Frihælj, Harry-tur og konsert

 

Heei nydelige mennesker!

 

Forrige helg hadde jeg endelig en frihælj igjen og bestemte meg for å nyte den hjemme med familien min.  Det er jo kun en helg i måneden, så jeg prøver å utnytte den så godt jeg kan.  Tok toget hjem etter jobb og koste meg foran TV`en med mat.  Hadde en god og etterlengtet treningsøkt forrige fredag, så god at jeg ikke klarte å gå og nesten endte opp med å sove på sofaen.  Gleder meg ikke til å bli gammal!  Tok en skikkelig Harry-tur til Sverige og storhandlet.  Jeg elsker å storhandle, ha kontroll på fryseren og vite at jeg slipper å handle etter jobb hver dag, fordi det er både stress og dyrt.  Et godt tips til studenter og andre som vil spare litt penger og som synes mat er kjedelig å bruke penger på.  Mye mat og mye godis, det må til!  Endte også opp med litt interiør.  Klør sånn i fingra etter å få meg en leilighet og gjøre den akkurat slik jeg vil.  Det blir en gledens dag!

 

 

Hadde en koselig lørdagskveld med alkoholfri sjampis og smågodt.  Fikk rosa vaffeljern i bursdagsgave, noe jeg har ønsket meg lenge.  Jeg er hu som vil nyte lørdagskvelden i sofaen med en kopp te og muffins, for så å være uthvilt og steike vafler på søndag.  Fyfader, lurer på hvordan jeg er da jeg forhåpentligvis er åtti år.  Føler meg til tider gammal allerede.  Forrige søndag dro vi på Disneyland after dark konsert på Rockefeller og de har så mye bra, mye mer enn jeg trodde.  Mange sanger som jeg har hørt mye på og liker som jeg ikke visste de hadde.  Og gitaristen hadde helt sjuke gitarer, jeg er fortsatt fascinert.  Hadde en så koselig kveld med McDonalds, konsert og kyllingkebab til nattmat.  Det slår ikke feil!

 

Denne uka derimot har jeg hatt en koselig fridag nede i byen med en av mine aller nærmeste venner og det var så koselig.  Junkfood på Max og shopping.  Ellers går det i jobb, jobb og jobb.  Hatt familiebesøk i helga og det har vært koselig.  Fått en runde med healing og utfordret meg og gjort noe nytt.  Føler meg sterk om dagen, selv om jeg er sårbar.  Et knust hjerte trenger tid, men tid skal det få.  Jeg er klar for å møte verden med åpne armer, uansett om det er opplevelser eller mennesker.  Jeg tror jeg har en bra tid i vente foran meg og jeg gleder meg til alt.  Skritt for skritt, og alt til sin tid.  Fikk endelig litt tid med bestevenninna mi Silje igjen i dag også og det var både nødvendig og koselig.  Jeg er heldig som har så fine mennesker rundt meg.  Evig takknemlig <3

 

James Morrison

 

Heei vakre mennesker!  For litt under to uker siden hadde jeg endelig min første frihelg siden jeg startet å jobbe på DNA og jeg gledet meg sjukt til å gjøre noe annet enn å bare jobbe, jobbe og jobbe, spise og sove litt.  Jeg elsker jobben min og trives ufattelig godt, men man trenger variasjon og å oppleve noe annet også.  Tok en tur på Rusta, kjøpte noen fluffy kvister til helga og litt godteri.  Lagde taco og chilla foran TVen.  En skikkelig lykkefølelse, litt som å føle seg fri.  Endelig en helg som bare var min, som jeg kunne bestemme over og gjøre akkurat hva jeg ville!

 

 

Jeg og en av mine aller beste venner i hele verden bestilte billetter til James Morrison og det er deilig med litt musikalsk inspirasjon i hverdagen, fordi jeg føler at jeg mister meg selv litt da jeg ikke får drevet med musikk.  Sov lenge på lørdagen, tok middagen på McDonalds og konserten var dødsbra.  Har aldri sett James Morrison live før, så det var gøy.  Og han var minst like flink som forventet!  Broken strings vil for alltid være min favorittsang blant låtene hans og alle på hele Rockefeller sang av full hals når låta startet og det er noe av det fineste jeg vet om, når alle i ett rom er der for det samme og deler en fin opplevelse, noe musikk ofte gir.  Det er alltid gåsehud-materiale.  Også endte vi opp på en bar i nærheten etter konserten, hvor vi spiste litt, for så å ende opp på McDonalds nok en gang for noe søtt.  Det var en ufattelig fin helg.  Hadde det gøy, følte meg ung og fri, og det er ikke så ofte.  Ja takk til flere sånne helger!

 

Beauty Must-haves // LYKO

Reklame | LYKO

 

Samarbeid med LYKO // Reklame

 

 

Heei fine mennesker!  For noen uker siden inngikk jeg et samarbeid med LYKO og det er jeg veldig glad for.  Jeg har både besøkt butikken deres på Oslo City og bestilt fra nettbutikken deres fra før av, og jeg er veldig fornøyd.  Bruker å bestille farge til vipper og bryn, og synes fargene fra RefectoCil er veldig bra.  De er enkle å bruke og holder lenge.  Jeg har ikke fått fargene sponset, men tipser dere om de allikevel.

 

 

Jeg fikk velge meg en liten goodiebag med produkter og endte opp med noen must haves som alltid er kjekt å ha liggende.  Neglefil, negleklipper og pinsett er noe man må ha i veska og en god hårkur slår aldri feil.  Jeg bruker alltid hårkur hver gang jeg vasker håret, og denne fra LYKO sitt eget merke gjorde håret mykt og den luktet godt.  Pinsetten var god å bruke.  Jeg synes noen pinsetter kan gripe litt dårlig.  Jeg valgte også ut en rosa hårbøyle med velur.  Rosa og velur er en sjukt fin kombo og jeg elsker at jeg kan hive på en hårbøyle når jeg skal ta ansiktsmaske, sminke meg eller rett og slett bare holde håret unna ansiktet på jobb.  Jeg har hatt en obsession med hårbøyle det siste året, så en ny i samlinga skadet ikke.  Jeg fikk også med en pakke med seks hårklyper, svarte små.  Spenner og klyper glir ganske lett ut av håret mitt, noe som er ganske irriterende.  Disse holdt faktisk flettene mine på plass på jobb og det er en seier i seg selv.  Hårbørsten var også utrolig god.  Sist, men ikke minst, så ville jeg prøve leppestiften jeg bruker på disse bildene.  Den heter Lipstick shimmer og fargekoden under er 02.  Jeg synes fargen var veldig fin og lett å påføre.

 

 

Jeg er veldig fornøyd med alle produktene og vil minne om at alle produktene er fra LYKO sitt eget merke. De har både nettbutikk og fysiske butikker.  Noen ganger er det deilig å bestille på nett og andre ganger er det gøy å gå i butikk, kikke og teste nye produkter.  Noe jeg derimot ikke er så fornøyd med er kvaliteten på disse bildene, men det er ikke produktene sin feil.  Det blir ikke siste gang jeg handler på LYKO.  De har ikke bare sine egne produkter, de selger også kjente og kjære produkter de fleste har sett eller prøvd før.  De selger alt fra hårprodukter, kremer til ansiktet og sminkebørster med høy kvalitet.  Tommel opp!

 

NettbutikkenInstagram – #Lyko

Sweet 21

 

Sweet 21..

 

 

Heei fine mennesker!  Jeg ble 21 år den 14. september og bestemte meg brått for å feire sweet 21 med mine aller, aller nærmeste venner.  Laidback og chill, akkurat slik jeg liker det.  Jeg liker at man kan ha en samtale med alle, ta det rolig og bare kose seg, uten at det blir fjortisfylla og tull.  Det er ikke helt min greie!

 

 

Lagde pølsepizza og bakte både cupcakes og brownies.  Hadde kjøpt inn litt potetgull også.  Spiste av gultallerkener, pappversjonen.  Litt stas må man jo gjøre ut av det.  Og endelig fikk jeg brukt gullkjolen min, som har hengt til pynt på skapet siden jeg kjøpte den i sommer.  Og matchet den med gullballonger.  Akkurat sånn jeg liker det.  Gull, gull, gull.  Glitter og stæsj.

 

 

Det ble en liten photoshoot på terassen.  Koselig å ha noen ordentlige bilder å se tilbake på fra kvelden.  Og ikke minst gøy å ta bilder når man føler seg ekstra fin.  Og se så fine roser jeg fikk da!  Det ble ingen feiring i fjor med venner når jeg fylte tjue, fordi ting var vanskelig og jeg avlyste det, så jeg satte ekstra stor pris på denne dagen i år.  Jeg og de som alltid er der, uansett hva.  Jeg er glad i dere alle sammen og så takknemlig for at dere ville dele kvelden med meg.  Jeg skulle gjerne bedt alle vennene mine, men det ble bestemt ganske brått og alle de som kom var jo enten på besøk hos meg fra før av eller bor rett ved, så en stor fest får vi heller ta seinere.  Men jeg er hvertfall ekstremt takknemlig og koste meg så mye, så tusen takk for all kjærlighet på dagen min <3

 

Rättvik og Leksand

 

Heei vakre mennesker!  I sommer var jeg, Mommy og en av mine aller nærmeste og beste venner i Rättvik.  Bråbestemte oss for å ta oss en tur og ende opp med en roadtrip til Dalarna.  Burde ha delt det innlegget her for lengst, men har hatt nok å gjøre på jobb.  Jeg trives ekstremt godt i Sverige generelt og føler meg ganske fri der.  Tenker ikke på Charlottenberg og ti minutter over grensa, men Gøteborg og Dalarna og de koselige stedene som skjuler seg som perler når man har kjørt rett-strekkene opp og ned i timesvis.  Det er noe fint og idyllisk med det.  Bestefar elsket Sverige, så det ligger nok litt i blodet mitt.

Det hadde vært Classic car week hele uka, men det hadde heldigvis roet seg ned når vi kom frem.  Jeg synes det er sjarm med gamle biler og litt liv og røre, men det er køer over alt og man kommer aldri frem, verken med bil eller til fots, så det var deilig å kunne gå fritt og slippe timesvis i kø bare for å komme frem til butikken.  Det ble burger i Malung som alltid på veien dit og vi lå på et koselig vandrerhjem like ved sentrum.  Jeg har alltid forbundet vandrerhjem med noe skummelt, men det var veldig koselig der, og ikke minst gode senger.  Det var et gymnas til vanlig, landlig og fint, men vandrerhjem om sommeren.

 

 

 

Noe av det feteste med turen var å spise på Diner 45 midt i sentrum.  Hele restauranten var gjennomført og jeg falt helt pladask.  Til og med de ansatte fulgte stilen.  Det var fete burgere, store milkshaker og sprø fries.  Kjenner jeg blir sulten bare av å tenke på det.  Selv spiste vi i “vraket” av en gammel Amerikaner og jeg var helt i hundre.  Jeg har funnet så mange sider av meg selv det året her, som jeg ikke engang visste fantes eller kunne vokse seg på meg.  Maten var god og jeg løp rundt som en kid og tok bilder, så på alt og tok på alt.  Nesten litt starstruck.  Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes restauranter med gjennomførte temaer er så sinnsykt kult.  Jeg skal glatt tilbake dit en dag, mens jeg drømmer om å få besøke den originale Diner 45 i USA.  One Day..  Men dette ble rett og slett en av mine høydepunkter.  Også fikk jeg en bitteliten rosa, amerikaner i lekebil og den står til pynt i vinduet mitt.  Forelsket meg helt!

 

 

 

Vi besøkte et Gjestegiveri like ved som viset seg å være en kristen gård for konfirmanter og lignende.  Veldig fint der oppe, og selv er jeg både døpt og konfirmert, går i kirka på juleaften og ved andre anledninger, og håper på å få gå ned kirkegolvet i en hvit kjole en dag, men å sitte å spise middag omringet av konfirmanter i lange, hvite drakter var ikke helt det vi var ute etter.  Det ble pølse og mos på Sibylla og disco-bowling istedenfor, og det passet oss litt bedre.

 

Leksand har vært ett av mine barndomsparadis, som vi omtrent har besøkt hver sommer siden jeg var bitteliten.  Sovet på campingen, kost oss i sommerland, kjørt tube, gokart, spist is.  Og ikke minst alle de rundene med minigolf.  Vi bestemte oss for å ta turen innom på vei hjem fra Rättvik, selv om det var lite folk og dårlig vær.  Mange av attraksjonene var fjernet, stengt eller ødelagt og det knuste litt av barndommen i meg.  De faste tingene var ikke der lenger.  Og det var alt for kaldt til å bade, så vi holdt oss unna både sklier og basseng.  Vi fikk hvertfall kjørt gokart og kikket rundt, men vi var alle litt skuffa.  Det eneste som virkelig var en opptur var den karusellen som kiler i magen da den slipper deg ned og jeg trosset både grenser og komfortsonen min ved å hoppe fra ett utstikk mange meter oppe i lufta og ned på en svær luftmadrass.  Det var mye jævligere og høyere når man sto der oppe og jeg trodde aldri jeg skulle få så panikk når jeg sto der oppe klar til å hoppe, men jeg hoppet uansett og det føltes bra.

 

 

Alt i alt, så var det en ufattelig koselig tur jeg er veldig takknemlig for.  Det er alltid deilig å komme seg litt vekk, se noe nytt og puste, og ikke minst ta opp igjen gamle minner og se gamle steder, og forme noe nytt ut av dem.  Og det skal sies at det var sjukt digg å spise is på Värmlandsporten og komme seg hjem igjen. Uansett hvor fint og koselig man har det på tur, så blir man sliten og det er alltid deilig å komme helt hjem igjen.  Men det blir ikke siste gang jeg reiser dit, plassen min alltid ha en stor plass i hjertet mitt og vi fant ut at det ligger en konsert-arena i nærheten, så kanskje jeg får se noen fete artister der i løpe av de neste årene.  Hvem vet?  Tusen takk Mommy og Marius for en veldig fin tur! <3

 

Kjærlighet // Den ødelagte versjonen

//01.10.19, 01:44

 

“Men du blir aldri helt forberedt på kjærlighet, eller den ødelagte versjonen. Aldri!”

 

Hva gjør man når hjertet fortsatt er knust og savnet er for stort til å takle, og man er for pride til å si de tre ordene Jeg savner deg? Fordi innerst inne vet man at det kun går en vei. Ett bilde kan knuse mer enn tusen ord kan, mens de hadde ikke engang lagt merke til om du forsvant. Og kjærlighet og smerte er stygt. Det er ikke alltid eventyr med happy endings, bryllup og halve kongerike. Det er tårer, sinne og frustrasjon. Og den går ikke vekk med Paracet og annet smertestillende, det er så dypt under huden, går helt inn i sjela og du blir ikke kvitt den. Kanskje etter lang tid vil det føles bedre, men du blir aldri helt smertefri. Du lengter etter det varme og trygge, du lengter hjem. Men plutselig passer ikke nøkkelen lenger og ingen vinduer er åpne. Plutselig må du bygge ditt eget hjem, din egen verden. Grunnmuren glir under beina dine og du mister balansen. Og ingen vil lære deg på skolen hvor vondt det er å elske og miste og ingen vil lære deg kunsten av å lime ditt eget knuste hjerte på plass igjen. Ingen vil fortelle deg at den fremtiden som planlegges ikke vil bli noe av eller at deres veier ikke vil krysses igjen. Ingen vil fortelle om at ett kyss kan bli det siste og at en start kan snu til en slutt. Kvelder blir ikke alltid til netter og to blir ikke alltid til tre. Ingen vil fortelle deg at mennesker kan gå ned på kne og gi deg ett evig løfte og en ring, for så å ta den tilbake. Mange vil gi deg noe å miste, for så å ta det tilbake igjen. 

 

Kjærlighet har ingen utløpsdato eller garanti. Kjærlighet er ikke et uendelig eventyr eller fantasi. Det er sminkefrie morgener og nakne kvelder, den upolerte versjonen uten filter. Det er å kysse noen på panna mens de er syke og bleike, det er å krangle på tomme mager for så å ordne opp rundt middagsbordet. Det er å ta og gi. Det er å være med på den festen selv om du heller vil være hjemme, fordi de har gledet seg eller å se dem vente på benken mens du handler fordi de egentlig hater butikker, men du betyr mer. Det er å gråte seg i søvn, elske til langt på natt, savne, nyte, lengte, og alt imellom. Det er likheter og ulikheter, pluss og minus. Det er å lage lasagne til middag selv om du heller vil ha pizza og dele tannbørste på tur fordi en ble glemt. Det er ikke noe bare roser og stjerner, det er også regn og stormfulle kvelder. Men ingen vil forberede deg på hvor høyt du vil elske og beundre, man hører om det, men tror det ikke. Fy fader så fint kjærlighet kan være, men så vondt også. Det er like vondt og jævlig på skalaen som det kan være stort og fint. Og du vet at det kanskje ikke vil vare, men du vil aldri bli forberedt på at de vil gå videre, at du ikke lenger er den de kjører sju timer for og at det huset ved vannet blir et prosjekt du må ha på egenhånd. Du må se de elske noen andre, og kanskje høyere enn deg. Vite at den varme kroppen sover i noen andre sin seng og at det plutselig er blitt hjem. Du vil se de få barn og gå ned kirkegulvet og det vil gjøre vondt, fordi det var en gang deres, men det ble tatt fra deg. Du vil også innse at det ikke bare er dere to når alt kommer til alt. Det er familier rundt også, som dere blir glade i på tvers og kryss. Du vil bli på fornavn med deres venner og bli en del av det store bildet. 

 

 

Og du vil aldri igjen elske så ufiltrert, uten redsel for å knuse og miste. Og de vil aldri kunne se i andres øyne igjen, uten å huske at du var der først. Spenningen med alt det første vil ikke lenger være der når man går videre, fordi ingen ting er nytt, utenom at det er et annet menneske. Og det vil gå måneder og år og du vil kanskje aldri se dem igjen og det vil være deilig å la det som var være en illusjon i fortiden, men deler av deg til lengte og crave det som engang var ditt. Men de sier at tiden leger alle sår og jeg venter på å bli overbevist, mens jeg ligger her halv to på natta, med trøtte øyne fra tidligere tårer og litt for høy puls i redsel for at du har glemt meg. Den jeg var, den du elsket. Hvordan jeg luktet, latteren min, hvilken humor jeg hadde. Husker du hvilken milkshake jeg likte best eller hvilke filmer som får meg til å gråte? Synes du jeg er attraktiv fortsatt eller er hjertet ditt kapret på nytt? Jeg føler meg gal som fortsatt bærer knuste biter av deg åtte måneder etter vi så hverandre for siste gang. Jeg står imellom å blokkere deg ut av livet mitt og se mot en fremtid hvor du bare er en skygge eller å åpne hjertet mitt på vidt gap og fortelle deg alt, men jeg er litt for pride og vet at quickfix sjeldent vil løse noen ting. Alt jeg kan håpe er at det en dag går bra eller at det går over. Men jeg vet at hjertet ditt vil være døden av meg. Det vil aldri kunne banke sånn som før, uten at nervene skjærer seg på skjøre biter, som glass. For verden er full av vakre, snille, bra mennesker, men på godt oh vondt blir de aldri deg og du har gravd deg for dypt under huden min. Du forblir akkurat som tatoveringen min. 

 

Men jeg ønsker deg alt godt, og håper at du blir lykkelig og at du vil fortelle din fremtidige datter om meg når hun spør om din første kjærlighet og at du synger til henne sånn jeg sang til deg når du var søvnløs. At du vil se tilbake på meg som et lærerikt og fint kapittel, selv om vi gled fra hverandre. Jeg vil fortsette jakten på snille mørke øyne, laidback stil med sneakers og handy hender. En som kan se både Titanic og Fast & Furious, bli med meg å reise på eventyr og som kan fikse tv-en når jeg roter det til. Gjerne litt eksotisk, med sjarm og dialekt. Men det er på tide å legge hode på puta, håpe på at natta vil bringe noe annet enn mareritt og ett mål om at hjertet er helt når jeg våkner. Men du blir aldri helt forberedt på kjærlighet, eller den ødelagte versjonen. Aldri!

 

 

03.10.19 // Jeg pustet for deg og våknet for deg og hvert eneste hjerteslag elsket deg. Jeg savnet deg så mye at det gjorde vondt og jeg lengtet så sterkt at det rev meg i biter, men en dag våknet jeg, en helt vanlig onsdag, og plutselig lengtet jeg ikke lenger. Det gjorde ikke like vondt. En helt vanlig onsdag var du ikke lenger min verden og jeg var klar for å bygge min egen. Og siden da har jeg følt meg fri <3