Ei lita frihælj

 

Heei vakre mennesker!  Ukene flyr i takt med Norwegian over taket på leiligheta og klokka tikker i takt med hjerteslagene mine, sakte, fort, noe i mellom der.  Det går i rykk og napp.  Hverdagen min består for det meste av jobb, jobb og jobb.  Jeg klager ikke, fordi jeg er ufattelig heldig som har den jobben jeg har, så fine kollegaer og et miljø jeg trives i.  Jeg veit hva det er å stå på bar bakke og søke og ønske, og ikke komme noen vei, så jeg er takknemlig og tar det virkelig ikke for gitt.  Man blir lei og sliten, men det betyr ikke at jeg er heldig og veit det.  Og det blir et par byturer i ny og ned og litt vennetid, så jeg skal absolutt ikke klage.

 

I helga hadde jeg endelig frihælj og det var deilig å sette seg på toget med is fra McDonalds, kofferten pakket og skuldre som senker seg.  God musikk i øret og lukkede øyne.  Alle murene jeg bygger opp ubevisst faller ned når bussen nærmer seg hjemme, og jeg blir mer åpen, følsom og sårbar.  Det er deilig å slippe det fri, men også litt overveldende.  Men ingen ting er bedre enn å komme hjem etter en lang måned vekke med mye å gjøre, lange dager, lite søvn og mye tanker.  Og jeg kom hjem til et helt nytt og oppusset rom og fikk sjokk da jeg åpnet rommet mitt.  Jeg dro fra kaos og pappesker, og kom til et hotell.  Mommy hadde gjort alt det mens jeg var borte, og det ble dødsfint.  Sov som en unge hele natta og det var deilig å sove ut.  Og det er så koselig å besøke familie da man først er hjemme.  Tok en kokosbolle og en Pepsi Max hos Mommo og ba både hu og tante på middag.  Jeg er et familiekjært menneske og får påfyll når jeg er rundt de jeg er glade i.  Lørdagen gikk for det meste til å kjefte og sværte bak rattet til og fra Sverige i sørpete føre, bløt snø og dårlig sikt i ruta.  Var lite fornøyd på vegen, men hadde det sjukt koselig med shopping, mat og en av mine beste venner.

 

Lørdagskvelden dro vi til pappa og det er godt jeg har tid til å foredele meg litt.  Jeg skulle ønske jeg kunne delt meg i en million biter, så alle kunne få en bit hver.  Men over til noe annet.  I dag har jeg brukt fridagen min på å fylle lagrene med energi og styrke med healing og jeg får alltid en ny driv av å komme dit.  Skuldrene senkes, hjertet fylles med ro og sjela kommer hjem.  Jeg har også vært på en liten bytur, og det er deilig å rusle i gatene som er pyntet av lys og julekuler, selv i regnet.  Og er det noe som har gitt meg noe i dag, så er det disse ordene: “Husk at du er sentral i ditt eget liv.  Det er dine valg, dine tanker, og ingen kan bestemme hvilken vei du skal gå.  Og husk at tankens kraft er større enn du tror”.  Og sistnevnte er nok ganske sann.  Jeg elsker jo å drive med sosiale medier og har ønsket meg det en stund.  For ett par uker siden tok jeg over Instagram til DNA Strømmen, hvor jeg jobber.  Nå blir det inspirasjon, nyheter, tips og styling.  Dere finner oss på @dnastrommen.

 

Nå ser jeg så ekstremt fram til å telle ned til jul, besøke Jul i Vinterland og kose meg i sofaen med julefilmer samtidig som jeg spiser hjemmebakte pepperkaker og varm gløgg med mandler.  Jeg tømte hjertet mitt sist og jeg står ganske likt når det kommer til romjulstida og nyttår, fordi det vil være noe som mangler, men jeg har kommet til et punkt i livet mitt hvor jeg jobber med å akseptere alt som har skjedd, være takknemlig for det jeg har fått og se frem mot noe lyst og vakkert.  Og man veit aldri hva som venter bak neste sving, hvem fremtida skal deles med eller hvor man skal havne hen.  Men jeg velger å tro at livet har ført meg akkurat dit jeg skal, og at fremtiden gir meg det jeg skal ha og fortjener.  Og jula er den beste tiden av året, så ingen ting skal få ta fra meg den kjærligheten og gleden jeg har til tida som kommer <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg