhapsody, fy flate for en film.  Gåsehud!  Og filmen After var også dødsbra.  Jeg liker sterke filmer som jeg kan kjenne meg igjen i, filmer som knuser hjertet mitt og som også på et vis healer det igjen.  Samme med musikk.  Jeg liker at det betyr noe, at man kan føle noe.  Vi møtte også bestevenninna mi i Botanisk Hage på Tøyen på søndag og det var så fint der.  Bilder kommer derifra også.  Så ut som jeg var i syden faktisk, med palmer og murhus.  Også har jeg vunnet en del premier i det siste. Solbriller, klokker, to brett med iste, hårprodukter, osv.  Så alt i alt så er livet en stor opptur om dagen og jeg har det fint <3

 

Beige // Trives om dagen

 

Heei nydelige mennesker!  For en opptur det har vært å komme i ny jobb.  Jeg ble tatt i mot med åpne armer og masse varme og jeg føler meg trygg og komfortabel rundt alle, og det er så viktig.  Altså, rett fra hjerte, for en gjeng!  Jeg gleder meg til jeg skal på jobb hver dag fordi jeg føler at jeg mestrer litt og litt mer og at det rett og slett er koselig å komme på jobb, føle seg nyttig og at man er god nok.  Jeg har fått masse opplæring denne uka og føler at jeg lærer mer og mer for hver dag.  Mange koselige, takknemlige kunder og det er alltid trivelig.  Det blir en spennende tid fremover!

 

Uten om jobb har det vell egentlig ikke skjedd så mye.  Det har gått i ryddig, soving og spising mellom slagene for det meste.  Har hatt en del seine vakter denne uka, og da vil man bare legge seg når man kommer hjem.  Og fy så svært senteret er!  Jeg var på en liten handletur i går for å bytte noen greier og rota meg fullstendig bort tre ganger på en halv time.  Det er faktisk krise, så jeg må ta meg en fridag og bli litt bedre kjent med senteret.  Jeg føler meg mye lettere og har mindre bekymringer nå som jeg vet at jeg står på trygg grunn i lang tid fremover.  Ingen ting er bedre enn å få børstet det tunge av seg.  Veldig deilig å begynne å kjenne på litt rutiner igjen, fordi det trengte jeg sårt.  Jeg føler at denne er en jobb jeg vil bli i lenge og trives, fordi det er både variert og spennende, samtidig som at man alltid vet hva man går til.  Og jeg sikler sånn på ett par av skoene i butikken og lurer på om noen av de skal få være med meg hjem etter hvert.Men sånn er det vell å jobbe i en populær skobutikk med masse goodies.  Pappa kom også innover en tur i går og hadde med burger, pommes frites og Pepsi Max og det var ganske innafor etter en lang dag!  Men nå skal jeg rydde litt, hoppe i dusjen og nyte ett par timer i stillhet og ro, før forhåpentligvis nok en fin dag på jobben står for tur!  Ha en fin dag <3

 

Nytt eventyr

 

Heei fininger!  Dagen startet tidligere enn vanlig for min del, fordi jeg måtte fikse noen forsikringspapirer hos legen halv åtte.  Kjenner det skal bli veldig deilig å komme inn i rutiner igjen, ikke minst at det vil gjøre meg veldig godt.  Har faktisk ikke sovet så mye som ti minutter en gang i natt, så det blir nok ekstremt godt å finne puta i kveld.  Jeg starter i ny jobb i dag og jeg er så spent!  Det er alltid litt nerver og sommerfugler når man starter ett nytt eventyr.  Livet byr på noe nytt hele tiden og alle planene jeg hadde for livet er annerledes nå enn for ett år siden, til og med bare noen måneder siden.  Men jeg tenker at alt skjer av en grunn og at alle veier viser frem.  Veien skal være litt humpete og vrien, det er da man kjenner at man lever og fy så sterk man blir av all motgang og forandring.

 

 

I går var jeg hos bestemor en tur og fikk satt på negler.  Det var søskenbarnet mitt Nathalie som satte på neglene vell og merke.  Hun har jobbet med dette lenge og gjør alltid en så god og grundig jobb at neglene kan sitte på i flere måneder, til og med på meg som har bitt negler siden jeg omtrent kunne gå.  Jeg skulle gjerne anbefalt henne til dere alle, men hun har fullt opp i lang tid fremover og tar kun faste kunder.  Det ble rosa og oransje freshe negler og jeg er dødsfornøyd!  Etter å ha klaget over etterveksten min i evigheter, så fikk også håret mitt en forandring i går.  Litt uvant, men jeg ble fornøyd.  Planen er å vokse ut håret igjen til min naturlige hårfarge og skillet mellom etterveksten og resten av håret ble for tydelig for meg, så da farget Mommy håret mitt med fargen mellomblondt med gråtoner.  Det ble veldig bra, men som sagt ganske uvant.  Når man har vært platinablond, hatt lyserosa eller grått hår i flere år, så vil mørkere hår være en overgang og jeg har alltid hatt en indre uro og smålig angst om at ingen vil synes jeg er attraktiv eller fin hvis jeg ikke er kjempelys blond og det er jo bare tull.  Eksen min blant annet ble jo forelsket i meg lenge før jeg ble platina, så jeg tror ikke det var hårfargen som gjorde det, men vi mennesker tenker mye rart.  Jeg håper fortsatt at jeg er attraktiv i andres øyne selv om jeg ikke er så blond lenger, haha huff.

 

Disse bildene er forresten fra en bytur forrige uke.  Jeg husker jeg så noen fine bilder Isabel Raad hadde tatt for flere år siden i Oslo ett sted, og plutselig gikk vi fordi samme location og jeg måtte bare opp dit og ta noen bilder og jeg ble så fornøyd.  Dødsbra lys og fin bakgrunn.  Mer av det takk!  Og nå sitter jeg på bussen og gleder meg til å komme frem til leiligheten og slappe av en time, før min aller første jobbdag i skobutikk står for tur.  Jeg aner ikke hva dagen vil bringe, hva jeg skal gjøre eller lære, men jeg er spent og gleder meg masse.  Måtte dagen bli bra, og søvnen til kvelds bli uthvilende. Ha en fin dag <3

 

Gyllene Tider

 

Heei fineste!  Torsdag utpå dagen så tok jeg toget heim tel a mor, fikk pakket om litt og sovet ett par timer før bilen nok en gang skulle forlate uteplassen.  Dette var en dag vi hadde gledet oss til lenge.  Halden ble plottet inn på GPSen og litt over tre timer senere, så var vi framme ved et ufattelig fint hus like ved vannet. Og for en gjeng som ventet på oss!  Vi spiste masse god mat og lagde god stemning før Gyllene Tider sto for tur i Fredrikstad.  Det var halvveis allsang på bussen og jeg koste meg så mye!  Og mye mer enn det synes på bildet over her, haha.  Kjedelig å vente på både oppvarming og konsert.

 

Jeg synes både Halden og Fredrikstad er to utrolig koselige steder og jeg merker at jeg savner Skjeberg og den tida når jeg er der.  Selv om det var mye tøft, så var det også et sinnsykt bra år jeg aldri i hele mitt liv ville vært foruten og en epoke i livet mitt jeg er takknemlig for.  Det var rundt ti tusen mennesker på plassen og konserten var som forventa, og enda bedre også.  Gyllene Tider sa selv at det var den beste konserten de noen sinne hadde holdt.  Jeg sang og koste meg og prøvde å være til stede så godt jeg kunne, tross dårlig form.  Det ble ferje tilbake til Gressvik og en artig taxi-tur helt tilbake til start.  Husker vi hadde mange morsomme maxi taxi turer fra Tiger Tiger i Fredrikstad tilbake til Skjeberg.  Jeg glemmer nok aldri det!  Og gjett om det var deilig å komme frem til Grandis og Pepsi Max.  Hadde gledet meg til det hele kvelden.  Vi holdt stemninga oppe, til det var på tide å finne senga og fyfader så godt det var å legge hode på puta.  Derimot hardt å stå opp i dag og kjøre litt over tre timer hjem.  Men fader, så verdt det!  Tusen takk til absolutt alle som gjorde konserten og helga så bra.  Sånne øyeblikk lever jeg lenge på!  Det ble slush og kyllingsnadder på Jafs på veien hjem og siden jeg kom inn døra har jeg chilla med Netflix og slappet av.  Kjenner det er på tide å komme seg i seng nå.  Sov godt fine mennesker <3

 

Ny jobb!

 

Heei fine mennesker!  Denne uka har virkelig vært en opptur.  Fra mandag til onsdag, så har jeg vært fast på jobbsøking fra morgenen av.  Har hatt et par turer ned til byen i godt selskap.  Det er deilig å komme seg litt ut, men jeg har dratt på meg en forkjølelse, litt feber og er ganske sliten siden det har gått ganske i ett i det siste.  Men det ser ut som at denne berg- og dalbanen er på vei opp nå og vil slippe meg over kanten med selvtillit, glede og lysere tiden som får meg til å smile og lar det kile i magen.  Det håper jeg av hele mitt hjerte!

 

 

Og jeg har gode nyheter.  Jeg har fått meg ny jobb, og jeg gleder meg så mye til å skrive kontrakta og starte.  Jeg var på intervju på fredag og de ringte meg på onsdag og sa at jobben var min hvis jeg ville ha den.  Og selvfølgelig sa jeg ja!  Så nå vet du hvem du skal oppsøke når du skal ha nye sko, bare la meg få opplæring først.  80 % stilling hos DNA og Grensen Sko.  Dette blir ett nytt kapittel og jeg gleder meg til nye eventyr.  Føler meg både klar, motivert og inspirert om dagen, så dette tror jeg blir en skikkelig opptur.  Jeg gleder meg masse <3

 

Tre måneder senere

 

Hei vakre mennesker!  Herregud som tiden flyr.  Det har skjedd så mye siden jeg delte oppsummeringsinnlegget i mai om alt som hadde skjedd siden februar.  Og det har vært travelt, både mye spennende og noen nedturer.  Jeg trengte virkelig denne pausen for å komme tilbake sterkere.  Jeg har vært aktiv på Insta hele tiden (Her), men YouTube-kanalen min og bloggen har det vært stille rundt, spesielt etter jeg fikk min egen plattform hos Miss Norway og deretter sluttet å bruke den.  Men jeg håper jeg har en spennende tid foran meg i vente og at dere vil følge hvert steg.  Tenk at jeg har hatt denne bloggen siden 5. januar 2013.  Det er over seks og ett halvt år det.  Så jeg skal innrømme at det har vært rart å legge bloggen litt på hylla det året her, men helsa og livet kommer først.  Uansett, så vil jeg takke absolutt hver eneste en som følger meg selv om jeg ikke er aktiv på bloggen, som holder trinn med meg på Instagram og som ser på videoene mine, selv om det er lenge siden forrige.  Dere gjør meg så glad og dere gjør meg motivert til å fortsette.  Tusen takk <3

 

 

Det siste jeg skrev på bloggen var at jeg hadde flyttet til Oslo, og her bor jeg fortsatt og jeg trives veldig godt.  Men jeg skal innrømme at det alltid er deilig å komme helt hjem til Solør også, og få et pusterom.  Jeg besto det teoretiske flyvertinne-kurset og var så spent på å få på uniformen og komme meg på flyet.  Vi feiret bestått kurs med en koselig kveld med mat på steakhouse.  Jeg hadde også en morsom tur i byen med noen av de fra kurset og jeg hadde ikke ledd så mye på lenge.  Fader, for noen bra folk!  Og min første tur gikk til Bergen og jeg var storfornøyd, fordi jeg hadde aldri vært i Bergen før.  Det forble med flyplassen, men jeg var fornøyd likevel.  Chania, Venezia, Krakow, Stavanger, Praha og Svalbard var også steder jeg fikk lande med jobben.  Trondheim var den beste turen, fordi vi gikk ut og spiste pizza etter jobb, sov på hotell og sjekket ut området.  Hadde det så sykt gøy den kvelden med gjengen.  Bra mennesker er alltid hyggelig å være rundt.  Og jeg fikk en natt til på hotell, men jeg var helt alene i utkanten av Gardermoen midt på natta og det var ensomt.  Jeg trodde aldri det skulle være ensomt og tomt å være på hotell.

 

 

17. mai kom og jeg hadde en koselig feiring hjemme på Flisa med is, russetog og den fine bunaden min.  Det ble også noen ekstra turer til Kongsvinger enn før, fordi jeg møtte en person som gjorde livet mitt til en opptur.  En person som gjorde meg glad og som fikk meg til å følge meg trygg, og den personen har blitt noen jeg er veldig glad i, og som også har blitt en av mine beste venner her i verden.  Hverdagen hadde ikke vært den samme uten.  Kongsvinger ga meg også et møte med Jan Thomas og jeg ble så starstruck. Jeg digger han og det var så stort når han kommenterte antrekket mitt og synes det var fint.  Jeg liker så godt mennesker som har oppnådd suksess, men som fortsatt har beina godt festa på jorda.  For en hyggelig og jordnær type!  Jeg solgte cabén min som jeg fikk da jeg var 16 år fordi jeg ikke trengte den i byen og fordi jeg tok førerkortet på automat.  Og jeg fikk lappen.  Endelig.  Både jeg og mamma gråt fordi det har vært noe som har hengt over meg så lenge og nå har jeg forhåpentligvis lappen for alltid.  Jeg føler meg så fri!

 

 

Første roadtrip gikk til Charlottenberg og det var en veldig koselig tur.  Føltes både bra og litt rart å være den eneste i bilen som faktisk kunne kjøre bilen og at alt ansvaret var mitt, men heldigvis gikk alt som planlagt.  Det ble også en tur til Nord-Odal fordi musikklinja hadde eksamen og jeg hadde ikke sett folka på lenge.  Så koselig å se alle igjen, og jeg må innrømme at jeg savner den tida litt.  2017 var ett av de beste åra hittil i hele mitt liv.  Jeg fikk også tak i VIP-billetter til H&M Music Festival med blant annet Ruben og Arif og fyfader for en bra festival.  God stemning og en bra kveld, tross slitne bein.  Men det er ikke festival hvis ikke beina verker, hodet begynner å gjøre vondt, magen er sulten og du stuper i seng da du kommer hjem.  Det ble også en koselig hjemmefest på Kongsvinger og jeg hadde en bra kveld.

 

 

Så kom mitt lille flyvertinne-eventyr til en slutt.  Det var veldig tøft akkurat der og da, men jeg føler ikke at jeg har gått glipp av noe nå i ettertid.  Jeg strøk på den praktiske eksamen på flyet med to spørsmål, noen filleting, fordi jeg ikke fikk den boka jeg trengte.  Hvor kjedelig var ikke det?  Både jeg og sensor ristet på hodet og hun sa det kom til å ordne seg, men det gjorde ikke det og jeg følte at alle kom til å bli så skuffet over meg og jeg følte meg mislykka.  Fra å ha livet på stell, en fast jobb å gå til etter å ha vært arbeidssøker lenge og komme langt i Miss Norway, til å gå på en smell, stryke på eksamen og trekke meg fra Miss Norway pga. jobben.  Helt tilbake til skrætsj.  Men sannheten er jo også at det ikke er en jobb jeg kunne holdt ut i lenge.  Ja, det er spennende å reise og møte mennesker, men du lander aldri og du kommer aldri frem.  Du drar i luftlinjer, men du får ikke sett så mye mer enn det.  Flyplasser, nye fjes og hoteller.  Og det er en erfaring jeg er takknemlig for, men jeg trenger mer rutiner når det kommer til søvn og mat, og de mistet jeg totalt og det gjorde meg dårligere og jeg klarte ikke å være helt til stede.  Og det positive oppi det hele var at nå kunne jeg få være med på de morsomme tingene i sommer, som jeg ellers ikke ville fått.  Alt skjer av en grunn og alt faller på plass til sin tid, så jeg lar dagene vise vei og jobber for å nå målene mine, sakte men sikkert.

 

 

Endelig fikk jeg tatt min første tattis.  Den jeg hadde tenkt på siden august i fjor og planlagt nøye.  En hyllest til meg selv for alt jeg har klart og alt jeg har stått i de siste årene, enda jeg trodde jeg aldri skulle klare det.  Fuck janteloven.  Det er viktig å gi seg selv en klapp på skuldra i blant.  Fighter. Det står like over bikinilinja mi til evig tid og jeg er så fornøyd, og hver gang jeg har lyst til å gi opp, så minner jeg meg selv på alt jeg har klart før, større og tøffere kamper, og det gir meg styrken til å ikke gi opp.

 

 

Det ble en veldig fin tur til vakre Praha og jeg har ønsket å dra tilbake så mange ganger siden jeg var der for første gang for tre år siden.  Det er en så vakker by, med gamle estetiske bygninger og en så god energi å være i.  En by jeg klarer å slappe av i.  Oslo har en så hard atmosfære med stress og tyngde, selv om det er en fin by hvor det skjer mye.  Mens Praha er en mykere by hvor sola gjør deg glad, bygningene utfyller den estetiske siden i meg og folkene er roligere.  Akkurat som i Paris.  Der føler jeg meg hjemme.  Det ble masse god mat og overraskende lite shopping til meg å være, derimot fant jeg noen skatter jeg virkelig ville ha som fikk være med meg hjem.  Det ble en tur på Fashion Arena Prague Outlet og alle som elsker å shoppe burde ta turen dit, fordi det er et shoppingmekka i seg selv.  Flisa mart´n sto også for tur og det var god stemning med live-musikk, fulle gater og Nikita på Raggen.  Sistnevnte, hvem skulle trodd det?  Hvem skulle trodd at jeg skulle kjøre Raggarbil midt i Flisagata?  Ikke jeg ivertfall.  Men det var gøy og jeg liker å prøve nye ting og finne nye sider i meg hele tiden.  Det er jo det som er selve livet.

 

 

Jeg fikk også oppleve et annet fantastisk sted i Sommer.  Fine Seffle i Sverige.  Jeg fikk kjøre vannskuter for første gang, bading og båtkjøring og masse sol.  En shoppingtur til Karlstad og pizza i Åmål.  Vakre solnedganger ved vannet.  En tur til et nydelig sted som lignet på Hvaler med ATV.  Åh jeg elsker fart og spenning.  Fikk besøk av to fine mennesker her i Osloby og vi shoppet litt, spiste masse mat og sjekket ut bylivet.  Hadde det så koselig med de på besøk og jeg håper vi får tatt igjen det snart.  Og i skrivende stund søker jeg jobber, har noen spennende ting foran meg og ser frem mot en forhåpentligvis lys fremtid. Føler at jeg begynner å lande mer og mer etter alt som har vært, men jeg tar dag for dag.  Musikeren i meg har også druknet litt oppi det hele, men jeg skal snart få henne på land.  Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg snart får opptre igjen og lage musikk.  Jeg føler meg lost uten <3