Sommer i Oslo

 

Hei fine mennesker!

 

Det ble bading som nevnt i forrige innlegg og det var utrolig deilig å kjøle seg ned på nydelige Nordstrand Bad.  Vi badet ganske seint, så vi rakk å nyte solnedgangen og gjenskinnet i vannet.  Så fint!  Jeg dro med to venninner og det er så koselig å være sosial og finne på ting i finværet.  Det er ting jeg setter stor pris på i hverdagen.  Rett før vi dro kom det en svane helt inntil kanten og jeg ble både fascinert og litt skremt.  Pene dyr, men de er klin gærne hvis de føler seg truet, og det siste vi ville var å bli angrepet av en gal svane med bare føtter på skarpe steiner.

 

 

Tidligere i uka fikk vi også besøk av lillebroren min og det var veldig stas.  Vi dro til Sørenga og det var så fint der.  Nok en vakker solnedgang og jeg er alltid like obsessed.  Det finnes ikke mye som topper en fargerik himmel en varm sommerkveld.  Det gir ro i sjela.  Jeg hadde faktisk aldri vært på Sørenga før, så det var gøy å endelig få sjekket ut stedet.  Vi nøt den vakre utsikten med is fra Paradis Gelateria.  Altså… Godt selskap, is og solnedgang. Hvor heldig kan man bli?  Det ble litt råning på el-sparkesykkel og det er ganske befriende å suse avgårde med vinden i håret, selv om jeg er like redd for å tryne eller kjøre på noe hver eneste gang.

 

 

Jeg har også jobbet en del denne uka.  Vi har hatt flere kampanjer, så det har vært både travelt og hektisk, og det er ekstremt varmt å løpe trapper opp og ned til lageret i denne varmen.  De andre dagene har vært overkommelige, men gårsdagen var ganske tøff.  Konstant kø i kassa, mye folk, varmt lokale og åtte timers vakt.  Jeg trives kjempegodt i jobben min og digger kollegaene mine, men åtte timer på en lørdag er generelt kjedelig på en lørdag og vertfall når det er så mye å gjøre.  Men herregud, jeg er supertakknemlig for at jeg har en jobb å gå til og for at kundene strømmer til.  Vi er ganske heldige sånn sett!

 

 

På fredag fikk jeg endelig besøk av bestevenninna mi og vi nøt både is og kake på balkongen vår og skravlet i vei i timesvis.  Det er ikke så ofte vi ses, så det er ekstremt koselig.  Tidligere i uka møtte jeg også to andre venninner og det ble litt shopping og burger på McDonalds.  Så gøy å se igjen venner man ikke har sett på en stund.  Kan ikke huske sist jeg var så sosial, men det føles veldig bra!  Og kvelden i går ble også brukt til å råne rundt på Sørenga med el-sparkesykkel og nyte utsikten av blått vann og fin utsikt.  Neste gang skal jeg ha med badeklær, fordi det fristet ekstremt mye å hoppe utti og kjøle ned kroppen etter en lang og klam dag på jobb.  Og det er jo så deilig å bade generelt.  Å flyte fritt på vannet.  Det er ganske befriende.

 

 

Ellers har det vært en rolig søndag med minipizza og juice fra bakeriet på hjørnet til frokost og sofachill mesteparten av dagen.  Jeg og broren min er rastløse av oss, så vi trosset regnet og tuslet en liten tur for å røre på kroppen.  Utenom det så har dagen kun gått til å slappe av og det trengtes virkelig.  Huden har fått litt kjærlighet i form av ansiktsmaske og kroppen har fått hvile og pleie, så det må da væra bra.  Nå gleder jeg meg faktisk til å finne senga og få meg en god natts søvn.  Regnet har kjølt ned lufta og endelig går det ann å sove igjen uten å bli tvers igjennom kokt.  Sov godt fine mennesker!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg